Zuzuli buď v klidu, s mladším netrénujeme nic. (Logo teda jo.) Žádné sešity přes léto nevytáhl, akorát jednou jsme dělali asi dva úkoly z puntíku. Ani bych ho teda nepřiměla, pokud by to neměl přímo zadané od nějakého odborníka. Netrénovali jsme ani se starším, otázka je, jestli by to k něčemu bylo, nikdo se netvářil, že by měl mít problém. Ale oproti mladšímu to byl velký rozdíl, ten je na takové úrovni, jakou jsem si představovala u podzimního dítěte v první třídě.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Dcera je šikovná, nepotřebuje to. U nás byla situace fakt jiná, to jako rodič poznáš nebo by tě někdo upozornil. U staršího dítěte mě taky nenapadlo cokoli trénovat, ani jsem nevěděla, že to jde... (tam jsem akorát videla, ze blbe drží tužku, ale nic jsem s tím nedělala).
Zuzuli já s R. taky nedělala nic. ![]()
Potrefenáhusa my to pitomý R trénujeme už rok a půl
(ale jinak teda dobrý, vím, že tvoje dcera má v tomto víc potíží)
Evaeva u ni to trva vždycky strašně dlouho, v ty zprávě z ppp ma treba napsáno, ze v některých slovech rika to R správně, uplynuly dva měsíce a porad ho rika jen v některých slovech.
Potrefenáhusa já moc zlepšení nevidím no, pořád doufám, že třeba už... Netrénujeme teda tak, jak by bylo třeba, přece jen. Staršímu chybělo jen Ř a to se naučil za dva měsíce. Mimiňák mluví hrozně, takže nás to čeká znovu ![]()
Zuzuli Já s nimi taky nic nedělala, oni se jim hodně věnují ve školce a dávají nám zpětnou vazbu, plus jak bylo psáno výše, přijdou mi OK, bystrá děvčata....Ale o té starší jsem třeba měla tušení, co umí, o té mladší vubec, navíc ona není ani nějak klidový typ, že by si sama něco kutila, tak mě překvapilo, že tuhle na koupališti, když jsme tam byly samy dvě a měla takový klid tam napsala ruzná slova, to jsem upřímně myslela, že neumí, že umí jen své jméno:D. Fakt ostuda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY