Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2021 22:09

viktorka_od splavu jo, souhlasím. Já byla trochu opožděnáu mě všechno začalo až v těch osmnácti. continuity  Zakázat to samozřejmě nemůžeš, spíš musíš doufat, že si je dobře vychovala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2021 22:11

Jos víš co, ale vaši tě znali, možná znali i tvého přítele, to všechno hraje roli. 

Online continuity
43535 příspěvků moje polička 25. června 2021 22:16

viktorka_od splavu že když si v 16 postaví hlavu, že půjde s jeho rodinou na chalupu, tak ji spíš poučíme a pomůžu zařídit antikoncepci než cokoliv zakážu. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 25. června 2021 22:18

Evaeva Tak samozrejme me znali. No a samotne chozeni jeste neznamena hned vsechno. Muz u nad teda tehdy nikdy neprespal no a i kdyby, tak bychom s mati za zdi hrali tak akorat Dostihy

Online continuity
43535 příspěvků moje polička 25. června 2021 22:21

Evaeva

To je jak hláška: ty sis bral mámu, zato mě nutis nějaké cizí ženské.

tak to nějak v 16 nějak předpokládám, že přítele budu znat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2021 22:23

Jos u nás můj muž taky tenkrát nikdy nepřespal, když byli naši doma. To by mě nikdy nenapadlo. Docela by mě zajímalo, jak by to brali, kdybychom spolu začali chodit třeba v těch 16. Oni si ho hrozně oblíbili a když jsem byla s ním, vůbec se o mě nebáli. Ale už mi bylo těch 18 a to je rozdíl, ty dva roky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2021 22:25

continuity podle mě je to fakt o té výchově do té doby, nakonec ti stejně zbyde akorát důvěra.

Online continuity
43535 příspěvků moje polička 25. června 2021 22:26

Evaeva no právě

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 25. června 2021 22:43
Reakce na Evaeva:

viktorka_od splavu asi tak. I když u nás úderem osmnáctin táta začal používat frázi "Zakázat ti to nemůžu"a opravdu už nikdy nic nezakázal ani nevymlouval. 

​Dokud u nás bydlíš, tak....!:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2021 22:46

Karja no právě, já jsem tenkrát ocenila, že tohle neříkal. Zároveň je pravda, že já nijak nejančila a podobně, tak ani neměl proč. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 25. června 2021 22:46

Evaeva No my žijeme asi v chlívku, ale po melounu nevytírám podlahu, ale otřu jí třeba vlhčenym ubrouskem. Když mám lepší den teda. Taky otřu to zapatlany dítě. Když mám lepší den. Jindy to nechám vstřebat:-D. Všimla jsem si, že veškerá špína se normálně vstřebá, občas se holky něčím zapatlají a nechtějí se umýt, větčinou nějaké fixy v obličeji, prostě něco co nejde dolů....a hle místo mýdla stačí čas:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2021 22:49

Karja no, u nás není bůhví jak uklizeno, to fakt ne. Spíš jsou kluci taková čuňata, meloun by byl fakt všude a navíc hrozně lepí, to nesnáším. Pravděpodobně bych to teda vzala jen hadrem, ale právě proto se tomu radši vyhnu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. června 2021 23:24

Evaeva mladší? U nás starší. Vekom sa to zhoršuje. Každý deň odrana nová časť nohy, nos má vkuse zodrany..včera som bola s oboma na preventívke a sestrička sa dosť vypytovala odkiaľ má všetky chrasty a modriny . On proste ide a padne. Asi fakt musím zase začať tu jeho chôdzu riešiť, vkuse kdesi zakopava, vyzerá fakt ako týrané dieťa. No a máme žiadanku na logopediu a urológiu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2021 23:30

Mrakoplas starší je taky otlučený, ale to mi divné nepřijde. Nohy samá modřina, kolena odřená, ale třeba hlava většinou zůstane ušetřená. Na urologii, jo? 

Online Tabea
8234 příspěvků moje polička 25. června 2021 23:34

Mrakoplas proč na urologii?

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 26. června 2021 01:11
Reakce na Gatita:

taky ti mala pada jako podtata ze stoje dozadu?

ona ještě sama nestojí, jen u nábytku 

je na sebe teda dost opatrná a já se i snazim ji moc nechytat, aby věděla, ze musí sama dolů a nepoustela se, když mě vidí, ale jestli pak začne padat dozadu, až se postaví, tak mě asi vomejou...

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 26. června 2021 01:17
Reakce na Jos:

Potrefenáhusa Moje dite vypada uz asi dva mesice jako obet domaciho nasili. Uzdicka s krvi byla uz taky. Jinak vetsinou ujede noha nebo ze sedu boura na nejakou hracku. Na obou ocich uz mel i klasicky monokl. No a k tomu milion skrabancu byt nehty striham snad porad. Prvni pady jsem obrecela, ted uz jen kontroluju zuby

​no naše dite si stouplo/sedlo/začalo lézt až v 11 m, takže do ty doby to byla stran těch úrazů celkem pohoda

Asi si tím musej projít všichni, ale teda je to narocny, chudáčci malý zboulovaný pomlácený

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2021 07:51

Potrefenáhusa no starší padal jako podťatý dozadu, právě když stál u nábytku. Ale on na to nebyl vůbec připravený fyzicky, navíc neuměl sedět. To bylo určitě nejhorší období na pády.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. června 2021 08:17

Evaeva Tabea nejde mu stiahnuť predkožka, má tam zrasty?. Doktorka má na to upozorňovala už minulý rok, priznám sa, že som to trocha zanedbala, nechala som to na samba, ktorý ich kúpe a ten to totálne flaka(vraj ja to neviem..wtf??) , už sme sa na tom skaredo pohádali.  

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 26. června 2021 08:20

Mrakoplas skús Just slezovy krém, z urologie vás rovno pošlú na obriezku. Po kúpaní po to natriem a skúšam potiahnuť, po desatinach milimetra sa to zlepšuje.