Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 11. července 2021 22:41

No,ale ja so ešte pamätám, ako v jednych detských kúpeľoch v roku 2006 vozili deti na speleoterapiu do vedľajšej obce (cez teda dosť hornatý terén) v mikrobuse, ktorý "zahustili" pridanými nijako nepripevnenými školskými stoličkami.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. července 2021 22:44

slniecko to ale vyhravas

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 11. července 2021 22:50

Sairon Přesně to si říkám, co až bude zima, co až bude lockdown?! Ono za to zlepšení skutečně může pobyt venku a dostatečne společenské styky (jak děti, tak moje) A moje nervy nejsou to co bývaly už, aby daly další rok...Ja si asi preventivně nechám předepsat nějaký prášky:-D. Tuhle vyprávěl sambo, jak si s nima hrál venku a já mu říkám ,,no to mají hrozně rády, tohle skákání, ale me to po deseti minutách už teda přestává bavit,, ,,no já se předtím stavil s nima v hospodě a po těch dvou pivech mě to právě bavilo,,. Tak já nevím, možná něco zkusím! Hlavně to jsou furt prdelky prdelky, že skončím na blázinci...jenže, tuhle byl synovec na zabití úplně a já říkám segre ,,Hmm dobrý, tak se sejdeme Na kopečku v Jihlavě (to je blazinec),,. A ona mi říká ,,Hele já jsem v pohodě, spíš abych se nedostala do Světlý (to je ženská věznice) až ho jednou fakt zmydlim,,. A to mě nenapadlo nikdy předtím, zlatej cílovej blázinec!  Takže mysleme pozitivně! A pro začátek hlavne brzké uzdravení, snad to brzo odsoplej a bude jim lépe! To sopleni v létě je hrozně neprijemne, jak není v teple příjemné, člověk se vyhýba sluníčku, no fuj! Tak ať je to pryč! 

Offline Kokoska
35140 příspěvků moje polička 12. července 2021 00:11

Karja 2 piva pro manzela nebo po jednom pro holky?

Offline Tabea
8243 příspěvků moje polička 12. července 2021 06:22

slniecko Takhle podobně jsme jeli z Kosova do Tirany. Jen to měli vymakanější a do uličky zavěsili na sedačky prkna uříznutý na míru. Víc mi teda utkvělo v hlavě, že odjezd byl asi v šest ráno, pasažéři samí zarostlí chlapi a porovnávali si v tom zafuněným mikrobusu lovecký nože.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. července 2021 06:25

slniecko po trech a se židličkama v uličce jsme jezdili na výlety na zakladce.

Offline Kokoska
35140 příspěvků moje polička 12. července 2021 06:57

Kdysi byly autobusy na to primo delany, mezi sedadla se do ulicky zacvakly sedatka a misto operadla takovy siroky popruh.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 12. července 2021 07:09

Kokoska No holky po pivu dost dělaj. Můžou jen pěnu, prsticek si namočit:-D

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 12. července 2021 07:30

Karja Když auto už bylo plny

slniecko  To je taky dobrý. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. července 2021 08:00

letfenixa ty mají řekla bych vnoučata, potřebujete něco konkrétně vědět?zeptala bych se

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 12. července 2021 09:12

Vlm či sa ľahko otvárajú/zatvárajú, netecu. Ďakujem

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. července 2021 10:11

letfenixa stačí tohle?

Jsou to pura termosky. Oteviraji se normalne, asi nechápu otazku. maji silikonovy vicko a s nim se nevyliji. Kdyz se položí bez, tak trochu tecou. Ale nevim, jestli hned od začátku nebo jak kousou do brcek a ta uz se tolik nedovrou

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 12. července 2021 10:20

Vlm otváranie som myslela, či je to zvládnuteľné pre malé detské ruky

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. července 2021 10:44

letfenixa tak pry dítě samo nerozsroubuje.,u nás děti přes tři roky a jeden a třičtvrtě

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. července 2021 10:59

Dakujem vam za vtipne prispevky. Po niekolkych otrasnych dnoch s hroznymi vyhliadkami mi to zdvihlo naladu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2021 11:16

eless hodně sil

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 12. července 2021 11:46

Tak dlouho jsem si pochvalovala, že se nás netýkají školkové rýmičky, až je z toho už druhý týden doma s dítětem, kterému "nic není", ale nemůže do školky nutně potrebuju uklízečku, chůvu a vinný sklep

Jo a taky nějakého votroka, který by za mne alespoň vyřizoval emaily.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 12. července 2021 15:04

Vlm ďakujem veľmi pekne, skvelá recenzia

Offline Tabea
8243 příspěvků moje polička 12. července 2021 17:17

Sairon  přesun do dětí

Tabea a padly tam nějaké užitečné rady? Krtkovi je víc jak rok a stále odmítá kousky a už jsem z něj trochu zoufalá

Oni tam byli většinou rodiče mrňat, žádnou radu jsem nepostřehla. Moje rada byla, že se to naučí každý, takže ať jsou v klidu. Ten otec si od toho, že dítě bude jist kousky, sliboval, že bude jíst všechno s nima...

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. července 2021 17:40

Sairon moje dite takovy to castecne kase-castecne kousky nikdy nechtelo. Naopak, jak pise Potrefenáhusa , zacal jist normalne cely veci, ze kterejch ukusoval. A dostal vidlicku.