Karja Pinot Noir trik s těstovinami je dobrej, budu si ho pamatovat pro příští život, protoze u nás se záchrana Velké většiny matek - těstoviny s cervenou/nějakou omáčkou nejí ani u jednoho z exemplářů, takže smůla.
Vše o těhotenství a dětech
Karja mně teda chutnají, ale radši vařím vrtule, teď nevím jestli dvě nebo tři minuty, no a ty čočkový.. no s těma jsem těžce pohořela, to nikomu nechutná. je to takový "suchý", tak možná pro milovníka suchých těstovin to de:-P
Malenge kluci omáčky nebo cokoliv na těstoviny taky nejí, mladší dřív jedl cuketu, teď už ani to. Takže oni to mají akorát s olejem a sýrem. Zajímavé je, že boloňské lasagne by snědli i s pekáčem, ale těstoviny jedině suché.
Ten tip s těstovinama je fakt dobrej, já to takhle řešívala kuskusem, když byly děti malé. Jedly ho prakticky pořád.
Myslím, že kuskus a pomerančová čokoláda Lindt mi zachránilii na mateřské život!
Garfie ja teda spis polivkama, obzvlast kdyz to poledni spani byvalo pred obedem ale pred spanim samozrejme hlad. polivku a druhy chod by rozhodne nesnedli, ale polivku pred spanim a druhy pred odchodem na pisek po spa:-) polivka se hlavne dobre vari dopredu i ohriva:-) a vzhledem k tomu ze syn nejedl zadny kase tak tu polivku kolikrat i vecerel
Garfie jo, kus kus je poklad:)
viktorka_od splavu přesně jako u nás, polívka před spaním, oběd po spa, polívka znovu k večeři. ![]()
viktorka_od splavu Pinot Noir tak to vám vážně moc závidím! Můj tajný sen je, aby potomci jedli polévky, osobne je miluju. Ovšem u nás se jedí jen ve školce, protože tam jsou, mami, dobrý, víš? ![]()
Malenge soucitim. pochvala "jo dobry, skoro jako ve skole" me spolehlive dokazala vytocit.. no vlastne v poslednim roce bych za ni byvala byla i rada..:-(
a zkouselas vykoumat co na tech skolkovych je? jestli to treba nejsou takove ty hrstkove, ty jsou celkem spolehlive k snedku:-P snad to nejsou ty z vyplachnutych hrncu od omacky typu spenatova, rajska.. ty jsem nikdy nedokazala snist, natoz varit:-)
Malenge to mluvím o mladším, starší polévky nejí vůbec. Mladší dvakrát denně, ale jen vývar s nudlemi, žádnou jinou. Vzhledem k tomu, že jinak jí jen dvě jídla, a obě zahrnují těstoviny, to fakt moc k závidění není. A žádnou zeleninu, žádné ovoce, žádné mléčné výrobky... Opravdu, dětské lékařce bych se bála to přiznat ;)
viktorka_od splavu podle mne je to klasická školní kuchyně, ruzne vývary s nudlemi /zavarkou/vajíčkem, zeleninove (ted mu chutnala brokolicova, česnečka, frankfurtska - to se rozplýval celou cestu domu, jaka byla dobra s těmi bramborami na male kostičky a párečkem. Tak jsem ji za týden uvařila, vyjede akorat párek a když jsem se pak rozčílila, tak ji jakžtakž snědl, ale prohlásil, že mu to nechutnalo. Vývar doma nepozre. lusteninove jedl tak do 2let, od te doby ani ťuk. Když je doma jakkoli polévka, automaticky hlásí, že nechce a odmítá ochutnat, řeč s nim není. už jsem to vlastně vzdala ![]()
Pinot Noir hm, no to je bida teda, zavideni beru zpet. Náš mladší ted zase zije na jogurtech. Doufám, že se to někdy zlomi. A jak ji Ríša ve školce? U nás to nejdřív byla totální tragédie, chodil vyhladovely, ale časem si to sedlo a i učitelky si toho všimly
ale on chodi už třetí rok, tak asi pochopil, že nic jiného tam.nebude a ze mit pořád hlad není zábava.
Malenge jo chápu. no ale my ty polívky měli jako celý jídlo, ne že bych čekala, že dítě sní polívku+druhý, resp. že polívku by mohlo v klidu vynechat![]()
Já bych sem chtěla přispět pozitivně, ale bojím se, ať to nezakřiknu.
dzizisketa držím palce![]()
viktorka_od splavu no tak jasně, že polévka je samostatne jídlo a ne nějaký predskokan
jsem si to malovala, že se u nás polévky budou večeřet. Nebo, bude-li např. ta husta luštěninova či bramborova, že bude třeba s kusem pečiva normalne k obědu. Tak nic. uvařím polévku, muž si dá a Já ji jim 4 dny. Ale to mi neva, mám je opravdu ráda. Vadi mi, že musím den co den vymýšlet, co tem dvěma k večeři, když tam je ta polévka. Smůla no, jsou horší věci na světe.
Malenge kluci jedí akorát vývar, hráškovou a dýňovou. K večeři je občas máme nebo i nějakou jinou, dost často snědí akorát tu housku:)
Evaeva jo, kostičky o pečeného pečiva, to je slast, to by se uzrali, oba
ale Já si vlastně nestěžuji, starší se vyrazne zlepšil a mladší byl jedlík skvělý, druhé narozeniny do toho hodily vidle, ale v množství je to pořád lepší než jsem byla zvykla. Akorát to na mne občas padne po návštěvě příbuzných, kluci mají z obou stran sestřenice a ty jsou zrave jak kobylky. Když pak Vidim toho svého vychrtlika s 16 kg a jeho o skoro 2 roky mladší sestřenku, ktera ho převálcuje, protoze má o 3kg vic... no nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY