MP Meri já ty hodinová uspávání vůbec neznám, to je u nás fakt výjimka. Obvykle do dvaceti minut spí/spali. Akorát starší usínal déle, než přestal spát přes den, okolo toho třetího roku, ale to už nepotřeboval asistenci. Já si myslím, že u nás to období společných večerů nastane až spolu se školou, kdy už třeba pochopí, že se nemůžou koukat úplně na všechno v televizi, bude si umět sám číst, zkrátka mě nebude potřebovat vůbec. Navíc zatím spí 11,5 hodiny.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri kdyz vam to vsem vyhovuje, tak bych nic nemenila. U nas by to bylo neprustrelne...
MP Meri Mně se moc líbí, jak k tomu přistupuješ! Ono taky s jedním je to na pohodku, to můžeš prakticky ušít režim na míru, horší je, když se přidávají další potomci, každý s jinými potřebami. ![]()
Napísala si to za mňa, náčelník
Muž strávil posledný víkend v tých horúčavách v montérkach na letistnej ploche je hotový ešte dnes. Už tyzden sme sa poriadne nevyspali, ani deti. Klímu nezvládám vôbec, mám z toho migrény. Fakt to nema také jednoduché riešenie ako sa obliecť.
Presne taak.:-)
Zarinya s malickejma detma a psama tezkejma kardiakama jsou ty vedra vyloženě lahůdka :-(
Potrefenáhusa my syna hlídáme taky jen z dálky. On obvykle něco vypráví, takže dokud mluví, je to v pohodě. Můžu u toho třeba nandavat myčku nebo poklízet. Akorát právě nemůžu vypnout úplně.
Potrefenáhusa No ony ty tříletý děti se koupaj už prostě jinak. Já u dcery taky nedozoruju, slyším ji a voláme na sebe.
Mrakoplas já mám doma sovy a tie rána boli strašné bez ohľadu na to, kedy som ich začala večer dávať do postele. Cca od nástupu do školy sa to zlepšilo a mladšia toleruje dočasnú nevyspatost ( staršia potrebuje spať tak málo, že to nikdy nebol problém).
Pavlena Popravdě všem úplně ne, sambo má ten názor, že v 8 by se měly za dítětem ideálně zavřít dveře a dítě už by nemělo nikde zavázet. Ale on s námi tráví tak jeden večer ze sedmi, takže se příznám, že tyhle jeho pokusy o intervence prostě neberu v potaz.
Garfie Nojo, jedno dítě, žádný dítě ![]()
Potrefenáhusa Myslis? Nechávám otevřený dveře a jsem v doslechu.
Evaeva Já jsem zapnuta furt:-D. Malamala usíná mezi 7-8 a velká malá v 9, tu hodinu či dvě nedělám nic jiného, než že jsem zapnuta a koriguji, aby ji nevzbudila. Je to mentálně náročná činnost.
No a dnes se nepovedla ani rokapuletq prohlídka. Malamala poznala už tu ulici ve které jsme zaparkovaly a brečela už 200m od ordinace! Doktorka říkala, že se s takovýma dětma už setkaly a že z toho vyrostou, zé teď tam zrovna takovou jednu holčičku měly a že ted v pěti letech (!!!to jsem sebou málem švihla) už na mamince vůbec nevisí:-D
Já si pamatuju naprosto přesně několik situací, kdy jsme během května 2018 čekali na bouřku a déšť a k nám to nikdy nepřišlo, maximálně se ze strašnýho vedra stalo strašný vlhký vedro, protože ta voda spadla někde vedle. Tak si myslím, že někde, kde jednou za čas pršelo, to nemuselo být tak strašný. Jinak teda u nás fakt katastrofa, trávník prakticky zmizel a pařili jsme se od toho dubna už. My byli v dubnu ve Španělsku a bylo tam chladněji než tady. A pak už to jenom stoupalo a zůstalo to tak strašně dlouho. Mělil jsme nádhernou úrodu rajčat a vlastně všeho, co jsme uzalévali. Třešně třeba proběhly v květnu, letos je máme zrovna teď.
MP Meri Jo no sambo měl taky určitý nápady:-D. Teď po HO už neprudi. Ale to byly nápady typu, minimalizovat televizi,optimalizovat zdravou stravu...... Tak teď už poznal a chce jen rodinu úplnou:-D.
continuity náš je práve ráno v pohode, keď ide spať skôr. Nevyspaty (a hladný) je fakt otrasný.
Karja ty jseš pro mě svatá žena, fakt. Nechápu, kde pořád bereš tolik humoru a nadhledu. Příští rok bys měla do školky konečně poslat obě a být doma aspoň do čtyř let malémalé;) To jediné by to možná vyvážilo.
dynda přesně. Vždycky hlásili bouřky, celý den dusno k padnutí, pak spadli tři kapky a nic!
Jako mě trochu s tema svejma moudrama sere, já mu teda vždycky poskytnu prostor, aby si to dělal podle sebe, já na ničem netrvám, ale on to pak svádí na to, že je syn (blbě) naučenej (ode mě) a že už mu to tudíž nefunguje. Ale takhle chytrej je jen občas a já si to teda nějak neberu, logicky si to dělám tak, aby to vyhovovalo především mně.
MP Meri Tak to bych zase jako úplně neřekla....![]()
dynda No já si i třeba uvědomila, letos teda extrémně, že my máme malou vlhkou a zarostlou zahradu, leta mi trvalo zbavit se mechu, za námi je opuštěná zahrada, ve které vznikla neproniknutelná džungle, se sousedy bojuju každý rok o zachování asi tří stromů (jeden z toho vzrostlý jasan, který stíní na všechny okolní zahrady, nejvíc ovšem na tu naši) jako lev, tuhle jsem se pohádala se sousedem (jinak spolu vycházíme výborně), že pokácel vzrostlou borovici, která by mu "jednou mohla stínit", no prostě jsem tu asi trochu za stromového magora. Ale pak všichni okolo umírají vedrem, já sedím na zahradě a říkám si "co furt všichni mají, dyť to není tak hrozný" a mám pocit, že mě to nabíjí i na to, přežít vedro ve městě. Mám taky ráda léto a horko mi moc nevadí, ale v paneláku bych ho teda pochopitelně prožívat nechtěla.
Garfie stromy jsou základ. Tcháni mají barák, ale stromy skoro žádné a mají tam větší vedro než my v tom paneláku. Když je horko jako teď, jen pár dní, máme v bytě třeba 28, přes noc to klesne i na 26. Ale pak prostě musí přijít aspoň nějaké ochlazení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY