Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 19. července 2021 12:10

Jos nesmí být ploty?  a na základě čeho?

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 19. července 2021 12:27

Gatita neboj, starsi chodil minuly tyden a nepritahl nic. A libilo se mu to moc.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. července 2021 12:28

letfenixa super :)

Mohučanka nasivin jsem kapala první týden a něco, pak už se musí vysadit. A pomohl v ten daný okamžik, že nos splaskl, ale dlouhodobě zjevně ne.

continuity díky, doporučili mi to v lékarně, tak jsem to vzala, snad to u nás bude taky fungovat. Jestli je to tak dobré, tak bych to nejradši dala i tomu ročnímu :/

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 19. července 2021 12:42

Sairon nasivin pomáhá spíš u starších, kteří už mají vyvinuté dutiny a jak to splaskne, tak se to líp vyčistí. Ale jinak to nic neléčí, stejně jako fenistil.

Od dob, co jsem si na kapkách do nosu v průběhu jednoho jara pořídila závislost, se tomu vyhýbam a kupují si přírodní kapky a spreje sinustrong a pod. Ale tam je nějaký problém s malýma dětma, že to nesmí, aby to nevdechly. Musíš se poptat v lékárně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 12:53

Prosím vás, jak funguje fenistil na rýmu, když to není alergická rýma?

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 19. července 2021 12:55

Kokoska dik, taky nechci byt pesimista. Jen mi to pak prislo takovy bizarni, ze syn vpodstate rok a pul nechodil do skolky a ze ho tam poslem na pet dni zrovna v obdobi dovolenych:))

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. července 2021 12:59

Sairon a pamycon mal?

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:01

Gatita jo to ten nas chodil porad, ten je uz asi vic zvyklej. Malej nastoupil minuly pondeli, byl tam vzdycky jen do 12, a za tyden ryma s teplotou. No musi si taky zvykat, blby je, ze uz brzo cekaj to mimino.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:02

letfenixa jo měli ho oba, krtek.ho teď vyfasoval podruhé protože nevěděla co jiného mu dát 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 13:05

Kokoska to je úplně klasické, jde mezi děti a třetí den večer si všimnu, že mu začíná téct rýmaTakhle začínal v miniškolce, mimochodem měsíc před narozením bráchy, a když už to vypadalo, že bude líp, přišla korona. Za ty dva roky tam toho moc nenachodil.

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:07

Evaeva Taky miniskolka. Ono se mu tam strasne moc libi, uvidime,  jak to bude dal.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:07

Evaeva i pri normalni ryme jsou opuchly sliznice, takze uvolni nos a zlepsi dychani. U miminek se to hlavne da dobre vyuzit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 13:11

Kokoska jemu se tam taky líbilo. Akorát, jak se narodil brácha, začal mít potíže s předáváním, vždycky jsme vyrazili, dítě nadšené, ale ten okamžik předání obrečel. Letos už to bylo dobré, ale teď v červnu se to znovu vrátilo. Jinak je hrozně nadšený, chodil tam teď i na příměstský tábor a udělal velký pokrok ve spolupráci s dětmi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 13:11

711990 aha, to je dobré vědět. Nevěděla jsem, že to zabírá i na sliznice opuchlé z rýmy.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. července 2021 13:13

SunEclipse Dle zony CHKO mluvi stavebni urad do spousty veci. My jsme myslim II. zona a je to docela prisne. Myslim, ze nejak plot byt muze, ale jen do 1,5m a bez podezdivky atd, bez kamennych sloupku... Ale jinak tady skoro nikdo plot nema, fakt ne. Az v mestecku. Soused mel na dome treba hnedy marmolit a musel vsechno predelat na sedou, jinak by nezkolaudoval. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:14

Sairon ale stery netreba

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:24

Jos Co to je za plot, bez podezdívky a kamenných sloupku? Asi jako nějakej celodřevěnej, něco jako výběh pro krávy? Asi jo, no s tím se dá pracovat!

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:27

Evaeva fenistil kapky jsou fakt záchrana. Když mají děti rýmu, dostanou kapky před spaním a spi pak fakt dobře. Žádný buzení kvůli ucpanýmu nosu. Pres den jim je nedávám, naštěstí se oba naučili smrkat docela brzo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 13:36

tenzie já do teď dávala před spaním nejdřív vincentku a potom nasivin, ten taky uvolňuje dobře. Naštěstí jim to obvykle do toho týdne, co se můžou používat, přešlo. Ale je fakt, že mladší se kvůli rýmě často budil.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. července 2021 13:54

Karja No asi tak. My mame ten pro kravy akorat prkna bliz u sebe