Mrakoplas filter na škôlkárskych fotkách? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
betsey ja sa aj teším, že je leto, syn zas strašne rád chodí von a vlastne trávime vonku celý deň okrem rána pred jasľami (a aj to sa tam poslednú dobu pýta) a polhodinky pred spaním. Akurát by som potrebovala taký ten slnečníkovú klobúk na hlavu aby na mňa nepieklo, to slnko mi fakt vadí. O týždeň ideme k vode, tak som zvedavá, či to tam bude pre mňa lepšie (ale podľa predpovede má od nedele pršať, v nedeľu tam akurát dorazíme
).
DrowRanger No je pravda, ze jestli tomu splaskavani otoku ma pomoct dostatek bilkovin v jidle, tak to bylo v porodnici taky uplny sci-fi. Poradny jidlo jsem mela az doma. (Nezapomenu, jak jsem dostala k snidani rohlik a detskou presnidavku a k tomu tak malickou a krátkou lzicku, ze jsem se dostala jenom do poloviny lahvicky, a i tak jsem to jedla tou mini lzickou asi ctvrt hodiny
a tak.)
DrowRanger vieš čo, my sme boli v sobotu celý deň na kúpalisku, a tam mi slnko nevadilo, keď som bola vo vode. Včera som bola s Alicou doobeda na ihrisku a už len prejsť po slnku mi nerobilo dobre, tak pri vode ti snáď tak vadiť nebude. My odchádzame na dovolenku zajtra, tak sa budeme ešte asi dosť kúpať, horúčavy zatiaľ nepoľavujú. A klobúk si tiež musím ísť kúpiť ![]()
Myrtila áno, tiež som sa s doktorom na tomto smiala. My sme síce mali možnosť vybrať si zo druhov jedál, ale m§sa tam bolo minimum, na raňajky väčšinou rožky s maslom a niečím sladkým, šunka nebola. Ja som si teda zbalila nejaké ovsené kaše a proteín, tak som to riešila tým. A aj s ovocím a zeleninou to bola bieda, sestričky mi samé hovorili, že so stravou to šlo dolu vodou, pretože v kuchyni nemocnici u nás už myslím nevarili (nie som si istá či vôbec alebo len pre pacientov) a strava sa dovážala.
betsey a tebe Alica spí ešte cez deň? Ja som sa so synom na kúpalisko ešte nedostala, lebo mi to časovo nevychádza. Otvárajú o 10:00 a on sa už o 11:30 pýta spať, mimo postele sa nevyspí. A poobede kým sa vymotáme sú 3 hodiny a on už samozrejme okolo 18:30 je mrzutý :D
DrowRanger Alica cez deň nespí už takmer rok, takže v tomto nie sme obmedzení. Akurát tuším budeme musieť prispôsobovať program môjmu dennému spánku, ja si musím zdriemnuť každý deň poobede!
Myrtila muzes pridat bilkovinu do jidla, to mi doporucili v porodnici, tak jsem si koupila protein a jedla vic masa ( i kvuli zelezu po ztrate krve) a za par dnu nohy odtekly. Ono by se to spravilo i bez toho, mozna jsem to tim jen o neco urychlila, ale zas navyseni prijmu bilkovin neni nikdy na skodu, zvlast po porodu kdyz se clovek musi hojit a tvorit mleko
Dostali sme fotky zo spoločného fotenia v škôlke. Je na nich tak strašný filter, že sa syn na seba ani nepodobá
. Pritom je tam tak krásny. Prečo, prečo, prečo?
To snad ne ![]()
Mrakoplasniekedy nechápem, že je taký problém vybrať príčetného fotografa ![]()
betsey ja zas spať teraz cez deň nepotrebujem a keď ležím pri synovi cez víkendy a samozrejme zaspím, parádne mi to rozbíja spánok v noci
.
V srpnu 2018 jsem taky rodila a léto předtím a i ten porod v těch 34 stupních , to bylo strašný, strašný
Takže poučená, jsem chtěla chtěla krtka stihnout před létem, což se teoreticky podařilo, narodil se v první půlce června,takže jsem s břichem moc netrpěla, ale musím říct že to šestinedělí v těch vedrech bylo ještě mnohem a mnohem horší než ten konec těhotenství.
Je mi úplně špatně když si na to vzpomenu. Tu oblibu letních dětí moc nechápu
Jediné pozitivum pak bylo že píšerka trávila veškerý čas v bazenku na terase a nic po mě nechtěla a že při odchodu ven jsem nás nemusela navlíkat.
Sairon To teda. Já mám děti fakt fest letní a vánoční. A to vánoční je lepší:-ad. Prostě člověk sedí celou zimu doma:-D.
Sairon já si myslím, že může být dobré rodit v březnu, ale zase taháš břicho na sněhu:) Jestli nakonec nebude nejlepší ten podzim.
DrowRanger za sebe musím říct, že druhé šestinedělí jsem měla všechny projevy co v prvním, ale v menší míře.
Evaeva nj ale zase podzimní dítě se nedostane do školky
Sairon jo, to jo. Ale s červnovým bych váhala, jestli to v září zvládne. U nás teda sourozence berou i říjnové.
Evaeva najlepšie je jarné, starší sa narodil koncom marca, akurát začalo byť pekne, to bolo super.
DrowRanger tiež sa pridávam k Evaeva, druhé šestonedelie bolo ľahšie a to som ho prežívala v lete.
No za mňa bolo letné dieťa super, keby som nemusela bývať v tom podkroví, kde bolo tristo stupňov, tak úplne ideál. S veľkým bruchom som sa nemusela zložito obuvat, len som vhupla do birkenov, nemusela som sa obliekať a mohla som tráviť každý deň v bazéne. A potom keď sa narodilo dieťa, mohla som byť s ním celý deň v parku, decko len plienku a body s krátkym rukávom a mohla som kojiť na každej lavičke ![]()
Ale je fakt, že vtedy som mala úžasnú kondičku a už tesne pred pôrodom o pätnásť kíl menej ako teraz, takže to som to teplo znášala neporovnateľne ľahšie
Sairon já si myslím, že může být dobré rodit v březnu, ale zase taháš břicho na sněhu
březen je fajn, vyzkoušeno pro ověření 2x
akorát teda první trimestr léto 2015 jsem poslouchala, jak je to nejteplejší léto asi po milionu let, abych pak další první trimestr, léto již vzpomínaneho roku 2018, poslouchala, jak toto léto překonává i rekordní léto roku 2015, tak jsem jen doufala, ze to nějak přežiju. Sníh i led přes zimu s břichem celkem šel, horší bylo věčné obouvani kozaček. Ale jinak jarní dítě je bezva, v sestinedeli se člověk nějak zmatori a pak už je celkem hezky, dá se být venku, ty první žravé měsíce můžeš kdykoli vytáhnout prso, to v prosinci moc nehrozí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY