Já tu kolikrát jen lapám po dechu, když si představím, co mě v tom "dětném" životě ještě čeká. A už je venku?
Vše o těhotenství a dětech
dynda Jo, zajela jsem přes celé město do školy vyzbrojena pinzetou, klíště vytáhla a dítě poslala zpět do procesu.
Učitelka se mi ještě jednou omluvila, ale co z toho.
Garfie to je fakt blbákov
stížnost kamarádky, ktere volali ze školky, že si musí IHNED přijet pro Dítě, protoze mu jine Dítě hodilo do očí pisek a oni ho vyndavat nebudou, dostává zase další level.
Malenge Ty jo, tak to je snad ještě horší. Ale ségra (učitelka) říkala, že rodiče si opravdu stěžují na kdejakou pitominu a že učitelky se kolikrát bojí na dítě sáhnout. Na klíště je ovšem speciální vyhláška, nevím jestli i na písek. ![]()
Garfie to ti asi potrvdí každý, kdo pracuje s dětmi. Nejhorší jsou rodiče![]()
Garfie to ti asi potrvdí každý, kdo pracuje s dětmi. Nejhorší jsou rodiče
Podepisuju!
Evaeva přesně!!!
Garfie se tu přiučím. Jestli si vzpomenu, tak se snad našich učitelek zítra na tu vyhlášku klíště zeptám. To je fakt bizár! Dám jim tam nějaký navždy platný souhlas, že mé deti si na sobe klíště pěstovat nebudou a ať ho připadne určíte hned vyndaji.
Malenge ja jsem se ptala mamky a ta o zakazu nevi. Vyndava co nejdrive a zakapava jodisolem:) tak treba mate skolku normalni!
Loni na podzim jsem všechny Ríšovy kraťasy přehodila na Viktorovu hromadu, protože je nosil už tři léta, od nějakých 18 měsíců. No a dnes jsem je zase šla vrátit do jeho skříně, protože všechny ty, na kterých je velikost 98 a víc, nebo věk 3 - 4 roky, mu budou tak v patnácti
. Takže chodí čtvrté léto ve stejných trenclích.
To urcite nic neznamena, syn by se nejspis taky vmestnal do kratasu sveho 18mesicniho bratra. Mam nekdy dojem, ze u nas roste jen chodidlo a tvrdohlavost. mne ty deti vubec neprospivaji. Jsou hubene, umounene, syn navic akceptuje jen asi tri tricka, ktera jsou uz za polocasem rozpadu, a podomacku spichnute kalhoty. Ve skolce asi uz jsme za pripad, tuhle se strasne divili, kdyz se vybiralo 300 kc na vylety a ja to mela v hotovosti![]()
711990 Prý neslpňují podmínky pro poskytování zdravotních výkonů podle Zákona o zdravotních službách (fakt nechápu rozdíl mezi vytažením klíštěte a ošetřením rozbitého kolena-protože to zřejmě udělat můžou). Pátrám na netu a koukám, že je to vcelku běžné a dost školek na to na stránkách upozorňuje.
Malenge Jenže já s tím dokonce souhlasila, vysloveně jsem o to učitelku požádala a slíbila, že ji nebudu žalovat (ne doslova, abych ji nevyděsila
).
Garfie to je fakt ujety...
Pinot Noir To je normální, u těch hubenějších dětí teda. Měla to tak dcera, ta ještě v osmi nosila kraťasy snad ze tří let...a pak jí během jednoho léta narostl zadek a šlus!! Syn má v devíti taky ještě nějaké zásoby ze školky, vyhazuju to prakticky jen když už se nedají vyprat.
711990 No co na to chceš říct :-/ Událost dne z toho mám!
Garfie hm tak být ten "zlý rodič", v prvé řadě školku zažaluju za to, že tam dítě to klíště chytlo, ne za to, že ho vytáhli![]()
btw nějaký utržený kousek vůbec není zdravotní problém, což teda ty určitě víš, ale jen tak do diskuse.
Gatita no znamená to to, že od roka a půl měří v pase pořád stejně, i když do výšky pořád roste. A že výrobci v jeho věku počítají s úplně jinými rozměry. Vměstnaný do nich není, jen jsou trochu kratší než před třemi lety. ![]()
viktorka_od splavu Jo, to je právě na tom to nelepší, že ten utržený kousek není problém, taky jsem to dnes někomu vysvětlovala. :-/ Ale teda co se týká chycení ve škole, tak mám asi máslo na hlavě já, předpokládám, že si ho tam už donesl. Bylo to dopoledne, nebyli nikde venku...
Pinot Noir jestli jsou v pase do gumy, tak v klidu, to je normální. Kratasy na gumu nosí syn taky klidně 4 roky :) a je vysokej
Garfie jasně, to asi jo, to myslím spíš na ty školky. hlavně ať je v pořádku
Pinot Noir já jsem naopak loni ve slevě koupila dvoje 104 takový jakože slusnejsi do města. A jsou mu přes břicho asi těsný a nechce je. Chce jen bavlněný teplákovitý z lidlu, v pase na gumu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY