Evaeva pro mě teda byla největší změna ještě ve školce/začátkem školy, kdy mě najednou z pozice hlavní autority sundala "simtě mami, paní učitelka říkala..!" :-P
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu
chápu, tohle se mi asi taky líbit nebude.
viktorka_od splavu Tak to pro mě nebyla žádná změna, u nás totiž od útlého dětství fungovalo: "simtě mami, babička říkala...." ![]()
Evaeva My jsme třeba tři holky byly s sebou vždycky v pohodě. Prostě od malička do teď mi to přijde pořád stejne. Kámošky, co se občas serou;-). A to jsou ségry dva roky od sebe, ale nikdy se moc nestekaly spolu. Ony furt zlobily rodiče, tak nebyl prostor.
Garfie jejda![]()
continuity Mě taky baví dcera v té začínající pubertě. Občas je mi jí až líto, když vidím, jak se to v ní pere a neví si s tím rady. Ještě si dokáže hrát, ale už se stydí veřejně, aby to nikdo neviděl. Ale ten přerod mě rozesmutnil. Většina času, kterou chtěla trávit výhradně s námi, je už pryč. Teď se bude už jen víc a víc osamostatňovat. Je to tak v pořádku, ale líto mi to je, jak to šíleně letí.
Nemohla bych určit období, které je nejlepší. Užívám si to s ní už od těhotenství.
notna ta naše desetiletá si dnes dovedla nápadníka ![]()
No ještě nás holčička vycvičí.
continuityJe to roztomilý ![]()
Dnes jsem na Ríšu vyjela, jestli by se laskavě mohl vždycky chvíli snažit, když mu něco nejde, než začne ječet, protože on hystericky ječí, jakmile mu něco nejde okamžitě a napoprvé, takže ječí třeba desetkrát za hodinu, ale někdy třeba taky pětkrát během deseti minut, a to je úplně na palici. A on mi odsekl "Ale já jsem na ječení dělanej!"
Tí naši sú v mnohých veciach úplne rovnakí. Ja už to vôbec nedávam, neustály škrek (to sa inak nedá nazvať) a "mne to nejdeeee" po sekunde, ani nemôžem povedať že snahy.
notna no roztomilý, právě přišel dotaz, jestli by u nás mohl spát. ![]()
continuity tak v deseti by asi i mohl, ne?
Počkej, až se zeptá za pět let.
Starší se přestala vztekat a ječet tak kolem 5 roku a mladší tak nějak vše odkoukal a nic takového snad ani neprovozoval
.
Slovná matematická úloha - keď dnes syn dvakrát jedol melón, koľko tričiek a kraťasov od neho zašpinil?
Skôr ako to niekto povie, áno, chcela som aby ho jedol vyzlečený ![]()
letfenixa záleží, jestli se převlékal i v průběhu
u nás se jí meloun vidličkou![]()
Evaeva vidličkou sa vyberajú semienka predsa!
Evaeva za pět let už nebude pod zákonem.
Evaeva za pět let už nebude pod zákonem.
To bude pod dohledem matky!
letfenixa tohle vůbec neřeším, ale naše holky jsou cunata, ony nemají potřebu se převlékat, takže jedí meloun dokud se nedojí a nevadí jim, že mají trička úplně mokrá. Prát mi taky nevadí, v zimě to bude horší, až to nebude kde věšet:-D.
Karja obvykle to neriešim, aj tak si nepomôžem, ale trikrát sa prezliekať počas jedného jedenia a prvýkrát mu spadol do lona, len čo si ho prvýkrát chytil do rúk a zdvihol
ved vieš, občas ten hrniec pretečie
letfenixa No jo no, co je moc to je moc!:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY