Mlčeti zlato.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri DrowRanger U mne byl kruh dost na nic, ale švestkový kompot dost bodnul. Chutí, tekutinami i následnými účinky. A na zadek jsem dávala Saloos dětský balzám a holky jsem neměla opruzené ani jednou. Na bradavky byl zázračný tenhle z DM. Hodil se i na ten dětský zadek, když došel ten Saloos. A výborně funguje i na odřený nos po rýmě.
SunEclipse dekuji nacelniku, ze si se mne zastal.
Damy vcerejsi nocni pohotovost byla pomerne vyzivna, nicmene mimino je zda se v poradku. Sono neprokazalo zadny problem, vysledky z vyteru budou az v pondeli!, mala je bez teplot, jevi se uplne normalne. Doporuceno dietni opatreni, smecta banan mrkev, kdyby se zacala chovat nebo tvarit nejak nestandartne, okamzite zpet. Ze si to ta truhla musi vybrat zase pred statnim svatkem![]()
On ten krvavý průjem asi může být i nějaká alergická reakce? Jinak bych moc nedramatizovala to, že s dítětem hodně jezdíte, přece to neznamená, že se o ni špatně staráte. Podle mě je to spíš záhul pro rodiče, protože pak všude děláš pohodlí prckovi, kterej třeba zrovna nemá náladu. Ale zase má dítě zážitky. Neříkám, že si je bude pamatovat, ale určitě ho to utváří.
dynda je to mozne, ze neco nesedlo, prece jen prikrmy, jenze co? Jedem za chvili ryzovat granaty, prinejhorsm se vratime do Prahy holt. Skvrne uz zacina byt vtipne, separacni uzkost zatim nenastoupila, ale uz umi dat najevo ze cizi naruc staci a chci zpatky k mame:) jako ted byla cely tyden v Adru fakt opecovavana, kdyz jsem ja byla ve stene a kamaradum se zdalo ze se ochladilo hned prioblikali, jen kvikla hned zkoumali co je spatne peoste full servis. A stejne zas pruser ve vysledku...tak ja uz nevim![]()
Kamarádka má tři velký děti. Jednou jsem s ní probírala ty dětský průjmy a říkala, že u třetího to už vůbec neřešila, když nebyl jiný příznak a netrvalo to dlouho, že to prostě vypadá hůř než co to ve skutečnosti je. Ale tak vidíš problém, jedeš na pohotovost, za mě dobrý řešení. Spojitost s životním stylem bych tu nehledala, ta reakce na jídlo se asi celkem nabízí. Teď jsem zase slyšela názor gastroenterologa, že s příkrmy se začíná moc brzy, organismus na to není zralý, blablabla, každá doba to razí jinak. Nejvtipnější mi připadá, když má někdo děti po hodně letech, jak s tím mladším zažívá úplně jiná doporučení - takže s tím starším dělal všechno špatně?
dynda ja ten prujem prvne prisuzovala zubum, protoze z cicavce se stava hlodavec:D taky je mozne ze nekde olizla neco co ji nesedlo
kdo vi. Smectu zatim nedam, pockam az co dalsi vytvor v pline, snidala banan. Fakt se nenudime.
KapkaMM To vypada dobre, ale potrebovala bych asi aby se to dalo I ohnout za zada (jo, uz me zacibaji bolet:-D). Jo a mam nejakou poporodni ,,depku,, to sestinedeli je fakt mazec.
Pinot Noir
No kdyby nebyla možnost mu to důkladně vysvětlit, neumím si představit, co by přitáh. On měl utkvělou představu, že to potřebuju na koupání dítěte
Tak muj pritel se me zase po tom, co jsme tyden vybirali autosedacku se zeptal, v cem povezeme mimino z porodnice domu, tak jsem mu rekla, ze v batohu. Tak pet vterin to snad I zral a jeste ted miva nejaky zaseky, ze chce to djte vezt v aute v korbe kocarku....
Jestli je jinak v pohodě, tak věřím, že to bude dobrý. A zuby jsou teda hrozná sviňárna, my už se nemůžeme dočkat, kdy budou na světě všechny stoličky, to je oproti předním zubům zas ještě jiná liga, aneb návrat probdělých nocí.
barbucha Adršpašsko-teplické skály ![]()
dynda "když má někdo děti po hodně letech, jak s tím mladším zažívá úplně jiná doporučení - takže s tím starším dělal všechno špatně?
"
No, to je presne môj prípad, je medzi nimi 5 roko rozdiel a všetko inak, dnes si už netrúfam vôbec komentovať. Ale ako beriem ako pozitívum, že sa stále prichádza na nové veci, len...
rasaNori zuby sú pravdepodobný vinník, môže byť aj z tepla a neviem, či ju kojíš, alebo nie, ale ak hej, tak tvoje mastnejšie jedlo. No a oblizovanie kadečoho je samozrejme tiež možnosť.
Jo a "pred štátnym sviatkom" naši si takéto vyberú záadne tesne pred, alebo počas dovolenky. Si pamätám, ako sme niekoľko rokov po sebe chodievali lyžovať do Mariazell, za celý ten čas som bola na svahu jeden (číslovkou 1) deň a keď sme tam boli naposledy a fakt ostali zdraví, tak čo? Tak som mala zlomenú nohu ja
.
dorka pre dieťa nie je nič lepšie, než frustrovaná, vyhorená matka, ktorá nemôže nič.
Apropó, dotaz na mamy starších detí, ktoré programujú v Scratchi (alebo proste na kohokoľvek, kto vie niečo o Scratchi).
Malý doniesol domov zo školy nejakú hru, ktorú naprogramoval, doniesol ju na USB. Už sme si doma spravili účet a všetko, ale nedokážeme natiahnuť do toho tú hru z USB.
Čo zas robím zle
?
Ono je to náročný i pro tatínky, ne že ne. Sice nemají ty hormony, ale podle mě se dostávají do úplně jiných sfér, než ve kterých se umí pohybovat, to zase ženský na to mají intuici nebo něco, co chlapům chybí. Kolikrát až při péči o dítě vidím, až je to snad hmatatelný, že chlap myslí a funguje jinak, ale snažím se mu do toho nekecat, dokud to neohrožuje dítě na životě.
dynda Můj muž by určitě chtěl být velkorysý a koupil by nejmíň lehátko. Nebo plameňáka
promiň, toho plameňáka v porodnici jsem si živě představila...
rasaNori Mlada mela jednou desnej prujem pravdepodobne z toho, ze jsem sezrala pytlik chipsu na posezeni :-( Tak si z toho nic nedelej, takovejch s.acek jeste bude :-)
Ideme na 3 tyzdne do kupelov, muz a ja ako pacienti, dieta s nami. Ta predstava, ze zbalim pol domacnosti, vobec neviem, ktore hracky mu zobrat, atd, ma trapi uz dlhu dobu. Viem, ze budeme v civilizacii, co bude chybat, dokupime, ale aj tak. A este dufam, ze v kuchyni budu ochotni varit krupicovu kasu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.