Mrakoplas chudacek, tak treba by to slo jeste vyresit nejakou tou masti. Drzim palce
Vše o těhotenství a dětech
711990 letfenixa no lekárka najprv povedala, že nám dá krém ale potom si to rozmyslela, že na jeho problém to nepomôže. Nemala som to ešte čas veľmi študovať, sme na chate, budem musieť pohľadať aj dobrého urológa, u nás sú dvaja a neviem aký majú k tomu prístup. Hororové historky o násilnom stiahnutí som už čítala
.
letfenixa a tvoj ma s tým tiež problém? Náš našťastie žiadne zápaly nemá, cika v pohode, aj sa s ním hra. Keď ho kúpem ja, tak mu to sťahujem a kontrolujem, ale asi malo :(
Mrakoplas ja som k tomu uz nieco studovala, lebo syn ma fimozu a asi zaujmem postoj nic nerobit. Obcas ju skusam pretiahnut ked sa kupe ale nejde to ani trosku. Citala som nejake studie,ze pokial fimoza nema volyv na mocenie (nerobi sa pri moceni balonik) tak casto sama vymizne az v puberte. Uvidim este ako sa k tomu postavi nova pediatricka, ale nasilim stiahnut predkozku nedovolim.
DrowRanger syn měl (má) stejný problém. Máme kamaráda urologa, který ho zkontroloval a přesně: zatím v klidu, uvidí se v pubertě (synovi je 13, tak čekám, co bude. Blbý je, že se o tom nechce bavit :)) Pokud není jiný problém, na obrizku je dost času.
Muž dal Rosťovi tričko s letadly a vzal ho do muzea ve Kbelích. První společný výlet jen jich dvou ![]()
Mrakoplas DrowRanger Viděla jsem k tomu rozhovor s dětským urologem, a velice stručně, ten radil, pokud to dítěti nepůsobí potíže, tak do nástupu do školy se to nemusí řešit (a je jedno, jestli jde o konglutinaci, nebo o zúženou předkožku), a pak je lepší zajít na dětskou urologii, než to řešit s pediatrem. Prý se to dneska řeší hlavně konzervativně, takže pozorovat, pak třeba zkusit kortikoidní mast, a teprve když to nezabere, a dítě má kvůli tomu nějaké potíže, tak se operuje. Konglutinace se prý klidně rozlepí až při prvním sexu, a není to vůbec špatně. A radil nepřetahovat (ani doma, ani u pediatra), že pokud je tam konglutinace, rozlepí se to samo, a pokud je tam zúžení, tak přetahování nepomůže, naopak se tam udělají mikrotrhlinky, které se hojí jizvou, takže se to zúžení ještě víc utáhne a celé to bude tím míň pružné.
edit: zamenila jsem fimozu a konglutinaci
tak jsem to opravila, to je tak, kdyz behem psani odbiham k diteti
Mrakoplas aj, chudák. U nás to muž začal zkoušet a za pár pokusů už to šlo. Zkus nějakou tu mastičku, třeba to zabere.
Vďaka všetkým, uvidím čo povie urológ, snáď to bude ok. Inak mladšiemu nejde to nejde tiež, nám pediatricka radi jemne sťahovať, to už človek nevie čím sa má teda riadiť :/
Dnes začínáme s Erikem 8.měsíc, už je otočený a pořád mě kope do žaludku, takže je mi na zvracení. V noci se pořád hrozně hýbe, takže nemůžu spát. Ale stejně ![]()
![]()
![]()
Rhaenys už má jméno?![]()
artemisia Oficiální Erik, neoficiální Barnabáš ![]()
My sme už od 10.45 na jednom a tom istom ihrisku, ja by som to brala na pohodu, ale muž má nervy na dranc a ja mam nervy z neho. A pritom fakt nepotrebujem, aby tu pri mne sedel, mohol ísť na vyhliadku, na kolobežku, požičať si bicykel a previezť sa dolinou, okúpať sa v termálnom prameni, ... No namiesto toho tu len extra naštvaný sedí a škrípe zubami dlhé hodiny
Tipujem, že zajtra keď sa vrátime z dovolenky, tak ho niekoľko dní neuvidíme, čo sa bude musieť ísť vyventilovat
My jsme si z dovolené přivezli jako suvenýr nějakou nemoc. Mladší se ráno zbudil s brekem a teplotou:( Takže místo Kuksu jsme šupajdili domů a to je zrovna dneska tak hezky. Mezi tím se teplota změnila na horečku a teď tu sedím s ubrečeným batoletem, zatímco muž a starší šli ven.
betsey u nás bývám ten co skřípe zuby já:) ve čtvrtek jsme strávili 6 hodin na vodních hrátkách a stejně to syn ještě neměl hotové.
Evaeva no ešte stále sme tu ![]()
Len ma mrzí, že som si nezobral knižku, mohla som toho veľa prečítať, ale inak pohodicka
A chuda tvoj mladší, dúfam, že to nebude nič vážne a rýchlo to prejde ![]()
Mrakoplas nemá zápaly, cika v pohode, na dvojročnej prehliadke pediatricka pozrela a povedala, že uvidíme o rok. Na trojročnej prehliadke nás rovno na urologiu poslala. A ten rovno na obriezku. Keď som sa v šoku opýtala, či nie je iný spôsob, sestra mi len nešetrne povedala veď vidíte, že sa ani nehne. Tak som googlila, našla doporučenie na slezovu masť a pomaličky to ide.
betsey snad nebude, uvidíme. Starší měl přesně v tomhle věku šestou nemoc, to by zatím odpovídalo. Teď máme v plánu akorát chalupu a tam může i v rekonvalescenci![]()
Evaeva ty si taká vyrovnaná matka, mňa akýkoľvek náznak choroby vydesi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY