Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:31

Evaeva ideální řešení

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:33

Evaeva nielenže nám nič nevrátili, ale vo februári prišla žiadosť o zaplatenie druhého polroka, s odôvodnením, že vyučovanie prebieha distancne. Nie je to veľa peňazí, je to štátna ZUŠ, ale trápne mi to príde.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:34

viktorka_od splavu preboha, nie som ani jedno

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:37

letfenixa znám jen málo lidí, kteří by zvládli co ty zvládáš, já teda v žádným případě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2021 21:42

letfenixa to teda jo. U nás distančně běželo cvičení, ale to se platilo 30kč za hodinu (normálně stojí 60). Miniškolku (=hlídání dětí) distančně neuděláš:) Já takhle platím plavání mladšímu. Vychozeno máme 6 hodin z 18, zbytek jsme dostali jako náhrady, ale musím teď zaplatit další kurz, abysme mohli chodit a doufat, že to v září zase neravřou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2021 21:43

viktorka_od splavu souhlasím s andělem. Bylo by to hodně náročné, i kdyby byl letfenixa partner přes týden doma.

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:55

letfenixa máš toho opravdu nad hlavu a jsi úžasná, jak to zvládáš

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 13. června 2021 22:03

Ženy, dojimate ma.

Offline Gatita
8677 příspěvků moje polička 13. června 2021 22:21

letfenixa ja ted mluvila po dlouhe dobe s kolegyni. Videla jsem ji nazivo strasne rada, chvili jsme povidaly. Ma toho za sebou za ten rok a pul moc, ruzne starosti, takovy ten sendvic. A jak mi to licila, taky jsi mi vytanula na mysli i ty. Takze drzim palce obema.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 13. června 2021 22:32

Už v Tom žijem 2,5 roka a teda zatiaľ je to len horšie a vlastne už si ani nepamätám, aké to bolo predtým.

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 13. června 2021 22:32
Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 13. června 2021 22:43
Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 14. června 2021 05:48

Malenge Ríša ve školce docela jí, podle učitelek nepatří k nejhorším nejedlíkům. Občas nesní vůbec nic, většinou ale aspoň jednu složku oběda sní, občas hlásí, že snědl všechno a moc mu to chutnalo. Takže asi takový průměr. Beru to tak, že doma vymrčuje těch pár svých jídel dokola, protože prostě může, ale v případě nouze se nají i něčeho jiného. Plus porce jsou už docela slušné, sní i dost ovoce. Sice váží pořád jen 15,5 kg, ale u něj si nijak nestěžuju, s tím už se dá pracovat ;) Ale s mladším je to teď na palici, vůbec se mi nechce jet na dovolenou, protože on nesní nic, co by se dalo vzít do terénu nebo koupit cestou, nic z kelímku, žádnou kapsičku, přesnídávku, koláč, sušenku, restaurace nehrozí vůbec, sní maximálně pár hranolků. Jako je to asi zase jen období, ale trvá to už půl roku, což je u dvouletého dost.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. června 2021 07:19

ja sa s jedlom mojej malej fakt chváliť nemôžem, muž je už mesiac doma a ešte do konca júna bude, to je katastrofa. Ja niekedy fakt neviem, ako ten chlap rozmýšľa. V piatok som ho vyslala na nákup, nech nakúpi bežné veci na raňajky a večere ( u nás sú väčšinou suché) a nech kúpi chladeného lososa na obed. Tak doniesol melón, zemiaky a nanukov a sladkostí asi za 15 eur. Keď som sa ho spýtala, prečo nekúpil lososa, povedal, že tento mesiac musíme šetriť. To som už naňho pozerala, či sa nepomiatol. A keď som sa spýtala, čo bude Alica na raňajky, ukázal na kinder mliečny rez

Myslím, že pravý dôvod, prečo som tak chcela už skončiť v práci a zostať doma, bol, aby som to moje dieťa prevychovala, čo sa týka stravovania

Online Potrefenáhusa
38990 příspěvků moje polička 14. června 2021 07:36

Naše dítě si včera dalo celej stonek zelený cibule, podal tatínek. Jí zatím celkem dobře a všechno, i když toho nesní moc. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 14. června 2021 07:42

Potrefenáhusa sem dáváš bozi fotky

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 14. června 2021 08:01

Včera mě rozesmála Ríšova "kytička rychlořeznice" - lichořeřišnice

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 14. června 2021 08:03

Potrefenáhusa  To je boží fotka! Cibuli naše děti milovaly!!! Dnes raději pažitku, ale stejně mi ji likvidují rovnou ze záhonku. :-) A mám taky jednu krásnou zahradnickou, zkusím ji vyhrabat. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. června 2021 08:07

a Alicu zobrali do škôlky

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 14. června 2021 08:07

betsey Já tě lituju, ale to se časem trochu utřese. Zrovna tento víkend jsem si uvědomila, jak se můj muž příšerně změnil v tom přístupu k dětem...trvalo to teda víc než deset let, ehm. Ale ještě pořád mě mile překvapí, když to beze mě funguje téměř podle mých představ, to se taky počítá! :-)

letfenixa Souhlasím s ostatními, taky si na tebe často vzpomenu, jak to zvládáš.