viktorka_od splavu my máme nějak podobně. Fakt doufám v to zateplení, jak píše Karja .
moora ooo, to zní krásně
. Ještě řekni že máte stará dvojitá okna!
viktorka_od splavu my máme nějak podobně. Fakt doufám v to zateplení, jak píše Karja .
moora ooo, to zní krásně
. Ještě řekni že máte stará dvojitá okna!
Mulen my tu střechu máme ale dělanou novou a je tam fakt tlustá izolace...
kastlový okna![]()
![]()
![]()
Mulen Jo no,ale viktorka_od splavu má podkroví. Nad náma je ještě vysoká půda, v tom bude asi ten rozdíl. Teď je právě pekelné jen v pokoji, kde je střešní okno a je prostě z půlky přímo pod střechou. I ty pokoje, do nichž pere od 2 odpoledne až do večera jsou lepší.
Na druhou stranu, to zateplení dělal jen můj táta, jak na to přišlo:-D. Určitě to šlo udělat i líp, pokud na to budete mít firmu, tak to třeba taky udělá taky lepší výsledek.
Mulen to uz ne. Ale v prizemi jsou klenuty stropy :))
moora To musí být paráda!
Já mám svůj byt v centru, u parku, někdy z poloviny 19.století, tlustý zdi, kastlový okna a v létě neuvěřitelně příjemně. A vlastně i v zimě, izolace funguje oběma směry. :-) Ale já byla v druhém patře, sousedi nahoře už měli zdi tenší.
Garfie já se kdysi dávno takhle přestěhovala z podkrovního bytu do staré zástavby, v přízemí, s těmi kastláči.. no všechny ty letní domácí šaty na ramínka jsem po pár letech vyhodila, protože mi v nich byla zima i v nejparnějším létě![]()
moora škoda. Stropy zní ale dobře![]()
Já mít starej barák, musel by mít kastlový okna viktorka_od splavu ![]()
Karja my sice nebydlíme v podkroví, ale střechu máme skoro plochou![]()
Tak když si hraje hodinu sám ve vaně a pak si půlhodiny listuje v knížce ... tak je to fakt večer na pohodu a já si klidně piju na balkone víno a čtu si
Tvoje dieta je uplny opak mojho
. Moj vecer vyzaduje maminku pri sebe. Na vsetky ukony, bez ohladu na to ci sa chce hrat, pot mlieko alebo elzat v posteli kym zaspi. Ale nebranim sa tomu, ked je tak spokojny, preco nie.
Máme za sebou první zvracení, navíc noční. Naštěstí to bylo jen špatnou večeří, ale i tak to stálo tři prostěradla a dvě pyžamka. Na druhou stranu jsem si ještě nikdy nehrála s autíčky ve tři ráno a v půl deváté jsme už taky dlouho nevstávali.
dzizisketa uf, tlapkam!
Mulen ve starym baraku s kastlovyma oknama jsem bydlela s rodici. Ta vnejsi okna se otvirala ven, bylo to v prvnim patre nad ulici a kazde myti byl docela nervak.
Kokoska tak to věřím. Já si je představuju nejlíp u nějaké chaloupky
. U našich se teda otvírají oboje dovnitř.
Mulen my meli taky jen dovnitr. trojdilny s ventilackou. takze na umyvani vlastne 8 jednolivych oken v kazde mistnosti
stejne jsem je milovala
Tak máme večer, jedno dieťa, ktoré vstavalo ráno o 6, poobede nespalo, a teraz tu skúša moje slabé nervy s výberom jogurtu na večeru a prezliekanim omokreneho trička, aby si na to čisté mohol kvacnut toho druhého jogurtu, keď prvý skončil otvorený v chladničke. Prekladané mrncanim a žiadosťami o pritulenie. ![]()
Ešteže nepijem alkohol, lebo by to zle dopadlo. A to si ešte bude vyberať oblečenie na zajtra, sprchovať sa a umývať si zuby ![]()
A teraz si v tej sprche z plna hrdla spieva Slovensko moje, otcina moja a Boží mlýny ![]()
letfenixa vidíš a ty si sa bála.
viktorka_od splavu
Umývání bylo výživné, to teda!
continuity teraz zaspal
Mulen a nešla by vám tam foukaná izolace? Firma má za půl dne hotovo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.