Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mulen
5044 příspěvků moje polička 11. června 2021 10:24

letfenixa To je horší, v tučňácích je ten výběr slabej . Dcera prvně chtěla aktovku s pejskama, ale nakonec na ní vůbec netrvala a vyhrál motýlek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2021 11:40

letfenixa možná by to spravil přívěsek s tučňákem:) Ale vy máte ještě čas, ne? To se ještě může změnit.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 11. června 2021 16:59

Evaeva máme ešte rok

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2021 19:11

Chcete na hodinu zabavit dítě? Stačí stříkací pistolka a balkón

Offline Pinot Noir
30017 příspěvků moje polička 11. června 2021 19:19

Gatita jak jste vlastně dopadli ve Veselé tkaničce? Mise splněna?

Online Gatita
8677 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:08

Pinot Noir splnena, boty mame. rovnou se ale asi budu muset vypravit pro dalsi, jeste by to chtelo sandaly, to jsem nejak nedomyslela:) A dik za tip na pivo z pivovaru, vzala jsem. Meli i otevrenou zahradku, uplne jsem litovala obedu do krabicky. No nebyla jsem tam naposled. Az se tam budu chystat na prochazku, dam echo.

Offline Pinot Noir
30017 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:09

Gatita super

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:38

Byli jsme všichni u zubaře a oba kluci byli úplně vzorní! To je taková paráda, když se něco povede na první dobrou, bez stresu a řevu. Úplný balzám na duši, plus K tomu nemáme nikdo žádný problém, takže mise

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. června 2021 13:49

Stezuji si na vrtajiciho souseda. Uz 2 hodiny na stridacku uspavam mimino a furt kdyz zacne zabirat, nad nami zacnou vrtat  pulku dopoledne jsme stravili venku, ted jsem mela naplanovanou nejakou praci doma a nemuzu se vymotat z toho uspavani

Online Gatita
8677 příspěvků moje polička 12. června 2021 14:26

mnum to je mi vas lito! A bude vrtat dlouhodobe nebo to je jednorazovy projekt? Jestli je to za a), tak tlapkam. Kdyz jsem byla na materske se starsim, tak sousedi komplet rekonstruovali cely barak, rachot to byl hrozny - mame spolecnou zed. A bylo to blby i na zahrade, porad tam lital nejaky sajrajt, prach, mikro kousky polystyrenu, bylo to jako kdyz snezi, nic zdraveho to asi nebylo. Rekonstrukce trvala presne od synova narozeni do jeho nastupu do jesli.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. června 2021 15:00

Gatita myslim ze kratkodobe, ale bude to opakovane a z vicero stran, prestehovali jsme se do novostavby, tak se sem hodne lidi stehuje a zabydluje. Ja se nezlobim, chapu to, vzdyt my jsme taky vrtali. Jen se mi to aktualne nehodi, no  mala porad nespi a zase si vyzadala kojeni (kterym se uspava, takze za dnesek uz x- ty pokus, bud to vyjde nebo ne, jen jaksi jsem uz cela okousana a ozuzlana, tak bych byla rada kdyby to aspon k necemu bylo )

Offline Pinot Noir
30017 příspěvků moje polička 12. června 2021 16:16

Malenge jste super a já blednu závistí! Ale přeju ti to a radosti velmi rozumím.

Online Gatita
8677 příspěvků moje polička 12. června 2021 16:48

mnum jej, chapu. A pokud si dobre vzpominam, tak to nemate (nebo jste nemeli) uplne snadne ani s vecernim uspavanim starsi? To je pak pitoma kombinace.

Ja jsem tedy take uplne hlukove odrovnana, a to sousedi ani nic nevrtaji. Obe deti jsou ted hodne hlucne, navic se u nas dvere netrhnou - starsi si casto zve nejake kamarady a je to hrozny randal. Jsme mala mestska cast a neni mozne dojit domu ze skolky, aby se na nas nekdo znamy nenabalil. Jako ja diteti ty kamarady strasne preju, ale jsem z toho uplne vysátá. Na koronavirus se clovek taky nemuze vymlouvat donekonecna.  Ale teda ty detske programy, hromadne vylety a navstevy me neobycejne zmahaji. Ja se na to celkem tesila, az skonci ty lockdowny, a bude se neco dit, ale ty dny stravene v oblaku kriku v zooparcich, handrkovani a postuchovani s dalsimi detmi, loudeni hopiku z automatu a pokusy o small talk se spolumatkami mi davaji zabrat. Ze me se normalne stala za ten rok a pul nerudna duchodkyne

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 12. června 2021 16:56

Gatita a si predstav, že ako učiteľka pracujem v detskom hluku a je to vlastne môj jediný volny čas

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 12. června 2021 17:32

Tak jsem se vcera nechala ocipovat. Pred O2 universem jsem predala detatko tatinkovi, nechala se bodnout, pak jsem si tam v klidu zasla na zachod a dobrovolne posedela vic jak doporucenych 15 minut a uzivala si ten klid, kdyz po me nikdo nic nechce a neleze. Prohlasuju to za nejlepsi zazitek tydne jak pak rikala moje kamaradka, kdyz jsem ji to vypravela "tak proto se nechavaj dobrovolne ockovat matky" 

Offline Pinot Noir
30017 příspěvků moje polička 12. června 2021 17:51

Zuzuli taky jsem říkala, že lituju, že jsou to jen dvě dávky

Online Gatita
8677 příspěvků moje polička 12. června 2021 18:02

Zuzuli a v harfe jsi byla

Mne se rozpadl zub, z cehoz jsem straslive sklesla, ale vyhlidka na poklidne vysedavani v zubarskem kresle mi ve svetle materske dovolene neprijde tak zlovestna, jako kdysi. 

Online Gatita
8677 příspěvků moje polička 12. června 2021 18:04

letfenixa

Myslela jsem, ze ucitelkam to na nervy neleze. Vzdycky jsem si rikala, jak to delaji, ze to davaji

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. června 2021 18:05

Gatita jj, pamatujes si spravne, mame ty vecery takove vesele, kazde dite ma sveho uspavace, ale se starsi se to uz lepsi, tak snad nekdy se s muzem dockame i casu pro sebe Mala nakonec odpadla a uz chrni pres hodinu

jinak mame taky dlouhe navraty ze skolky- nez jsme se prestehovali, bydleli jsme blizko, stacilo sebehnout kopec a byli jsme doma, nyni to mame tak na 40 minut. Takze posledni dny nebyl navrat domu driv nez v pul 7 (po skolce na zmrzku, do parku se vybehat jeste s kamarady, pak cekani na nizkopodlaznou tramvaj, na pripoj, jeste drobny nakup a je vecer). Musim se na to mentalne prenastavit, ze pote co odpoledne odejdu velkou vyzvednout, uz doma v ten den nic nestihnu. Zase vyhoda je ze uz nestihnou udelat bordel

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. června 2021 18:06

Zuzuli mne to ceka zitra a normalne se na to tesim zato na pondeli kdy budu s detma sama, uz o neco mene