Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 04. července 2018 23:17

dorka 

Mlčeti zlato.

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 05. července 2018 00:01
Reakce na Karja:

Nemate nekdo tip na levny kojici polstar? Jejich ceny se docela lisi, nevim, jestli za 400,- dostanu neco slusneho nebo to bude cajk;-).

​Já jsem kojila na tomhle. U klasického kojícího malou rušilo, jak se ty kuličky z náplně přeskupovaly. 

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 05. července 2018 00:10

MP Meri DrowRanger U mne byl kruh dost na nic, ale švestkový kompot dost bodnul. Chutí, tekutinami i následnými účinky. A na zadek jsem dávala Saloos dětský balzám a holky jsem neměla opruzené ani jednou. Na bradavky byl zázračný tenhle z DM. Hodil se i na ten dětský zadek, když došel ten Saloos. A výborně funguje i na odřený nos po rýmě.

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 05. července 2018 08:28

SunEclipse dekuji nacelniku, ze si se mne zastal. 

Damy vcerejsi nocni pohotovost byla pomerne vyzivna, nicmene mimino je zda se v poradku. Sono neprokazalo zadny problem, vysledky z vyteru budou az v pondeli!, mala je bez teplot, jevi se uplne normalne. Doporuceno dietni opatreni, smecta banan mrkev, kdyby se zacala chovat nebo tvarit nejak nestandartne, okamzite zpet. Ze si to ta truhla musi vybrat zase pred statnim svatkem

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:04

rasaNori 

On ten krvavý průjem asi může být i nějaká alergická reakce? Jinak bych moc nedramatizovala to, že s dítětem hodně jezdíte, přece to neznamená, že se o ni špatně staráte. Podle mě je to spíš záhul pro rodiče, protože pak všude děláš pohodlí prckovi, kterej třeba zrovna nemá náladu. Ale zase má dítě zážitky. Neříkám, že si je bude pamatovat, ale určitě ho to utváří. 

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:12

dynda je to mozne, ze neco nesedlo, prece jen prikrmy, jenze co? Jedem za chvili ryzovat granaty, prinejhorsm se vratime do Prahy holt. Skvrne uz zacina byt vtipne, separacni uzkost zatim nenastoupila, ale uz umi dat najevo ze cizi naruc staci a chci zpatky k mame:) jako ted byla cely tyden v Adru fakt opecovavana, kdyz jsem ja byla ve stene a kamaradum se zdalo ze se ochladilo hned prioblikali, jen kvikla hned zkoumali co je spatne peoste full servis. A stejne zas pruser ve vysledku...tak ja uz nevim

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:25

rasaNori 

Kamarádka má tři velký děti. Jednou jsem s ní probírala ty dětský průjmy a říkala, že u třetího to už vůbec neřešila, když nebyl jiný příznak a netrvalo to dlouho, že to prostě vypadá hůř než co to ve skutečnosti je. Ale tak vidíš problém, jedeš na pohotovost, za mě dobrý řešení. Spojitost s životním stylem bych tu nehledala, ta reakce na jídlo se asi celkem nabízí. Teď jsem zase slyšela názor gastroenterologa, že s příkrmy se začíná moc brzy, organismus na to není zralý, blablabla, každá doba to razí jinak. Nejvtipnější mi připadá, když má někdo děti po hodně letech, jak s tím mladším zažívá úplně jiná doporučení - takže s tím starším dělal všechno špatně? 

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:33

dynda ja ten prujem prvne prisuzovala zubum, protoze z cicavce se stava hlodavec:D taky je mozne ze nekde olizla neco co ji nesedlo kdo vi. Smectu zatim nedam, pockam az co dalsi vytvor v pline, snidala banan. Fakt se nenudime.

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:36

KapkaMM To vypada dobre, ale potrebovala bych asi aby se to dalo I ohnout za zada (jo, uz me zacibaji bolet:-D). Jo a mam nejakou poporodni ,,depku,, to sestinedeli je fakt mazec.

