Já mažu, Rosťa miluje být nahatý. Opalovákem, dezinfekce a repelent je moje základní sezónní výbava.
My jsme od včera do pátku sami doma a je to zatím taková pohoda, že už jsem dnes vůbec nekojila, ani na uspání.
Já mažu, Rosťa miluje být nahatý. Opalovákem, dezinfekce a repelent je moje základní sezónní výbava.
My jsme od včera do pátku sami doma a je to zatím taková pohoda, že už jsem dnes vůbec nekojila, ani na uspání.
INCOM1 jj prave ze je to desne prakticky. Ja mu chci koupit novej, normalne bych ti tenhle nabidla, ale on si do nej o vikendu nakadil a uz se to nevypralo
jinak jo no, podle me to z ty fotky primo bije do oci, jakej je to ted divocak divokej!
continuity krasna fotka! Čtenářky na Vyšehradě? :)
Syn se konečně taky chytl, přečetl teď jednu trilogii jedním dechem, četl v autě, při čekání na jídlo, v tramvaji cestou z kroužku, všude... a na tábor si bere pětisetstránkovou knihu :)
711990 vypadá na té fotce hrozně velký (jako starší) oproti tomu mému špuntovi.
Evaevafakt? Pritom jsou skoro nastejno, ne? On je ted takovej uz uplne skolkovej
dneska si vyrazil ven s novym batuzkem!!!

711990 to je božan ![]()
711990 když on je proste úplně reklamní (syčák) ![]()
continuity harry potter? ![]()
Potrefenáhusa je, no:D jak zlobivy dite od Heleny Zmatlikovy!
711990 hele podle mě je to spíš fotkou, tady na té druhé už mi to tak nepřijde, jsou skoro na stejno, můj je začátkem října. Od září by měl chodit do miniškolky, ale teď fakt nevím, jestli to zvládne. Starší byl úplně jiný.
711990 krásavec! On už chodí bez plienky? Ten nás ani za nič nechce sadnúť na nočník ani nikam..vôbec sa nevie vypýtať a to už dva roky mal. Absolútne to nevidím na toto leto :/
Evaeva ja si nedokazu predstavit, ze bych Tondu dala do skolky. Jako ze ne ze bych se ho nevhtela zbavit. Ale prijde mi hrozne malej na to. Nemluvi, resp. neni mu rozumet, myslim ze by to zvladal tezko. Ale zas do zari se muzou jeste hrozne zmenit.
Děkuji vs m, když se vám to tak líbí.

Mrakoplas jezis vubec! Ja to ani nezkousim, nechci se tim obtezovat! Doma ma nocnik i sedatko na zachod a proste nechce, tak to nehrotim. Aspon se nemusim ptat kazdou minutu, jestli nepotrebuje....
Mrakoplas tak to náš si na nočník sedá, sám od sebe a vyžaduje tam mojí přítomnost, vydrží klidně deset minut. Ale podle mě absolutně nechápe, o co tam jde
Takže mě to dost otravuje![]()
Jinak starší měl pleny do dvou a čtvrt a na noc je má pořád. Máte čas, do tří let je to úplně normální.
Potrefenáhusa jo HP, doufám, že ji to konečně chytne. Ona nějak čte, ale je to občas boj, než se začte.
mnum jj, mladší je růžová.
711990 tohle je školka pro děti 2 až 3 roky, na tři hodiny dvakrát týdně, je jich tam dvanáct na dvě učitelky. A mám to před domem. Chci to zkusit, když to nepůjde, odložíme to. Taky je to až za čtvrt roku, to se ještě hodně změní. Starší tam právě taky chodil. Zrovna mluvení je to nejmenší, tam nemluví skoro nikdo:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.