Gatita lezie, a čím ďalej tým viac
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli No a to si vem, že já pojedu 40 minut do okresního města! To bude vejlet! Ale do takovýho blbyho, všechno je tam roztahany, základ pro magky - Lidl,DM,Pepko jsou na trech opačných stranách, restaurace zadna dobrá! Ani tam nemám žádného známého, ale tak kafe do auta taky dobrý;-).
Karja och, ja som včera bola nielen v DM a pepcu, ale aj v Deichmanne! Bola som u lekára, a dokonca som 20 min sedela v čakárni, prvý voľný čas v tomto týždni! A zajtra idem za partnerom do nemocnice, sama a vlakom, síce len 2x pol hodiny, ale sama ![]()
mnum my se před půl sedmou teď v létě domů nedostaneme nikdy. Ven vyrážíme až po čtvrté a mě je vždycky líto je honit domů, když je tak krásně. Vždycky akorát přilítneme domů, večeře, koupání, uklidit hračky a v osm jsou v posteli. Já si to teď hrozně užívám, ještě není horko, děti si venku hezky hrají, fakt super období.
Karja parádní výlet:) Já už si plánuju, jak si užiju tu druhou dávku. Po první jsem docela spěchala domů na den dětí, tak po druhé projdu tu harfu, něco pokoupím, dám si kafe.
Evaeva ten čas v parku je super, jak píšeš, je příjemně, ale ne ještě horko. Spíš se mi pak nechce domů, sama jsem unanvená + dvě utahané děti, kočár, koloběžka, případně nákup, doma žádná večeře nečeká... Předtím jsem měla na její přípravu dost času i po celém odpoledni v parku, nyní mi ten čas zabije cesta. Ale nevadí, jen si to musím přenastavit (v novém bydlíme druhý týden, tak se teprve seznamuji se situací zde), příště sbalím s sebou víc svačiny a večeři nachystám ještě před odchodem z domu, aby to pak frčelo a bude dobře ![]()
Navic teda manzel dostal ve stredu nejaky super cip, spotrebice nam doma fungovaly dal, ale vyplo se nam na noc dite. Poprve po skoro ctrnacti mesicich spala celou noc v postylce a vzbudila se jen jednou. Uz jsem zapomnela, jak super je v noci spat. Ale bohuzel cip byl nejaky sunt a fungoval jen jednu noc
vkladala jsem tak do meho ockovani velke nadeje, ale marne ![]()
Pro me je absolutní top historka, jak si jedna mistni prispevatelka pockala, az bude na testovacim miste nejdelsi fronta a pak si do ni sla stoupnout.
materska frustrace v kostce :)))
mnum jo, přesně, taky se mi nechce domů:) S večeří je to komplikovanější, no. Buď vařím něco než jdeme nebo mají chleba nebo zbytky. Někdy taky s nimi muž zůstane o chvíli dýl a já jdu napřed tu večeři uvařit. V novém si na nový režim určitě brzy zvykneš, chce to čas. Mě i po zimě vždycky chvíli trvá než se přepnu do letního režimu;)
Pinot Noir Děkuji! Věříš, že jsem si na tebe vzpomněla? Už jste byli v tom Motole nebo kam jste to meli jít?
Evaeva dlhšie má fascinuje vás funkčný domáci režim, prídete o pol 7 a deti sú už o ôsmej v posteli ![]()
letfenixa dobre ze to pises, nie som v tom sama
ja si neviem predstavit za hodinu a pol po navrate domov zvonku pripravit veceru a stihnut deti nakrmit, umyt, prezliect a zahnat do postele
Evaeva mnum Naše děti neveceri:-D. Občas mám tendence je k tomu vést, pak ale zjistím, že i mě to otravuje:-D. Ne teď trochu kecám, většinou se jim snažím večeři dávat, ale kdybych se na to vybodla dopadne to asi stejně! Takže někdy když jsem unavená, se na ně tak podívám a řeknu si , Hmm jíst stejně nebudete,, a je to:-D
letfenixa ja jsem v takovych tech narocnejsich dnech s pozdnim prichodem praktikovala od dveri do koupelny lehce oplachnout/otrepat od pisku, z koupelny do postele, kus chleba do ruky a pohadku:-)
Garfie a najhoršie dozory sú v jedálni ![]()
viktorka_od splavu ak prídeme zo záhradky, kde sme mali oheň, tak sa syn vyzlečie rovno do vane, po kúpaní sa naveceria pri telke a šup do postele. Ale ak je to len bežný príchod domov, tak má kopec roboty.
Karja a keď nestihnú upratať do nejakého času, nemajú rozprávku v telke
,ten môj by hodinu reval
letfenixa :-D Hele já dnes měla super marieuden, přestože mi nebylo fyzicky dvakrát do zpěvu. Já si řekla, že se na všechno leda tak vy..... vykašlu. Takže ráno chceš jít ven a nemáš vyčištěné zuby? Jdeme! Po pulhodince na zahradě jsem je zatáhla zpět domů si je vyčistit. Chceš v pul 11 před obědem jíst housku? Tak jo! Chceš pít před obědem mlíko? Tak jo!:-D. A naobedvala se, sice si dala pulku ryby a tři brambory, ale aspoň něco. V pátek jsem ji to mlíko zakázala, nejedla nic a byl asi pulhodinej hysterak a hodinu já z ní vyřízena.
Karja mne tenhle pristup neprijde spatny. Jako nejaky meze jsou potreba, ale beru to tak, ze lepsi v 11 suchy rohlik s chuti, nez v pul jedne plac nad mym kvalitnim obedem.
A ja uz to taky neresim. Jako sejri me to, to teda jo. Ze nejedi, nerostou a ja jak blba varim. Ale ted jsem cetla knizku o severni koreji, kde to nejspis neni s jidlem kolikrat zadna slava, a uzavrela jsem si to tak, ze vetsi stres by byl, kdyby jist chteli, ale nebylo co.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY