Pinot Noir buď v klidu, dcera, nyní 4 a ctvrt, si včera spokojeně oblékla kraťasy, které jsem dohledala na fotce z jejích 18 měsíců
letos nekupuju žádný, a loni jsem kupovala asi dvoje jen kvůli školce, aby jich mela víc na střídání.
Ušetříme ![]()
Pinot Noir buď v klidu, dcera, nyní 4 a ctvrt, si včera spokojeně oblékla kraťasy, které jsem dohledala na fotce z jejích 18 měsíců
letos nekupuju žádný, a loni jsem kupovala asi dvoje jen kvůli školce, aby jich mela víc na střídání.
Ušetříme ![]()
Mohučanka jo, ušetřím, to je pravda. Akorát musím některé vyčlenit pro mladšího, už si i v outfitovém vláknu někdo všiml, že chodí bez gatí ![]()
Pinot Noir ono to totiž děsně svádělo, jak se předtím řešily ty šaty/košile Vincenzina:)
Pinot Noir já mám pocit, že ty kraťasy jsou prokletý. Mimino teď nosí velikost 62. Koupila jsem teda jedny 62 a dvoje 68, že to má do konce léta. No oboje podle mě bude nosit nejdřív na vánoce. Koupila jsem teda ještě 56 a i ty jí jsou velký
Přitom tepláky a legíny 68 jí jsou jen trošku volnější a delší, nic hrozného. Ty kraťasy má až do podpaží ![]()
tina mně je to jasný ![]()
Pinot Noir Mohučanka ja sa tiež teším, že ušetrím. Jak si som v nakupovaní kraťasov zaspala a tým pádom zistila, že nové ani netreba, všetky minuloročné sú dobré
Mladsi nosí kratase 92 a starší 98. Za chvíľu nebude mať čo dediť :)
Ale to Ríša nosí rovnaké kratase od veku pol roka? Veď ma 4,5 nie? ![]()
MPLee kraťasy jsou všechny divný. Syn nechce ty 104, ale v pohodě ještě obleče 12-18 měsíců. Jen jsou mu už směšně krátké, tak už je letos vyřadím. Loni je ještě nosil.
Malenge radšej sa ich nepýtaj, lebo si to nastuduju a zistia, že nemôžu kliešťa vyťahovať :) Inak vôbec netuším ako je to u nás ale zisťovať to radšej nejdem :)
Pinot Noir To máme taky, dítěti jsou 4 a kraťasy kumulujeme už 3 léta. Z kalhot roste na délku, jinak to nosí v pase poutahovaný na maximum.
MPLee tak tepláky nebo kalhoty, to je u nás velký problém, v tom jsou zas ty kraťasy lepší, že klidně může nosit tu velikost 74
. Ale máš pravdu, moc ta velikost neodpovídá.
MPLee Jaka znacka? Ja mam maleho burtika, ale crawler veci vel. 74 (sam meri 72) bude nosit taky asi az ve skolce.
Mrakoplas no v 1,5 a 2,5 a 3,5 a teď 4,5. Čtvrtá sezóna.
Evaeva byli jsme dnes u té vody na Brusnici, už tam dokonce postavili i mobilní wc. To tam hodně chybělo, dobrý. I když bylo dnes docela pod mrakem, bylo tam hodně dětí. Šli jsme až v podvečer, kolem půl šesté. Kolem není nic kde koupit, svačinu s sebou nebo někde cestou.
Mrakoplas pravdu máš, radši budu mlčet ![]()
Pinot Noir To máme taky, dítěti jsou 4 a kraťasy kumulujeme už 3 léta. Z kalhot roste na délku, jinak to nosí v pase poutahovaný na maximum.
našemu Teda v březnu bylo 5. Minuly týden jsem vzala hromadu a letite kratasy vel. 80 a méně jsem vyčlenila mladšímu. O 86/92 se spravedlivě podělili
chtělabych obyčejné kratasy ke kolenům,ale nevím,kde shánět,proto že musí být v pase mini.
Malenge my jsme zdědili nějaké z pepco a kik a rovnou jsem je vrátila zpět, v pase oboje uzounké.
Pinot Noir no vidíš, ani počítať neviem ![]()
Mrakoplas letí to, co? ![]()
žluťásek pepco sú úzke to je pravda ale tá kvalita vacsinou nevydrží viac ako sezónu.kik sa mi zdá lepší ale sú širšie.
Jos po fiasku s pár kouskama různých značek už v podstatě nakupuju jen Lindex a h&m. Ona je maličká, má 61cm, takže z lindexu pořád nosí 56 a dlouho bude, ale kraťasy bych jí musela koupit tak 44
Nakonec jsem teda sehnala padnoucí v f&f, takže vyřešeno a aspoň má zásobu na příští rok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.