Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 20:40

Zuzuli taky doporučuju Blatničku, ale myslím, že do konce července mají dovolenou. S paní se dá dopředu domluvit i pomocí fb. V blízkém okolí jsou ještě dvě obuvi, jedna vyloženě bf, spíš dražší modely, druhá klasická dětská obuv.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 20:43

betsey kluci mají klasickou šatní skříň, takže normálně komínky a tyč na ramínka. Dole mají šuplíky, kde mají spodní prádlo, to už si starší bere sám. Chtěla jsem hlavně, aby neměla jedny velké dveře, jako mají vestavné skříně, každá část má vlastní dveře, aby neměli problém to otevřít. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 20:46

JanieB no teda, fuj! Už chápu, proč si nebyla schopná psát dřív. Jsem ráda, že už je to lépe.

Připomnělo mi to v lecčems mamky poslední porod, nikdy mi nedošlo, jak jí to muselo bolet, i když už vypadala zdánlivě v pohodě. A to už mi bylo dvacet, no mladá holka, holt.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 20:46

JanieB no teda, fuj! Už chápu, proč si nebyla schopná psát dřív. Jsem ráda, že už je to lépe.

Připomnělo mi to v lecčems mamky poslední porod, nikdy mi nedošlo, jak jí to muselo bolet, i když už vypadala zdánlivě v pohodě. A to už mi bylo dvacet, no mladá holka, holt.

Offline Zuzuli
3848 příspěvků moje polička 19. července 2021 21:02

Diky vsem za tipy. Zatim jen mapuju teren, doufam, ze co nejdele vystacime naboso a nebo s capacky, do mokra ji zatim nepoustim. A cekam, az bude fakt zdatny chodec, aby se v tech botickach v obchode i probehla. Ale kdo vi, treba se zitra slecna rozhodne, ze bude uz jen chodit a boty budou potreba

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 19. července 2021 21:37

JanieB  

a teda mi přijde naprosto otřesné, že člověka vidí první doktor po 3!! dnech  to bych čekala někde v pralese, ne v Rakousku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:17

Koľkokrát za dva dni môže ísť dieťa na RTG hlavy? . Dnes poobede pád zo schodov (kotrmelec), už som sa v rámci pms vyplakala na záchode, na pohotovosť sme nakoniec nešli, teraz spí a ja sa bojím

A to si ešte za dve hodiny po páde stihol rozbiť kolená, ja neviem jak sa mu toto darí :(

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:20

Mrakoplas ach tlapkam. Ked sa bojíš, tak ho zobuď a zkontroluj, keď pôjdeš spať. Ako dlho to bolo pred spaním?

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:26

Dnes som sa dočítala, že 5-rocne dieťa sa má vedieť kompletne samo obliecť, vrátane šnurovania topánok. Za tie tri dni do narodenín to asi nestihneme. Teraz túto informáciu ešte treba zatajiť pred babkou

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:26

Mrakoplas bože, to mi je ľúto. Nafigu je, že to bolo pred spaním.

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:27

Mrakoplas pomohlo by ti tohle? Poslední část článku je o dětských pádech na hlavu a kdy zpozornět.

A tlapkam

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:27

continuity jasne, budím už dva dni a ďalšie dva budem :/ Bolo to okolo druhej poobede, odvtedy bol normálny, lietal tu jak blázon ale tak nikdy nevieš. Len sa pred spaním sťažoval, že nemôže ležať na ľavej strane, že ho tam boli hlava (tam sa udrel, viditeľné nemá nič) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:28

letfenixa našťastie nebolo, stalo sa to poobede ale až teraz bol čas sa posťažovať 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 22:29

letfenixa na co šněrování tkaniček, vždyť dneska skoro jiné boty než na suchý zip nedělají

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2021 22:31

Mrakoplas teda, vy máte smůlu. Jestli se to stalo už po obědě, asi by sis už všimla, že něco není v pořádku. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:31

Mrakoplas ajaj, to si tiez vyberate  skontroluj ho, kludne si aj v noci nastav budik a pozri zornicky, ked sa bojis. A ked sa budes bat uplne najviac, tak na tu pohotovost zajdite. Inak to poznas keby bol nejaky divny... Drzim palce nech uz mate vybrane a zelam kludne dalsie dni

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:33

katkas vďaka, to mi pomohlo. Snáď bude ok.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:35

mnum ja sa priznám, že má tch zornickach nič nepoznám, najmä keď svietim v noci ospalemu dieťatu do očí :/. Budík mám nastavený na dva krát za noc, len sa mi ho ťažko budi, tu sa cez deň úplne zničia, spať chodia neskoro, tak sú v noci úplne hotoví. Ráno ho o deviatej musím budiť (teda nemusím, ale trochu stresujem či je ok).

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:37

Mrakoplas ježiš, to si taky teda užíváte Ty dovolené letos stojí za to!

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 19. července 2021 22:38

JanieB gratuluji k nadhernemu miminku, zkusenost z porodnice je ale hrozna. Skoro jsem chtela napsat, ze bych v Rakousku cekala vic, ale pak jsem si vzpomnela na svuj studijni pobyt tam a radsi mlcim. Kolikrat mi to tam prislo vic ceske nez u nas. Na ceskou porodnici si stezovat nemuzu, ale skakani po rozrezanem brise a pomocny personal, co ma nejvic napilno v sest rano, bude asi rakouskouherska tradice (u me to skakani teda aspon provadel lekar a melo efekt).