Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 05. listopadu 2023 23:44

Ríša dostal na víkend školního maskota Grogu i s kronikou na zážitky. Neměli jsme nic v plánu, jen zevlit na zahradě a pokud možno se všichni doléčit z různých moribundů, ale to není do kroniky moc atraktivní, tak jsme vyrazili do Winter Wonderlandu, pohádkového světelného parku v Letňanech, v den jeho otevření. Chtěli jsme tam, ale kdyby Grogua nebylo, tak určitě ne první den. Je to kýč jak bič za velké peníze, ale zároveň to má svoje kouzlo. Byl i vláček, labutě, kolotoč s čajovými šálky... Klasický kolotoč s koníky bude v provozu až o adventu. Tak jen takový tip, kdybyste chtěli utratit 12 stovek za rodinné vstupné.

A dodatek ke kronice zážitků: přestože jsem muže několikrát upozorňovala, že to přijde a že bude třeba vytisknout fotky ještě tentýž víkend, neměli jsme samozřejmě cartridge, když to Ríša v pátek donesl. Takže muž cartridge objednal v Alze, ta ovšem dvakrát posunula dodání výsledně na pondělí. Takže narychlo objednal včera v Datartu, kde neměli značkovou, takže vzal jakousi noname. Výsledek je, že po focení Grogua mezi mými krásnými kytkami, na trampolíně, aranžování na terase, ve Wonderlandu, při malování kamínků, stavění Lega... máme suverénně nejhnusnější fotky v kronice, plné modrých šmouh, Ríšu bych na těch fotkách nepoznala ani já a Grogu není zelený, ale modrý.

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 00:03

Pinot Noir 

Rosťa má letos ve třídě maskota Večerníčka! A taky ho tento víkend měl na starost. Naštěstí jel s mužem na návštěvu za kamarádem na chatu, takže jsem jen vydala pokyn občas něco vyfotit. Samozřejmě že na největší zážitek - na pouť - Večerníčka vzít zapomněli

A taky nám nejede tiskárna, bohužel tam je větší problém než starý toner, takže fotky jsem tiskla ve fotolabu cestou na cvičení. Takže my máme zatím nejhezčí fotky, dokonce jsem na volné místo nakreslila psí stopy v podzimním listí, ovšem náš zápis je teprve třetí

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 00:15

continuity žluťásek no hej, to sa nezda ale pre styroch obliecky, pyzama, mojkacikov, uterakov dvojnasobne mnozstvo, capice..to je u mna minimalne na styri pracky. A to mi tu caka klasicke pradlo na dalsie tri

Sa priznam, ze som detom hlavy tiez nepozerala, myslela som si, ze ich budu svrbiet ale zbadala som ich uplne nahodne pri cesani vlasov po sprche. Ktovie kolko tam uz boli . Uz som poucena, budem to sledovat pozornejsie.

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 00:19

dzizisketa mě to celkem štve, že jsou ty fotky nejhnusnější, protože před vytisknutím byly naopak jednoznačně nejhezčí. Myslím, že umím vyfotit dobře, mobil mám vybraný hlavně ohledem na fotky, IG mě naučil odstraňovat zapomenuté fusekle ze snímků... Byly to fakt hezké fotky. Na muže si stěžuju jen výjimečně, ale ten údiv, že to má být vytisknuto během víkendu mě upřímně naštval.

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 00:29

dzizisketa jo, s tou poutí je to vtipné - jeden Ríšův spolužák zřejmě taky zapomínal brát maskota na ty zážitky, takže fotky z toho víkendu jsou sice ve velmi dobré kvalitě, ale zato Grogu je skoro do všech očividně přimontovaný dodatečně ve stále stejné poloze

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 07:50

Pinot Noir dcera po tom světelném parku docela touží, na youtube na to dávají reklamu No, ja jí to nebudu připomínat a třeba to zapadne...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:06

Mohučanka my byli loni na džbánu a líbilo se nám to. Tam teda nejsou žádné atrakce, jen ty světla, stálo to tak půlku. Ale líbilo se mi, že to je procházka, nevíš, co tě čeká za rohem, bylo to tajemné. Oproti třeba žlutým lázním, kde je všechno na jednom placu.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:26

Pinot Noir jako to je dobrý nápad, ale je fakt, že víkend je krátká doba, když máš třeba v plánu už něco jiného.  Tohle by se holkám hrozně moc líbilo, ale je to teda pálka hrozná...

Jinak moc hezká Vánoční světla mívají v parku ve Světlé nad Sázavou, kdo by měl cestu kolem určitě se tam stavte. Je to takový okruh parkem, myslím že sjízdné i pro kočárky, ale některé useky budou obtížnější. Je to tam fakt pohádkové, milé, nekýčové a normálně vstup volný.

Online Vari
2220 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:28

Mohučanka Jj, deti uz taky videly reklamu na yt, takze my se tam taky chystame :-). A chci i na ten dzban do lumina parku, tam to bylo loni moc hezky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:31

Karja my byli jeden rok na kladně na zámku a taky byla zámecká zahrada moc hezky osvětlená 

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:42

Vloni byla pěkně nasvětlená i Třebíč, celé město, takže vstup volný. Viděla jsem z toho krásné fotky, bohužel jsme se tam nakonec nedostali. Třeba to bude i letos. 

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:44

Evaeva ten Džbán je podle fotek takový decentnější, tohle je fakt jak lunapark. Ještě to završuje cirkus s opravdovým lunaparkem, který zrovna sídlí na louce na druhé straně silnice.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:48

Nemáte někdo tip na rukavice do sněhu pro pětileté dítě...měly jsme pidilidi se zipem, holky je měly rády, nevím, zda to nebylo kvůli tomu názvu ale, pak i takové natahovací vyšší. Co doporučujete vy? Zip nebo natahovací? 

Velkámalá má kroužek bruslení, už je potřebuje. Byl s ní tatínek a bylo to prý skvělé...jsem zvědavá, jak to bude vypadat, až jí tam nechám samotnou:-D

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:52

Evaeva na to Džbánu mě to teda se.e neskutečně. Ten samý provozovatel v létě zavřel koupaliště, protože ty budovy, poblíž kterých je teď ta světelná show, jsou prý v životě ohrožujícím stavu.

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 08:56

Karja kluci mají rukavice Reima natahovací až po loket.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:02

Pinot Noir A to si dají přes bundu? To asi uplně nechci, holky zase tolik jako si nehrají ve sněhu, že by něco tvořily nebo tak. 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:08

Evaeva na kladne je hodně doporucovane divadlo pro děti, lampion. Nebyli jste? My ještě ne 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:20

Potrefenáhusa ne, nebyli, ale taky jsem o tom slyšela. My divadla obrážíme bez tatínka, tak je pro nás lepší Praha s MHD.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:22

Pinot Noir jo, já vím. To zase úplně nepotřebujeme. Letos půjdou maximálně s mužem, jestli ho ukecají, takže to chce něco menšího.

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:22

Karja jo, přes bundu. Mně to do sněhu připadá nejlepší, do kratších rukavic jim ten sníh vždycky vleze. Na bruslení to teda potřeba není, to je fakt. A do školky jim je nedávám, na to mají nějaké z Lidlu.