Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 12. června 2021 18:35

Gatita lezie, a čím ďalej tým viac

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 12. června 2021 18:39

Zuzuli No a to si vem, že já pojedu 40 minut do okresního města! To bude vejlet! Ale do takovýho blbyho, všechno je tam roztahany, základ pro magky - Lidl,DM,Pepko jsou na trech opačných stranách, restaurace zadna dobrá! Ani tam nemám žádného známého, ale tak kafe do auta taky dobrý;-). 

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 12. června 2021 18:54

Karja och, ja som včera bola nielen v DM a pepcu, ale aj v Deichmanne! Bola som u lekára, a dokonca som 20 min sedela v čakárni, prvý voľný čas v tomto týždni! A zajtra idem za partnerom do nemocnice, sama a vlakom, síce len 2x pol hodiny, ale sama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2021 19:22

mnum my se před půl sedmou teď v létě domů nedostaneme nikdy. Ven vyrážíme až po čtvrté a mě je vždycky líto je honit domů, když je tak krásně. Vždycky akorát přilítneme domů, večeře, koupání, uklidit hračky a v osm jsou v posteli. Já si to teď hrozně užívám, ještě není horko, děti si venku hezky hrají, fakt super období.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2021 19:24

Karja parádní výlet:) Já už si plánuju, jak si užiju tu druhou dávku. Po první jsem docela spěchala domů na den dětí, tak po druhé projdu tu harfu, něco pokoupím, dám si kafe.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. června 2021 19:51

Evaeva ten čas v parku je super, jak píšeš, je příjemně, ale ne ještě horko. Spíš se mi pak nechce domů, sama jsem unanvená + dvě utahané děti, kočár, koloběžka, případně nákup, doma žádná večeře nečeká... Předtím jsem měla na její přípravu dost času i po celém odpoledni v parku, nyní mi ten čas zabije cesta. Ale nevadí, jen si to musím přenastavit (v novém bydlíme druhý týden, tak se teprve seznamuji se situací zde), příště sbalím s sebou víc svačiny a večeři nachystám ještě před odchodem z domu, aby to pak frčelo a bude dobře

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 12. června 2021 20:10

Navic teda manzel dostal ve stredu nejaky super cip, spotrebice nam doma fungovaly dal, ale vyplo se nam na noc dite. Poprve po skoro ctrnacti mesicich spala celou noc v postylce a vzbudila se jen jednou. Uz jsem zapomnela, jak super je v noci spat. Ale bohuzel cip byl nejaky sunt a fungoval jen jednu noc vkladala jsem tak do meho ockovani velke nadeje, ale marne

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. června 2021 20:20

Pro me je absolutní top historka, jak si jedna mistni prispevatelka pockala, az bude na testovacim miste nejdelsi fronta a pak si do ni sla stoupnout.

materska frustrace v kostce :)))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2021 20:23

mnum jo, přesně, taky se mi nechce domů:) S večeří je to komplikovanější, no. Buď vařím něco než jdeme nebo mají chleba nebo zbytky. Někdy taky s nimi muž zůstane o chvíli dýl a já jdu napřed tu večeři uvařit. V novém si na nový režim určitě brzy zvykneš, chce to čas. Mě i po zimě vždycky chvíli trvá než se přepnu do letního režimu;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2021 20:26

moora marieu nás učí radovat se z všedních radostí, tohle je další úroveň, mít radost i z otravných věcí

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 12. června 2021 20:28

Pinot Noir Děkuji! Věříš, že jsem si na tebe vzpomněla? Už jste byli v tom Motole nebo kam jste to meli jít?

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 12. června 2021 20:36

Evaeva dlhšie má fascinuje vás funkčný domáci režim, prídete o pol 7 a deti sú už o ôsmej v posteli

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. června 2021 21:07

letfenixa dobre ze to pises, nie som v tom sama ja si  neviem predstavit za hodinu a pol po navrate domov zvonku pripravit veceru a stihnut deti nakrmit, umyt, prezliect a zahnat do postele 

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 12. června 2021 21:29

Gatita letfenixa Moje ségra je učitelka a říká, že ten neustálý hluk je to nejhorší na její práci (a to učí na střední, žáfný malý děti).

moora  To mi taky utkvělo, hrozně jsem se tomu smála!!

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 12. června 2021 21:30

Evaeva mnum Naše děti neveceri:-D. Občas mám tendence je k tomu vést, pak ale zjistím, že i mě to otravuje:-D. Ne teď trochu kecám, většinou se jim snažím večeři dávat, ale kdybych se na to vybodla dopadne to asi stejně! Takže někdy když jsem unavená, se na ně tak podívám a řeknu si , Hmm jíst stejně nebudete,, a je to:-D

letfenixa Viď a to ještě mají ty uklízeci ritualy u Evaeva 

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 12. června 2021 21:34

letfenixa ja jsem v takovych tech narocnejsich dnech s pozdnim prichodem praktikovala od dveri do koupelny lehce oplachnout/otrepat od pisku, z koupelny do postele, kus chleba do ruky a pohadku:-)

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 12. června 2021 21:41

Garfie a najhoršie dozory sú v jedálni

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 12. června 2021 21:44

viktorka_od splavu ak prídeme zo záhradky, kde sme mali oheň, tak sa syn vyzlečie rovno do vane, po kúpaní sa naveceria pri telke a šup do postele. Ale ak je to len bežný príchod domov, tak má kopec roboty.

Karja a keď nestihnú upratať do nejakého času, nemajú rozprávku v telke ,ten môj by hodinu reval

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 12. června 2021 21:49

letfenixa :-D Hele já dnes měla super marieuden, přestože mi nebylo fyzicky dvakrát do zpěvu. Já si řekla, že se na všechno leda tak vy..... vykašlu. Takže ráno chceš jít ven a nemáš vyčištěné zuby? Jdeme! Po pulhodince na zahradě jsem je zatáhla zpět domů si je vyčistit. Chceš v pul 11 před obědem jíst housku? Tak jo! Chceš pít před obědem mlíko? Tak jo!:-D. A naobedvala se, sice si dala pulku ryby  a tři brambory, ale aspoň něco. V pátek jsem ji to mlíko zakázala, nejedla nic a byl asi pulhodinej hysterak a hodinu já z ní vyřízena. 

Offline Gatita
8677 příspěvků moje polička 12. června 2021 21:58

Karja mne tenhle pristup neprijde spatny. Jako nejaky meze jsou potreba, ale beru to tak, ze lepsi v 11 suchy rohlik s chuti, nez v pul jedne plac nad mym kvalitnim obedem.

A ja uz to taky neresim. Jako sejri me to, to teda jo. Ze nejedi, nerostou a ja jak blba varim. Ale ted jsem cetla knizku o severni koreji, kde to nejspis neni s jidlem kolikrat zadna slava, a uzavrela jsem si to tak, ze vetsi stres by byl, kdyby jist chteli, ale nebylo co.