Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 07. července 2021 22:37

DruI presne navic nase mala ma ve zvyku vyskakovat po hlave z kocaru treba na prechodu a nebo pri nastupovani do tramvaje. Vetsinou ji jen capnu jednou rukou za nohu, druhou tlacim kocar rychle na chodnik a az tam ji pak vracim zpet. To na me vsichni koukaj jak na cvoka, co nese dite za nohu hlavou dolu Myslim, ze nekdo, komu stacilo dite nacpat do fusaku (u nas nemyslitelne, rev, krouceni se, dite rude, co ze revu zvraci do toho fusaku...), to nepochopi a ksiry neoceni.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 07. července 2021 22:39

Tabea v Mirakulu ty náramky pak nabízeli hned u vchodu. Nebylo to od začátku, asi se tam pár děti stratilo.

No moje děti radši neinuji. Jedno se v těch tunelech aktivně schovávalo a to druhé si vůbec nevšimlo, že tam nikoho nemá. Ale nějak jsme se našli vždy, já jsem ta otrlá matka. Na podobných místech se o děti příliš nebojím.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. července 2021 22:49

Zuzuli Z jakeho typu kocaru ti vyskakuje? Ted trochu tapu...ve sportaku mame normalne pasy, v nekterych nejsou? Akorat teda syn bojkotuje ten vozik chariot a v nem chce jen stat, coz zase nedavam ja, tak snad to klapne casem a vystacime si zatim s krosnou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2021 23:09

continuity mě taky přijde, že v podobných parcích se maximálně "ztratí" jako že nebude vědět, kde je. Což je sice fakt nepříjemné pro všechny zúčastněné, ale nic víc nehrozí. Syn si teda taky obvykle nevšimne, že nás nevidí, ale jemu je to fakt jedno.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2021 23:10

Jos Chariot nemá pásy? 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:11

Zuzuli diky, zajdu to s ni vyzkouset. Samozrejme je potrebuju rychle, od pondeli mi zacinaji tabory kde krome ji budu mit na starost 40 dalsich deti  A to uplne nebudu mit sanci porad sledovat, jestli se nahodou nebudi a neodchazi z kocarku.  Prevrhnout by ho nemela, neplanuju ji dat tolik manipulacniho prostoru aby mohla vyskocit ven  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2021 23:14

MPLee já jsem kšíry objednávala na mallu nebo alze, to ještě stíháš. Akorát se tam hrozně blbě hledaly.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:16

Evaeva no jak jsem psala, jsou tam tisíce lidí, je to fakt obrovské, s Krtkovým světem např. nesrovnatelné, čtyřletých a mladších dětí tam moc není, a na ty atrakce jdou proudy dětí. Takže po Ríšovi se zaklíněnou nohou fakt šlapali. Pokud je čtyřletý jediné dítě, nebo mladší ze sourozenců, tak je to podle mě zas jiné, než když je tam k tomu dvouletý, kterého nemůžeš spustit v těch davech z očí ani na vteřinu. No ale jsem prostě úzkostlivá no, a dětem zakazuju šplhat

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:27

dzizisketa Přesně, nám se tam taky líbilo, byli jsme tam na podzim dvakrát během měsíce, pro staršího ideální a i mladší se tam v roce a čtvrt bavil. Plus se přichází skrz zahradnictví

Velké dilema.

Offline Tabea
8237 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:28

Pinot Noir to ti věřím, že nemáš kapacitu honit Rišáka, když nemůžeš z oči spustit Viktora. Za dva roky už to bude zas úplně jiný. To polezou i spolu (aspoň chvílema ). 
Sakryš, láká mě to tam dost, ale časově to nedám. A taky pak řídit domů pět hodin... no snad z toho nevyrostou, než se rozhoupu..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2021 23:28

Pinot Noir jo, tisíce lidí jsou blbé, to nemám ráda, ale i tak je to hlavně nepříjemné. Já bych tam samozřejmě s nimi nešla sama, ale starší je celkem zvyklý se o sebe postarat. Do výšek leze od malička, ale já ho nikdy moc nechytala.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:28

Jos kšíry do hluboké korby. Dcera tam měla ve zvyku jezdit v pokleku opřená o sklopenou boudičku a koukat vpřed... nebo se nahýbat přes boky a koukat jak se točí kolečka ;)

No a když jsme potom přešli na sporťák, tak absolutně odmítala kšíry (a to tak, že byla schopná se na nich téměř uškrtit jak se kroutila), jezdila nepřipoutaná a bylo třeba ji neustále sledovat, kdy se rozhodne vystoupit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2021 23:31

DruI já dokonce kluky že sporťáku pak i naučila vystupovat samotné:) Takže v metru nebo tak mladšího poutám pořád, jen kolem pasu do těch popruhů, co tam jsou, aby mi nevystupoval.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:36

Evaeva Já ti mám dojem, že dcera se naučila samostatně vystupovat iniciativně sama. Ona ten kočár v jednu chvíli doma používala jako prolézačku :) já jsem se jí pak jenom snažila vtloukat do hlavy, na kterých místech vystupovat fakt nesmí. A stejně jsem se třeba k přechodům stavěla bokem, protože jsem se bála, že z kočáru vyklouzne přímo pod auto.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2021 23:40

DruI já jsem byla těhotná a byla jsem ráda, že ho nemusím zvedat. Ale u přechodu to naštěstí nedělal. A mladšího jsem to naučila taky, když se to před tím osvědčilo

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:41

Tabea pro starší je to tam super, určitě tam pojedeme ještě mnohokrát . Máme to kousek. Jsou tam i projížďky obrněncem, úzkokolejka, zvířata, pohladila jsem si daňka, naučná stezka lesem o stromech, dřevu, odpadech, tam byl klid i na uspání mladšího. A to jsem prošla jen malou část.

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:51

Když se tu probírají ta mirakula a spol, Nemáte někdo tip na zabavení dětí ve směru z Prahy na Plzeň?  Případně okolo Příbrami?

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 08. července 2021 00:10

Malenge jak jsou velké?

V Plzni je science centrum, je tam expozice i pro děti od tří let. Dále zoologická. 

A v Berouně je dobrý aquapark, Solvayovy lomy ve svatém Janu, několikrát jsme byli na Křivoklátu, v přilehlém lese bývaly herní prvky tak porůznu roztroušené, nevím jak to tam vypadá teď.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. července 2021 02:05

Pinot Noir ja neviem či som čítala to isté, zákaz splhania?  

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 08. července 2021 04:45

Veľmi akčné máte deti! Ja to nepoznám, keď sa synovi blížil rok, začala som ho voziť v takej väčšej bugine otoceneho odo mňa chrbtom a on tam vylihoval s nohami vyloženými na madle. Pútala som ho len kvôli hrôzostrašnej histórke mojej mamy, ako raz jedna pani vyklopila dieťa rovno pod kolená nákladiaka

A tie mirakulum, máme niečo podobné na Slovensku? Nevie niekto?