DrowRanger Podivej se na web porodnice. Ja upotrebila ze sveho plinky, ubrousky a bepanthen. Ale na prvni dva dny melo mimino zajistene tohle I z porodnice. Medvidek a perlan je aspon pro me trochu ,,pomalejsi,, nez ubrousek, takze do porodnice jsem ho nebrala a jsem rada.
Vše o těhotenství a dětech
Nemate nekdo tip na levny kojici polstar? Jejich ceny se docela lisi, nevim, jestli za 400,- dostanu neco slusneho nebo to bude cajk;-).
Karja na webe nemajú nič, na Slovensku sme čo sa týka elektronického poskytovania informácií 100 rokov za opicami, skúsim sa informovať na poradni, už mám nachystaný zoznam otázok, čo ma včera napadol pri balení tašky, budú mať zo mňa radosť (už 2 týždne sa ma sestrička pri monitore stále pýta, či nechcem niečo vedieť a ja som vždy vravela, že nie...), ale tak sú milí, hádam ma nezožerú a aspoň sa tam nebude 20 minút nudiť :)
DrowRanger brala som vlhcene obrusky a plienky lebo boli na zozname porodnice. mala som aj bepanthen ale v porodnici som dostala malu tubicku rybieho oleja ci masti ci co to bolo.
Pinot Noir mne akosi nehovorili ze staci indulona. strcili mi ich smradlavu mast a doma som pouzivala bepanthen a sudocrem.
Pinot Noir dobré vedieť s tou indulonou, ja som zbalila sudocrem, tak pribalim aj indulonu alebo niečo podobné :)
eless a zoznam vecí si našla na stránke pôrodnice či niekde na nástenke?
DrowRanger U nás maj ten seznam děsně dlouhej, a i když škrtnu nesmysly typu balzám na rty, tak mi zbývá dokoupit docela slušná spousta věcí. aktuálně jsem se zasekla u omyvatelných přezuvek - jako dává to smysl, ale věřily byste, že doma nic takového nemám
? Já snad budu muset koupit ty mnou nenáviděné plastové birkeny nebo co, jen kvůli porodu ![]()
MP Meri ja tiež ešte nemám ani papuče ani prezúvky, mám doma akurát tak plastové žabky, v ktorých sa bohovo šmýka ak sa namočia, čiže ideál na sprchu po pôrode
. A tiež som ostala prekvapená, že keď som si zbalila veci pre seba a hyg. potreby pre seba aj malého, musela som to prebaľovať do väčšej tašky, je toho hodne a to tam ešte nemám také veci ako čítačku, vodu, kruh na sedenie...Inak, ten balzam na pery si asi zbalím, stavím sa, že ak ho nevezmem, bude to jediná vec, ktorú by som isto iste potrebovala ![]()
MP Meri Vietnamci to jistej! Ja u nich koupila I ten plastovej kruh na sezeni a kdyz jsem to nafoukla na pokoji, tak se vsichni zacali tlemit, protoze ten kruh byl minimalne o polovinu mensi nez normalni detskej kruh na plavabi. Vypadalo to jak vetsi frisbee:-D (nevim, jak se to pise), ale neruplo to pode mnou. Hele ja mela k porodu I ruzovou vodu ve spreji, ale neharmonizovala jsem se, az na pokoji jsem se tim strikala:-D, ale tam byl cas se I namalovat:-D. Pomadu jsem taky mela:-D.
quebrada Aha a napsala by si mi do SZ, kde bydlis? Jestli nekde nasim smerem, tak by se pro to pritel stavil, at s tim nemas starostin chtela jsem se obejit bez toho, ale ted v provozu vidim, ze je to celkem praktocke.
No v té porodnici je děsný vedro a rty osychají, stejně jako celý člověk zevnitř i zvenku. Jinak já se teda sprchovala bosa..
DrowRanger Já už vyhodila i ty žabky, takže jsem nahraná. Balzám mám pořád v kabelce - je součástí mojí KPZ, tu si předpokládám taky beru![]()
Karja
Ohodnoť potřebnost kruhu od jedné do deseti, ať vím, jesli mám taky skočit do místní večerky. Dík
MP Meri Já mám díky kruhu jednu kamarádku :-). Volal mi známý, že jeho přítelkyně, cizinka, nečekaně porodila, a jestli bych za ní nemohla zajít do porodnice, že by asi potřebovala nějaké ženské rady... Tak jsem koupila kruh a švestkový kompot a prý jsem jí pro tu chvíli zachránila život
.
DrowRanger Ten Sudocrem opravdu vysušuje. Na pokožku, která je v pořádku, je to zbytečné, spíš by mohl tu jemnou kůži spálit. Ten navíc synovi vůbec nesedí, opruzeninu mu ještě zhoršil. Každému dítěti sedí něco jiného. A ta indulona (nebo cokoliv mastného) fakt usnadní to následné mytí. Ale třeba ve tvojí porodnici budou říkat něco jiného, já jsem jejich radám neodporovala, doma si člověk přijde sám na to, co je nejlepší, a tam je zbytečné dělat zlou krev ![]()
DrowRanger na stranke a este som dostala aj v papierovej forme od sestry v ambulancii porodnice kam som chodievala na tyzdenne kontroly na konci tehotenstva
Tak jsem koupila kruh a švestkový kompot a prý jsem jí pro tu chvíli zachránila život
.
Není nad vlastní zkušenost, že jo ![]()
barbucha Já to naštěstí nepotřebovala, ale mezi kamarádkami velmi často zmiňované...:-).
Karja Napsala jsem sz.
Sweet Potato Karja se stěhuje, to neni žádná sranda, nechá tam kuličky pro příští nájemníky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.