Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 22. června 2021 08:41

continuity hahaha, tak ten důvod to ještě vylepšil

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 22. června 2021 08:45

Evaeva to jsem si z počátku říkala, že je Škoda, že jsou od sebe liché roky, tak to nemůžu dát naráz, no už si to nemyslím, s jedním je to takové víc v klidu, když se mu člověk může plně věnovat. Jednou jsem tam se starším byla něco řešit a malého jsem musela vzít taky. Neměl 100% pozornost, takže otevřel pár šuplíku, prohrabal náplastí a injekce a když se vrhl na koš s nápisem infekční materiál, tak už jsem byla dost vyšťavená.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 08:50

Malenge na roční se mnou byl muž, byl doma na ho. Ty další už zvládneme, to už budou velký.

Offline Aranel
6678 příspěvků moje polička 22. června 2021 09:05

Karja Předstírala, že usnula ale tak to svědčí o značné mentální vyspělosti, ne?

continuity Hádat se sama se sebou taky!

Online Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 22. června 2021 10:06

Evaeva netřeba litovat, myslím, že rodiče těchto "komplikovaných" dětí jsou už zvyklí. U nás je problém ÚPLNĚ VŠECHNO, takže já už ani nic jiného nečekám. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. června 2021 10:22

Léto 2018 bylo boží, rodila jsem v říjnu a na cele těhotenství mám fantastické vzpomínky. Dokonce to má syn zapsáno v te dětské knížce, že to bylo to nejkrásnější a nejdelší léto, co pamatuju

Jinak vím, že režim/nerežim tu jel nedávno, nechci to znova vytahovat, jen se "pochlubit", ale já už jsem rezignovala i na poslední záchytnej bod a přestala jsem synovi úplně hlídat večerku a je to totálně skvělý.

Měla jsem pocit, že aspoň ve všední den by se měl do postele dostat nějak včas ... ale ve finále jsme se jen zbytecne oba trápili nekonečným uspavanim. Takže se v 9 klidně hodinu koupe, nebo si hraje, nebo si čte ... ve finále je večer úplně nejklidnejsi a nejsamostatnejsi a já jsem si uvědomila, ze už mému večernímu programu vůbec "neprekazi". Jedine snad nepřístupný film si nepustim, ale to v případě potřeby zvládnu i po usnuti. Proste už je tak velkej a skvelej  V kombinaci se vzpomínkama na 2018 to teda na mě nějak dolehlo  Přestanu se ještě někdy v životě dojímat ?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 10:49

MP Meri nikdy mě nepřestane fascinovat, že tebe těší věci, které mě děsíjako jaký klidný večer, když děti nespí

Offline dzizisketa
9025 příspěvků moje polička 22. června 2021 10:53

Přinesla jsem si domů balanční podložku, jakože na cvičení. Takže poté, co se na ní Rosťa poválel a u toho se řehtal, je z ní teď okruh pro autíčka.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2021 10:57

Pinot Noir věřím, ale nějaký stres to je. Navíc ta prohlídka není úplně k ničemu, tak je člověk rád, když to dítě někdo zkontroluje. U nás je trochu komplikovanější mladší, tak uvidíme, co z toho bude.

Offline Aranel
6678 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:12

MP Meri Protože seš ještěrka, která by měla žít někde v Maroku na duně, že. Z léta 2018 si vybavuju jen, že jsem 20. září šla na první rande se sambem a měla jsem červené šaty na ramínka a sandále, bylo naprosto úplné horké letní počasí.

V létě 2015 jsem psala diplomku, ráno v devět se proplížila do Klementina přebíhajíc z jednoho zastíněného chodníku na druhý, tam do pěti seděla ukrytá za metrovou vrstvou kamenné zdi, v pět mě vyhodili do rozpálené Prahy s vyhlídkou na další noc v paneláku...

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:24

Aranel v červenci 2015 se zenil bratranec, bylo to naprosto udesny, ze svatby si pamatuju jen to otresny vedro, svíčkovy se nikdo skoro nedotknul, kamaradka tehdy asi 14 dni před porodem mi pujcovala na tu svatbu saty a když mi je nesla, komentovala to: ještě par takových dni a začnu se na ten porod snad i tesit...

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:25

Aranel Hele já v Klementinu si chodila číst, když jsem chodila do práce a diplomku jsem nepsala. I knizky jsem měla vlastní:-D Ale v horkejch dnech nebylo lepší místo:-D

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:33

Koukala jsem do fotek, vždycky mě zaujme, že si lidi dokážou přiřadit konkrétní rok ke vzpomínce. Můj táta je na to expert, vždycky přijde s nějakou historkou typu "tehdy v '86...", nechápu.

Ale k věci - v roce 2018 bylo to léto tak strašný, že jsem se z každoročního vandru vracela o několik dní dřív s úpalem, i když jsme se drželi ve stínu, co to šlo. A stromy byly úplně vysušený už v srpnu, spousta z nich už opadala. Následující dny jsem vstávala nad ránem, abych si užila volno a příjemnej vzduch a pak jen přežívala do chvíle, kdy budu moct zase otevřít okna.

Offline 999
19883 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:36

MP Meri Já jsem vždycky tak ráda, když někdo napíše, že mu taky nevadí horko :-).

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:45

999 Já vám to upřímně závidím. Proti zimě se dá obléct, ale kdo nedává vedro, nic moc s tím neudělá. Jak je horko, tak vypínám všechny mozkový funkce a jen se rozpouštím.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:48

Len je sice pravda,ze se proti zime da oblect,ale me treba vubec nepomuze nabalit se jak pumpa,proste zimu uprimne nesnasim a necitim se vubec komfortne.

A vy jste na tom lip,protoze tady je zima 10mesicu v roce takze par dni veder....

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:54
Reakce na Evaeva:

MP Meri nikdy mě nepřestane fascinovat, že tebe těší věci, které mě děsíjako jaký klidný večer, když děti nespí

​Tak když si hraje hodinu sám ve vaně a pak si půlhodiny listuje v knížce ... tak je to fakt večer na pohodu a já si klidně piju na balkone víno a čtu si

Offline Aranel
6678 příspěvků moje polička 22. června 2021 11:59

Karja narozdíl od Městský knihovny se tam smělo i spát na stole... jenom lahve s vodou se musely různě rafinovaně schovávat do výklenků!!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:00

Len teď jsem musela trochu zavzpomínat a ano, to bylo to vtipné léto, kdy manželova matka těžce nesla, že uprostřed lét letíme se synem do Říma, přitom tam bylo líp, než pak v naší bytovce

Offline Aranel
6678 příspěvků moje polička 22. června 2021 12:01

Potrefenáhusa Svíčková!! ježiš.