Dnesni vytvor v pohode, tak snad to byla reakce na nejakou moji jidelni prasarnicku![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori Nebo fakt ty zuby, náš mladej to vždycky "prožívá" tímto způsobem.
Nemate tip na nejaky pripravek proti nevolnosti v aute pro male deti, cca dvoulete?
tv Kapka kvalitního mátového EO na kostku cukru. Lízátka TravelPop.
nemuzu si vzpomenout, co bylo s palacinkami.... vim jen kulicky do kojiciho polstare
Candance taky tak.. treba nekdo natukne... ![]()
rasaNori Neměla jsi ty něco neobvyklého? Šéfovo dítko mělo stejný problém, když jeho maminka snědla nějaký nezvyklý sýr.
Candance Pavlena
Já vím, ale předem je mi tv líto. Šla s dítětem k babičce na oběd a dala mu před tím palačinku, protože si chtěli trochu užít. Zakázala mu pak moučník od babičky (protože ten den už sladké měl), což babička dítěti vysvětlila nějak jako "maminka nechce aby sis dal....." Rozjel se velký flame na téma babičky, sladkosti, povinnosti a práva matek vůči babičkám a naopak a tak podobně...![]()
Garfie To bylo jeste na MP, tam byvala vyhrocenejsi atmosfera, tam se delaly poradny kauzy!
Karja jj, přesně, tohle bylo dobré, možná si to půjdu večer dohledat místo knížky ![]()
brrr hele mela, kousek palive pizzy, ale s obvyklyma ingrediencema![]()
rasaNori No, já si to už nepamatuju jistě, jestli to bylo divným sýrem nebo intolerancí na laktozu (do té doby ok). Každopádně to zmizelo a už se neopakovalo. Držím palce, ať to u vás taky dobře dopadne.
tv Kapka kvalitního mátového EO na kostku cukru. Lízátka TravelPop.
Moc dekuju! Prosim te, jeste se asi blbe zeptam, ale co je to EO?![]()
Garfie Neee! Ja asi napisu adminum na MP, at vsechny moje prispevky smazou. Ja tyhlety naloze spatne nesu.
A stejne si porad myslim, ze muzu rozhodovat o tom, co me dite ji. At uz je to u babicky nebo kdekoli jinde.![]()
tv Esenciálny olej.
tv Mně v lékárně tvrdili, že od dvou let je jen Kinedryl, jiné přípravky až pro starší. Dceři zabírá dobře, dávám jí ho jen na extra dlouhé cesty, drtím čtvrtku do ochuceného jogurtu.
paktofonika Diky!
Lumi My ted moc nejezdime, ale je schopny se pozvracet behem dvacetiminutove jizdy.
Zkusim, dekuji.
tv Asi to nejde smazat, ja to chtela po tom, co jsem dostala zpravu, ze jestli mi nevadi neco prejet (prejela jsem kocoura a napsala to do nejakyho vlakna), tak by pro me mel nejakou nabidku!! Palacinky si pamatuju, bude to pro me pouceni, ze pred navstevama nebudu vydavat radsi zadny jidlo, jen chleba s maslem:-D:-D.
Karja Cyvoe, jakou nabidku pro tebe mel???
Hele, zase mam igelitku sladkosti od babicek ve skrini, co s tim mam sakra delat?
tv U nás to zpravidla sežeru sama v rámci PMS, pak to kompenzuju přísným režimem a cvičením. Takže všem dobrodincům se sladkostmi předem hlásím, ať si to nechají, že to nakonec skončí u mě a že mě taky budou mít na svědomí. Když prosby nezabraly, "zapomínám" podobné laskominy u dárců. Na poněkolikáté to zabralo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.