Offline barbucha blogger
35882 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:38
Reakce na rasaNori:

cely tyden v Adru 

​Trochu OT, jen přemejšlím, kde to vlastně jste 

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:39
Reakce na dynda:

Pinot Noir 

No kdyby nebyla možnost mu to důkladně vysvětlit, neumím si představit, co by přitáh. On měl utkvělou představu, že to potřebuju na koupání dítěte 

​Tak muj pritel se me zase po tom, co jsme tyden vybirali autosedacku se zeptal, v cem povezeme mimino z porodnice domu, tak jsem mu rekla, ze v batohu. Tak pet vterin to snad I zral a jeste ted miva nejaky zaseky, ze chce to djte vezt v aute v korbe kocarku....

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:40

rasaNori 

Jestli je jinak v pohodě, tak věřím, že to bude dobrý. A zuby jsou teda hrozná sviňárna, my už se nemůžeme dočkat, kdy budou na světě všechny stoličky, to je oproti předním zubům zas ještě jiná liga, aneb návrat probdělých nocí.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:44

barbucha Adršpašsko-teplické skály 

Offline slniecko admin
19576 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:47

dynda "když má někdo děti po hodně letech, jak s tím mladším zažívá úplně jiná doporučení - takže s tím starším dělal všechno špatně? "

No, to je presne môj prípad, je medzi nimi 5 roko rozdiel a všetko inak, dnes si už netrúfam vôbec komentovať. Ale ako beriem ako pozitívum, že sa stále prichádza na nové veci, len...

rasaNori zuby sú pravdepodobný vinník, môže byť aj z tepla a neviem, či ju kojíš, alebo nie, ale ak hej, tak tvoje mastnejšie jedlo. No a oblizovanie kadečoho je samozrejme tiež možnosť.

Jo a "pred štátnym sviatkom" naši si takéto vyberú záadne tesne pred, alebo počas dovolenky. Si pamätám, ako sme niekoľko rokov po sebe chodievali lyžovať do Mariazell, za celý ten čas som bola na svahu jeden (číslovkou 1) deň a keď sme tam boli naposledy a fakt ostali zdraví, tak čo? Tak som mala zlomenú nohu ja .

dorka pre dieťa nie je nič lepšie, než frustrovaná, vyhorená matka, ktorá nemôže nič.

Offline slniecko admin
19576 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:49

Apropó, dotaz na mamy starších detí, ktoré programujú v Scratchi (alebo proste na kohokoľvek, kto vie niečo o Scratchi).

Malý doniesol domov zo školy nejakú hru, ktorú naprogramoval, doniesol ju na USB. Už sme si doma spravili účet a všetko, ale nedokážeme natiahnuť do toho tú hru z USB.

Čo zas robím zle ?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. července 2018 10:53

Karja 

Ono je to náročný i pro tatínky, ne že ne. Sice nemají ty hormony, ale podle mě se dostávají do úplně jiných sfér, než ve kterých se umí pohybovat, to zase ženský na to mají intuici nebo něco, co chlapům chybí. Kolikrát až při péči o dítě vidím, až je to snad hmatatelný, že chlap myslí a funguje jinak, ale snažím se mu do toho nekecat, dokud to neohrožuje dítě na životě. 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 05. července 2018 11:17
Reakce na Pinot Noir:

dynda Můj muž by určitě chtěl být velkorysý a koupil by nejmíň lehátko. Nebo plameňáka 

promiň, toho plameňáka v porodnici jsem si živě představila...

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 05. července 2018 13:00

rasaNori Mlada mela jednou desnej prujem pravdepodobne z toho, ze jsem sezrala pytlik chipsu na posezeni :-( Tak si z toho nic nedelej, takovejch s.acek jeste bude :-)

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 05. července 2018 13:02

Garfie mam pocit ze jsem bud tu nebo na MP cetla ze dotycna vyfasovala rukavky neb muz nevedel na co kruh chce:D 

barbucha jj adrspach. Nejlepsi lezecka oblast. Teda pro toho kdo se rad boji:D

slniecko doufam v to. Protoze nic jineho si ani predstavovat nechci.

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 05. července 2018 23:17

Ideme na 3 tyzdne do kupelov, muz a ja ako pacienti, dieta s nami. Ta predstava, ze zbalim pol domacnosti, vobec neviem, ktore hracky mu zobrat, atd, ma trapi uz dlhu dobu. Viem, ze budeme v civilizacii, co bude chybat, dokupime, ale aj tak. A este dufam, ze v kuchyni budu ochotni varit krupicovu kasu :)