Gatita
To já dělám do teď, zrovna včera děti běhaly u mámy na zahradě a ona "svačinááá" a já: "ježiš, hlavně je nevolej, až budou mít hlad, přijdou samy!" ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Garfie
já takhle odkládám nejen pečovatelskou činnost, ale i činnosti v domácnosti, které by je mohly přilákat.
Prosim vas, mate nekdo tip na nejakeho rozumneho psychologa pro deti a rodice v praze? Staci klidne sz.
Karja dceři už byly 4. Ptala jsem se na to na už na tříleté prohlídce, ale rada doktorky byla přidat ovesné vločky do zeleninové polévky. Ve stravě to ale určitě není. A obávám se, že zavádění čípku (proti vůli dítěte
) kvůli kakání by mohlo situaci akorát zhoršit.
mnum díky, no bylo to lepší v tom smyslu, že sice nepoužívala nočník nebo záchod, ale neodkládala to. Teď to zadržuje třeba dva dny, samozřejmě je kvůli tomu nerudná, a nakonec se vykaká v noci ve spánku. Nefunguje žádná motivace.
letfenixa díky moc, taky ti držím palce se vším!
Mohučanka tak s vyloucenim somaticke priciny by vam pomohl detsky gastroenterolog anebo chirurg- proktolog, ale nejspis to bude v hlave. Doporucuji se rezimova opatreni (ktere jiste uz davno dodrzujete) a pak bud cipky (ale ty spis jako sos lecba, prave kvuli traumatizaci ditete pri zavadeni) anebo laktuloza/ Macrogol ( latka ktera nabobtna ve streve a udela stolici mekci a vetsi, tak to jde lepe ven a hure se zadrzuje). To je k tomu telu. Mozna by ale nebylo od veci se poradit s detskym psychologem.
mnum díky moc, jsem si jistá, že je to v hlavě - dcera to umí i pojmenovat (je to fuj, nechci to dělat). Laktulózu používáme, ale rozdíl to nedělá. Taky mi z toho vyšel ten psycholog...
Kokoska mne přijde, ze ten článek má takovej zavádějící název a je to tam možná trochu nešikovně podany, ale pro některý lidi je to fakt objev, ze dite je malej člověk a zaslouží si přístup jako k člověku a ze i některý ty obtížný manipulace jdou dělat s respektem a s ohledem na pohodlí ditete - ono dost lidem je to dáno tak nějak automaticky a prirozene, a ti nad tím pak krouti hlavou, ale dost lidem ne
Mohučanka vnucka od manzelova syna taky mela problemy se vykakat, brala na to nejaky homeopatika.
Potrefenáhusa ja vim. Ale obcas si clovek musi se zatatymi zuby dost durazne pripominat, ze ten malej rvouci prudic je taky clovek ![]()
Natahovaci pliny pokladam za super vynalez, i kdyz jsou mozna tvrdsi a min ohebny. Ony i ty lepici jednorazovky jsou super, co ja se navyvarela latkovych a jeste jak blbe se to na to dite instalovalo! Zvlast na vetsi a pohyblivejsi, to aby to clovek pri prebalovani zalehnul. a pak to vsude mozne protekalo, takovy igelitovy kalhotky, do kterych se plina zasunula, byly az na dost velky deti. Tem miminkum se to vazalo do takovyho igelitovyho jako satku, desny. A jeste kdyz jsme davali kvuli kyclim jeden cas 3 pliny, to byl balik velkej jak pul mimina.
Kokoska jo někdy je to sakra tezky :-)
ja kvůli ty bakuli nakonec zavrhla i moderní latkovky, ani na malý mimino jsem to nebyla schopna nainstalovat a vadilo mi, ze má zadek vejs než hlavu
rikala jsem si, ze až bude starší ... pak nebyla uplnej pohybovej rychlik, ta bakule na zadku mi prisla hrozne omezující a teď mám dost na ni narvat ty kalhotky, kdyz mi po čtyřech zdrha po bytě a drze se směje :-)
Mohučanka to je typicke... tak snad najdete nekoho emoatickeho kdo ji s tim pomuze
Potrefenáhusa Ty uz davas ty natahovaci pliny? Jak jsi s tim spokojena? Ja davam ty klasicke, obcas musim dite skoro prislapnout a nekdy se chechta a drzi vzorne
. Ale je prekvapive kolik takovy prcek ma sily, kdyz neco nechce.
Jos já jsem natahovací pleny na oba používala tak od osmého, desátého měsíce. Šly mi mnohem lépe oblékat, já je pak přebalovala ve stoje, i mi přijde, že jim líp sedí. Starší pak zapínací nechtěl, měla jsem tu balík velkých a musela jsem ho dát švagrové.
Evaeva Malemu je skoro 10m a zatim to docela jde. Nekdy je to boj, ale to si chce spis hrat a nema cas
. Jeste sam nechodi, tak ho chytim snadno. A jake bys doporucucila. Ja si docela oblibila Babylove z Dm, tak se mi nechce menit.
Jos já jsem třeba ty natahovací nepoužila nikdy ani na jednoho, ani jsem netušila, že to existuje, četla jsem o tom až tady. Nejvíc zdrhají lezúni a začínající chodci, to byl někdy strašný boj a nikdo jiný si na to netroufnul, takže jsem jednu dobu nemohla ani ke kadeřnici, protože dítě by tu bylo třeba tři hodiny potento..., jak už potom stabilně u něčeho stojí, přebalování ve stoje je hračka.
Pinot Noir ja bych je taky nepouzivala, ale chteli je v jeslich, pracovalo se jim s nimi lepe. Jinak jsem u obou pouzivala prevazne latkove, u nasi 10- mesicni je narocne ji udrzet tech par vterin vleze, ale jednorazovky se mi u ni nezapinaji o moc lepe
nastesti uz stoji, tak zacinam s tim prebalovanim ve stoje
Pinot Noir Dik za druhy pohled. O natahovacich taky vim jen odsud. Syn stabilne stoji a obchazi, ale necha se polozit a s trochou cviku i udrzet. Vlastne nevim, jestli by ty nazahovaci neco zlepsily...
Jos u mladšího jsem do roka a půl používala látkové, tak jsem měla cvik, jednoráz byla proti tomu hračka. Ty natahovací jsou i dražší, ne? Už tak mě štve, že pros.... majlant ![]()
Pinot Noir No presne
. Synovi nekdy rikam automat na h...
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY