betsey super, chcela si radsej dievcatko, ci ti to bolo jedno?
Vše o těhotenství a dětech
Gatita Evaeva prazdniny bude mat koncom jula na dva tyzdne a potom normalne dochodi jasle a prejde do skolky, bude tam teda statny sviatok, tak bude mat dlhsi vikend. Neviem inak, ci je to jeho nezrelostou, on dava dost jasne najavo, ze chce byt radsej s nami, teda so mnou. Keby bolo po jeho, je pri mne 24 hodin denne. V noci som potrebovala ist na wc a on uplbe vyplasene zacal plakat, ze ho chcem nechat sameho...tak siel na wc so mnou
.
betsey Ta se má!
Gratuluju. A mělas nějaké preference?
Garfie DrowRanger mne to bolo jedno, akurát keby to bol chlapec, bolo by mi ľúto všetkých tých šiat, ktoré Alica nemala ani na sebe
Len teda muž je celkom sklamaný a vyhlásil, že to skúsime aj do tretice ![]()
Garfie DrowRanger mne to bolo jedno, akurát keby to bol chlapec, bolo by mi ľúto všetkých tých šiat, ktoré Alica nemala ani na sebe
Len teda muž je celkom sklamaný a vyhlásil, že to skúsime aj do tretice
![]()
U nas chce muz strasne dievcatko, ja chcem zas chlapca, s muzom drzi cela rodina, ze aby sme mali parik. Pevne verim, ze vyhram!
.
DrowRanger tak štatisticky máš väčšiu šancu ty
drzim palce
betsey Tak třetí holku říkáš....
že ho pozdravuju!!!
betsey takhle jsme si říkali, že třetí kluk do party by byl fajn. Tak máme holčičkovskou holčičku - růžové šaty s volánky na hřiště a tak ![]()
MaeGandal no musí nejako vyvážiť tu mužskú energiu ![]()
betsey holky jsou lepší!![]()
(ale jenom do puberty![]()
betsey no, já myslím, že velmi rychle zjistila, že jako třetí dítě nebo vnouče, její velká výhoda je, že je holka, tak se z toho snaží vytěžit maximum ![]()
mnum tlapkám! Tohle se stát naší starše, tak do rána nespíme, páč to je takový bebínečko...
. Znovu jsi mi připomněla mojí hororovou noc na konci šestinedělí s malou. Večer mi bylo jasný, že je zle, že na mě leze gastroenteritida a noc na krku a muž v práci. Ještě v 10 večer jsem se snažila dovolat k rodičům. (5km daleko, 3 telefony), jestli by se mnou výjimečně nepřespala máma, kdyby přišlo na akorát, nezvedl to ani pes... Zkusila jsem všechno, co jsem doma měla, píchla jsem si i nějaký zbylý degan... před půlnocí jsem si zkusila lehnout, ale už jsem nevěděla, jak se položit. Dítě mělo pravidelně flašku kolem 2 ráno a to udeřila krize- krmila jsem mimino z flašky na kolenou a druhou rukou si přidržovala kýbl a potichu zvracela, abych nevzbudila velkou. Vůbec si nepamatuju, jak jsem pak malou přebalila a uložila zpátky. Do rána to bylo hodně krušný, muž kvůli mě utekl o hodinu dřív z práce, to už jsem měla skoro čtyřicítku horečku. Jedna z nejhorších nocí ever.
betsey Tak dcera má radost, ne? Holky většinou chtějí sestřičku (a dvě sestřičky pak budou ještě lepší ;)
marieu Uaaa, ten pocit
! Moje mateřská frustrace v kostce. Proste nehledě na to, jak moc ses v prdeli, jak moc se ti nechce, nehodi se to, už nemůžeš ... pořad je tam další člověk (nebo dva), který na tobě 100 % závisí a proste nepostara se o sebe, i kdyby si měla tu největší sracku na světě. A není z toho (kromě babyboxu) proste žádná úniková cesta. V bezdetnem životě úplně nepredstavitelne. Uf, úplně jsem se orosila pod tíhou vzpomínek ![]()
MP Meri přesně...
Inak vcera som bola na ockovani proti covidu, dostala som modernu a uz v noci ma budila bolest ruky a dnes od obeda som nepouzitelna. Ruku neviem dvihnut, mam vsetky priznaky chripky (nastastie okrem teploty), bolest klbov a koze included, vratane hnacky
a ako bonus mi je cely den strasne zle, to netusim ci je tehotenska nevolnost alebo z cakciny, kedze moje nevolnosti sa s prechodom do druheho trimestra este zhorsili
.
marieu uf to je hrůza. To je vůbec hrozné, kdyz člověk zůstane s tím dítětem bez pomoci a samému je mu špatně.
continuity mám doma knížku-"Ženská vydrží víc než člověk"...
marieu do tohoto vlakna moc nechodim, ale tvoje rodice nechapu.
Nasi oba ve skoro sedmdesati jeste pracuji, ale maminka porad jezdi pres sto kilometru s babovkama a krabickama s jidlem.ted sestra zvazuje plastiku prsou, maminka nachystana ze tam bude mesic bydlet a pracovat odtamtud.
je mi to lito za tebe, prijeli ti tehdy pomoct aspon dalsi den?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY