711990 se umí do role položit ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka chudinka malá, takové trápení, soucitim
možná by opravdu nějaký odborník dokázal pomoci a všem by se vám ulevilo. Držím pěsti!
continuity To je skvela fotka! ![]()
Mrakoplas Mám dvoch synovcov, ani jeden z nich nikdy nepoužíval nočník. Je fakt, že obaja nosili plienky dosť dlho, mali niečo okolo 2,5 - 3 roky, keď sa odplienkovali na deň, na noc a poobedňajší spánok mali plienku o dosť dlhšie. Keďže nechceli používať ani jeden nočník, tak sestra využívala pri odúčaní od plienok na cikanie malý kyblík, cikali postojačky, postupne sa naučili povedať, že sa im chce cikať, a vycikali sa do kyblíka, neskôr si ho aj sami pridržali. Vtipné bolo, keď sme boli na dovolenke pri mori a na pláži pribehli, že potrebujú cikať a cikali do kýblika.
Mohučanka Hele to měla neteř, ona prostě nechtěla kakat a zdržovala to. Klidně se týden nevykakala, když se jí chtělo, tak i třeba radši usnula (třeba v deset dopoledne). Ségra to naštěstí řešila jen s detskou ta jí rádila kromě klasického ,,ukázat, že je to bezny kakat,, zavést čípky. Aby prostě chodila a naučila se, že je to prostě normální. Byly ji necele tři, bylo to těsně před nástupem do školky, i ségra zvažovala, že bude ještě doma. Ale byl to boj tak tří měsíců no;-( (myslím, před tou školkou, tam to už pak bylo v pohodě).
Sweet Potato já jenom čekám, kdy bude muset batole souhlasit i s očkováním a kolik jich tak asi bude. ![]()
Sweet Potato continuity Mozna by ten souhlas melo i podepsat![]()
continuity moc hezká fotka a cácorky ![]()
U nás ve školce natírají, kdo nechce, tomu dítě nenatírají. A bývá cítit tím krémem.
Sweet Potato zvlast novorozene by nemelo byt ruseno v tom, co dela? Jeste ze jsem to nevedela, kdyz jsem mela deti, aby si mohly v klidu ohryzavat rucicky a pestovat si opruzeniny. Ale voni byly nejaky divny, kdyz potrebovaly prebalit, rvaly jak turove. Tenkrat jeste ty pliny "suchy zadecek s 24/7" nebyly a v latkovych jim to asi bylo neprijemny.
continuity to už sú slečny, nie deti ![]()
711990 betar malý ![]()
continuity to je úplně super fotka! ![]()
Kokoska no, když řve, tak asi chce prebalit, ne? Já ten článek přečetla a nepřijde mi na tom nic divného, teda ne že by to museli zkoumat vědci:) Nenapadlo mě přebalovat dítě, co si hezky hraje, těch pět minut, než ho to přestane bavit, ráda počkám.
k tomu odplienkovaniu: nestresujte, kazde dieta to ma inak. syn na nocnik chodil ale obcas sa na to vybodol. odplienkovala som ho pocas prvej koronackej vlny a zacala som v den jeho 3 narodenin. skor to neslo, kedze som musela z domu pracovat a fakt by som to neustrazila. prve dni boli este nehody ale za tyzden to pochopil a darilo sa mu chodit na nocnik uspesne. akurat som ho musela nechavat vyzleceneho lebo slipy bral ako plienku. potom som postupne pridavala vrstvy ako nohavice a tricko aby si zvykol aj na nacasovanie s vyzliekanim.
inak redukciu na wc vobec nechcel pouzivat, to som rovno dala mladsiemu synovcovi aj s nocnikmi. a plienku na noc donedavna dostaval a bola casto sucha. ked uz zacal chodit v noci sam na wc tak som plienku zrusila. je to teraz asi tyzden a nehoda bola jedna. nedavno mal 4 roky.
par kusov mi este ostalo ale to si nechavam na horsie casy ked bude napr. chory alebo ked pojdeme na chatu aby tam postel neocural
Mohučanka to me mrzi ze mate zase s tim trapeni, uz jsi jednu dobu psala ze je to lepsi... kdyz si takto ditko udela blok, muze to byt na dlouho. Drzim palce a preji hodne trpelivosti, at brzy pochopi ze nema smysl se zbytecne trapit odkladanim
Kokoska no, když řve, tak asi chce prebalit, ne? Já ten článek přečetla a nepřijde mi na tom nic divného, teda ne že by to museli zkoumat vědci:) Nenapadlo mě přebalovat dítě, co si hezky hraje, těch pět minut, než ho to přestane bavit, ráda počkám.
kdyz si dite v klidu hraje, tak jsem ochotna odlozit temer jakoukoli pecovatelskou cinnost
.
No já nad tím celkem premejslim, jak tyhle úkony dělat se souhlasem, tj bez řevu, když třeba u psa jsem se taky snažila tréninkem, aby to bylo se souhlasem, ale je to nějak kupodivu těžší. Občas zvladnem bez řevu ty zuby (ale u mne zrovna přes tohle nejede vlak, takže čistím i s řevem (plus teda se během toho i lip čistěj), no ale to prebalovani je celkem děs, plus teda nějaká ta holcici hygiena-taky se to udělat musí... pliny teda z toho důvodu teď používám vicemene natahovaci, i když mi přijdou horsi i nepohodlnější, ale nandat klasickou plinu je teď většinou spis nemožný (už jsem to teda zvládla i v sedě a než se poradne rozlezla, tak jsem je dávala i obráceně)
Mohučanka tiež má mrzí, že to stále riešite, som si myslela, že už je to v poriadku. Tak nech sa to len zlepšuje ![]()
Gatita no asi tak![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY