viktorka_od splavu Aspon vysypou mezery v parketach, co jsou k renovaci.
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato Ten polštář už mi nikdo neodpáře
Navěky už bude TV ta s tou palačinkou a žluťásek ta s kojícím polštářem ![]()
Sweet Potato dík, jsem se zasmála znova ![]()
Karja kruh ešte nemám, v lekárni ho nemali, tak musím do zdrav. potrieb, ale spolieham sa na to, že ak ho kúpim, tak ho isto nevyužijem ( v tomto by som ozaj uvítala platnosť Murphyho zákonov :D ).
Pinot Noir vedela som, že som si dnes zabudla niečo zapísať na zoznam nákupu
. Nevadí, indulonu kúpim zas inokedy... :D
DrowRanger Mně stačil obyčejný dětský plavací kruh, teď v sezoně bude všude. V únoru se sháněl hůř :D
Náhodou, manžel koupil kruh v hračkárně v půlce ledna na první dobrou. Nejtěžší bylo mu vysvětlit, že je to dětský kruh na plavání. Máme s krtečkem.
dynda Můj muž by určitě chtěl být velkorysý a koupil by nejmíň lehátko. Nebo plameňáka ![]()
DrowRanger ja som zbalena v celom strednom kufri, a aj to som to tam ledva vpratala a mam tam len veci, co boli na zozname aj to nie vsetky. Dietatu som zobrala len plienky a vlhcene obrusky, to je vsetko.
žluťásek taky jsem dosypávala, doteď mám z toho noční můry a občas ještě někde nacházím kuličky.
Karja kuličkovou náplň klidně poskytnu, ale z toho obřího pytle si ji musíš přesypat sama ![]()
Pinot Noir
to by byl vynikající pohled. Ráno přijde vizita do ppkoje a tam Pinot na plameňákovi
žluťásek žiši, už mám zase palačinku na talíři?![]()
tv bych brala rači palačinku než kuličky všude![]()
viktorka_od splavu To je jasny, protoze je lepsi mit palacinku na taliri, nez kulicky vsude, ze jo.![]()
Tak pro velky uspech mirime primo z Adru do Motola na pohotovost
neb skvrne ma prujem jak hrom, dneska pomerne i krvavej tak uz neni na co cekat.
rasaNori Drzim pesti at je brzy ok a neni to nic vaznyho.
Jauvajs, snad se z toho brzy dostane.
No kdyby nebyla možnost mu to důkladně vysvětlit, neumím si představit, co by přitáh. On měl utkvělou představu, že to potřebuju na koupání dítěte ![]()
Chudinka malá, no dáváte jí zabrat.
rasaNori Držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.