Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. června 2021 18:02

betsey super, chcela si radsej dievcatko, ci ti to bolo jedno?

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. června 2021 18:04

Gatita Evaeva prazdniny bude mat koncom jula na dva tyzdne a potom normalne dochodi jasle a prejde do skolky, bude tam teda statny sviatok, tak bude mat dlhsi vikend. Neviem inak, ci je to jeho nezrelostou, on dava dost jasne najavo, ze chce byt radsej s nami, teda so mnou. Keby bolo po jeho, je pri mne 24 hodin denne. V noci som potrebovala ist na wc a on uplbe vyplasene zacal plakat, ze ho chcem nechat sameho...tak siel na wc so mnou

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 15. června 2021 18:24

betsey Ta se má!  Gratuluju. A mělas nějaké preference? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. června 2021 18:37

Garfie DrowRanger mne to bolo jedno, akurát keby to bol chlapec, bolo by mi ľúto všetkých tých šiat, ktoré Alica nemala ani na sebe Len teda muž je celkom sklamaný a vyhlásil, že to skúsime aj do tretice

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. června 2021 18:47
Reakce na betsey:

Garfie DrowRanger mne to bolo jedno, akurát keby to bol chlapec, bolo by mi ľúto všetkých tých šiat, ktoré Alica nemala ani na sebe Len teda muž je celkom sklamaný a vyhlásil, že to skúsime aj do tretice

U nas chce muz strasne dievcatko, ja chcem zas chlapca, s muzom drzi cela rodina, ze aby sme mali parik. Pevne verim, ze vyhram! .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. června 2021 18:50

DrowRanger tak štatisticky máš väčšiu šancu ty drzim palce

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 15. června 2021 18:55

betsey Tak třetí holku říkáš.... že ho pozdravuju!!!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. června 2021 18:59
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:00

betsey takhle jsme si říkali, že třetí kluk do party by byl fajn. Tak máme holčičkovskou holčičku - růžové šaty s volánky na hřiště a tak 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:02

MaeGandal no musí nejako vyvážiť tu mužskú energiu

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:03

betsey holky jsou lepší!

(ale jenom do puberty

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:07

betsey no, já myslím, že velmi rychle zjistila, že jako třetí dítě nebo vnouče, její velká výhoda je, že je holka, tak se z toho snaží vytěžit maximum

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:14

mnum tlapkám! Tohle se stát naší starše, tak do rána nespíme, páč to je takový bebínečko... . Znovu jsi mi připomněla mojí hororovou noc na konci šestinedělí s malou. Večer mi bylo jasný, že je zle, že na mě leze gastroenteritida a noc na krku a muž v práci. Ještě v 10 večer jsem se snažila dovolat k rodičům. (5km daleko, 3 telefony), jestli by se mnou výjimečně nepřespala máma, kdyby přišlo na akorát, nezvedl to ani pes... Zkusila jsem všechno, co jsem doma měla, píchla jsem si i nějaký zbylý degan... před půlnocí jsem si zkusila lehnout, ale už jsem nevěděla, jak se položit. Dítě mělo pravidelně flašku kolem 2 ráno a to udeřila krize- krmila jsem mimino z flašky na kolenou a druhou rukou si přidržovala kýbl a potichu zvracela, abych nevzbudila velkou. Vůbec si nepamatuju, jak jsem pak malou přebalila a uložila zpátky. Do rána to bylo hodně krušný, muž kvůli mě utekl o hodinu dřív z práce, to už jsem měla skoro čtyřicítku horečku. Jedna z nejhorších nocí ever.

Offline DruI
5596 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:26

betsey Tak dcera má radost, ne? Holky většinou chtějí sestřičku (a dvě sestřičky pak budou ještě lepší ;)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:28

marieu Uaaa, ten pocit ! Moje mateřská frustrace v kostce. Proste nehledě na to, jak moc ses v prdeli, jak moc se ti nechce, nehodi se to, už nemůžeš ... pořad je tam další člověk (nebo dva), který na tobě 100 % závisí a proste nepostara se o sebe, i kdyby si měla tu největší sracku na světě. A není z toho (kromě babyboxu) proste žádná úniková cesta. V bezdetnem životě úplně nepredstavitelne. Uf, úplně jsem se orosila pod tíhou vzpomínek

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:30

MP Meri přesně...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:32

Inak vcera som bola na ockovani proti covidu, dostala som modernu a uz v noci ma budila bolest ruky a dnes od obeda som nepouzitelna. Ruku neviem dvihnut, mam vsetky priznaky chripky (nastastie okrem teploty), bolest klbov a koze included, vratane hnacky  a ako bonus mi je cely den strasne zle, to netusim ci je tehotenska nevolnost alebo z cakciny, kedze moje nevolnosti sa s prechodom do druheho trimestra este zhorsili .

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:40

marieu uf to je hrůza. To je vůbec hrozné, kdyz člověk zůstane s tím dítětem bez pomoci a samému je mu špatně.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. června 2021 19:45

continuity mám doma knížku-"Ženská vydrží víc než člověk"...

Offline Antje
příspěvků moje polička 15. června 2021 19:59

marieu do tohoto vlakna moc nechodim, ale tvoje rodice nechapu.
Nasi oba ve skoro sedmdesati jeste pracuji, ale maminka porad jezdi pres sto kilometru s babovkama a krabickama s jidlem.ted sestra zvazuje plastiku prsou, maminka nachystana ze tam bude mesic bydlet a pracovat odtamtud.

je mi to lito za tebe, prijeli ti tehdy  pomoct aspon dalsi den?