Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Akras
243 příspěvků moje polička 30. června 2021 20:58

Syn nechtěl nočník ani vidět, pak mi poradila jeho doktorka, ať mu manžel ukáže, jak se čůrá vestoje do záchoda. Že hodně chlapečkům vadí sedat si na nočník.  A bylo vyřešeno

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:00

Evaeva no jasny, to bude asi jiny, budou tam na ne lip pripraveny! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 21:04

711990 jo, chovají se tam k nim fakt hezky. A kolik toho stihnou, normálně tam třeba i něco vyrábějí! Ona je to spíš herna s hlídáním, v té třídě mají nočníky, svačinu si nosí z domova a před obědem už jdou domů. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:15

Akras to som skúšala tiež a prd :) Aj starší syn kvôli nemu občas chodí na nočník, aby ho motivoval, pretože všetko po ňom mladší opakuje a samozrejme toto ani za svet.

Evaeva ja to nehrotim, ale už ma začínaju vytáčať neustále vycitky mojej mamy ako som to pokazila, keby som ho dávala na nocnik od bábätka tak by si naň zvykol a jasne, že teraz ho nechce, keď som mu ho nedala! Bože ona asi začína fakt starnúť, inak si tie jej niektoré reči neviem vysvetliť

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 21:19

Mrakoplas starší si na nočník krásně sedal. Ovšem jen do té chvíle, než pochopil, co po něm chci a že mu to nejde. Pak si na něj naopak nechtěl sednout ani za nic, to trvalo dokud nebyl připravený.

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:24

Mrakoplas nic si z toho nedelej, dokud jim to v tech kebulkach nesepne, tak veskere snahy a uspechy jsou spis nahoda a nema cenu to nejak premahat.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:24

Mrakoplas odplienkovanie fakt neries, minuly rok to u nas vehementne chcel v lete akusat muz. Ked som musela drhnut 6x obcurany a 3x posraty koberec -podotykam v jeden den - a nastvane mu oznamila, ze to moze zacat skusat sam, tak sa na to po par dnoch vykaslal. V septembri siel do jasli, tam asi videl ine deti, lebo od oktobra sa pytal na nocnik doma, poobede a cez vikendy bol cez den doma bez plienok a takmer uplne bez nehod (len ked sa moc zabral do hry sa zabudol). Niekedy pred Vianocami zacal chodit na nocnik aj v jasliach, ale len na cikanie. Pred Velkou nocou som si vsimla, ze mal dva tyzdne vkuse suchu plienku aj na noc, tak som mu ju skusila nedat a klaplo to uplne bezbolestne. A ozaj do cca 4 ci 5 rokov vraj plienky riesit netreba, potom sa to riesi len kvoli tomu aby sa zistilo, ci telo vylucuje jeden hormon, ak nie, riesi sa to potom liecbou. Kazde dieta je v tomto ine.

Offline Mulen
5044 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:36

Byli jsme dneska naposledy ve školce. Poplakali jsme si všichni, i paní hospodářka. Bude mi to chybět.

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:42

https://magazin.aktualne.cz/revoluce-v-prebalovani-dite-musi-s-vymenou-plenky-souhlasit/

U nas nejak nebylo nutny se s detma pri prebalovani prat, ale davat na vyber, jestli si batole nechce plenu sundat samo a pak se utrit...asi bych nechtela mit od h...pulku pokoje. Australsti experti doporucuji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 21:45

mirajo hele, synovec se nenechá prebalit, dokud nechce, jsou mu skoro tři. On je teda poněkud svéráz. Přebalovat takhle velké dítě proti jeho vůli je o zranění. Zavedli teda několik pravidel, třeba že jinak nesmí ke stolu a, světě div se, funguje to. A teď si jdu přečíst ten článek

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:45

711990 ty jo, fakt ukázkovej sígr. Sígříček . Taky se mi zdá velký, náš mi připadá jako miminko! Asi tím, že je náš .

Nočník ještě vůbec, ani jsem nezkoušela, nechce se mi. Původně jsem myslela, že tohle léto to klapne (bez mého přičinění, že to odkouká od Ríši, ale ten s tím dělá tajnosti, nikdo ho nesmí vidět, Viktor v žádném případě), ale už si to nemyslím

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:46

Kokoska DrowRanger no ja som to doteraz neriešila, jedným uchom dnu...ale dúfala som, že v lete to dá ale vidím, že jemu to tak skoro nezapne, nehlási ani keď je pokakany, vôbec týmto smerom netuší vo co go . Tak len nechávam vytiahnuty nočník, raz za deň skúsim ponúknuť a viac pre to asi robiť nemienim :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 21:48

Mrakoplaš náš starší nikdy nic nehlásil, podle toho to asi úplně nepoznáš. Léto je na to dobré, když může lítat nahatý po zahradě. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:49

Pinot Noir hele ja si rikam, ze to necham na pristi leto. Nechci v zime resit curani a nedejboze bobky nekde venku... Treba se to nejak nauci sam.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:53

Evaeva no lekárka sa ma na preventívke pýtala štýlom : hlási už keď je pokakany, áno? Ja, že "aj heej" . No až tak som neklamala, občas zahlási "kako" keď ho prebalujem .

Pardon za nevkusné okienko.:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 21:53

711990 starší je listopadový a učil se v březnu. Na ven jsem mu dávala plenku, už chápal, tak jsem mu vysvětlila, že ho nemůžu venku svlékat. Taky měl plenu na spaní, takže bez byl tak dvě hodiny dopoledne a čtyři odpoledne:) Od začátku bylo jasné, že se to podaří a do týdne byl bez nehody. Když jsem to zkoušela třeba měsíc, dva před tím, bylo naopak do večera jasné, že to neklapne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 21:55

Mrakoplas no starší prostě neříkal nic, s plenkou i bez plenky:) Na nočník chodil sám, nikdy neřekl, že tam jde.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 30. června 2021 21:58

Ach, nočník, naše noční můra. Já už se začínám poohlížet po nějaké odborné pomoci, dcera se stále odmítá vědomě vykakat. Vyčurá se samostatně kdykoli, dokonce i v lese už chtěla, ať jí to naučím, aby mohla "sama". Ale to kakání...

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 30. června 2021 22:04

711990 no dcera se to naučila sama, jakékoli moje předchozí snahy vešly vniveč. Prostě jednou řekla, že plínku už nechce, jenom na spinkání jo, a že si bude "říkat" na čurání. Vtipný bylo, že si to rozmyslela na letišti těsně před letem, já se rozhodla jí věřit, a ona si fakt v tom letadle řekla bylo jí dva a půl.

Jinak Tonda by vám mohl slušně vydělávat, kdybyste ho dali na reklamu nebo do filmu je úplně zlatej! 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. června 2021 22:06

Mohučanka tak na tenhle momemt cekam!!!! Tak snad se to stame driv, nez pujde do prvni tridy

Jinak jo no, mohl by hrat treba vztekly vrestici batole, to mu slo dneska v metru krasne