Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2026 12:39

Potrefenáhusa jo!

A co třeba takový Vyčítal? Jak ten vyslovuje R, a taky zpívá Rotor, stator, karburátor...

Online dzizisketa
9095 příspěvků moje polička 23. srpna 2026 14:28

Tak už je máme doma, pro tyto prázdniny jsou všechny dovolené, tábory a jiné delší pobyty mimo domov za námi.

Do začátku školního roku nás čeká ještě Letní Letná, výlet do lesa, rodinná oslava a piknik s místními kamarády.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2026 14:49

dzizisketa tak to toho máte ještě dost! Nás čekají samý doktoři, ikea a jiné zařizování.

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. srpna 2026 20:08

Myrtila popisujes to presne. Ja tteba ten pedagogicky talent ani nemam, navic i sama rackuju. A na druhou stranu jelikoz rackuju, tak vim ze treba tohle neni v zivote vubec problem. Nebo aspon jsem to nikdy nevnimala. Kluk teda jeste dost patla, ale prijde mi, ze se to upravuje tak nejak samo, jak vic vnima mluvene slovo a rozsiruje si slovni zasobu. Uprimne jsem se nejvic bala vyvojove dysfazie, ze u nej bude hlubsi porucha porozumeni nebo naopak te expresivni slozky. Porucha vyslovnosti uz me tolik nedesi

Online dzizisketa
9095 příspěvků moje polička 23. srpna 2026 21:13

Rosťa umí vyšplhat po tyči. Na workoutovém hřišti. Až nahoru. 

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 23. srpna 2026 21:23

Dcera hude mít jiného třídního ucitele, to jsem na to zvědavá...co se týče výuky tak to na to nemá vliv, učí je ctyri vyučující spíše podle předmětů než třídnictví, ale tak je to ten ,,hlavní,, za kterym bezis s brekem, ze se neco deje, ze neco chybi, u ktereho máš třídu.... Ten minulý ten ji nosil na koni, svacinu jedl s dvěma deckama na klíně a tak.... Ale zatím se těší, asi to bere, že je to jakože pro větší děti;)

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 23. srpna 2026 21:26

dzizisketa Naše holky taky, po tyči i po laně. I ručkovat na kruzích...Po mně nejsou, těmito dovednostmi jsem nikdy nedisponovala:D:D

A ta starší zatvrzela proti krouzkum se sama od sebe přihlásila na atletiku. Tak jsem na to zvědavá:D

Online Aranel
6790 příspěvků moje polička 23. srpna 2026 21:42

dzizisketa Karja Myslím, že continuity psala, že holky "zeslábnou" až později. Taky jsem lezávala (??) po stromech...

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 23. srpna 2026 21:45

Aranel Tak já se nikdy nedostala v dětství do té fáze posileni:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2026 22:05

Karja já na tyči šplhat uměla, po laně ne. Ještě na gymplu určitě, řekla bych, že i na VŠ Aranel Z mých dětí to umí starší a mimiňák asi taky, akorát to zkoušel na lampě, tak jsem mu to zatrhla Ale vypadalo to velmi slibně 

Offline Pinot Noir
30267 příspěvků moje polička 23. srpna 2026 22:19

Já ještě vyšplhám na té klasické tělocvičné tyči až nahoru, zatím úplně bez problému. Loni jsem si to vyzkoušela v tělocvičně TJ Spartak u MPLee na chalupě

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 10:58

Aranel holky nezeslabnou, naroste jim prdel:-))  ja taky vysplham v pohode, co nedam je lezeni na strom jak mi ztezkl zadek, nedam takovy to ze se clovek pritahne rukama za vetev a nohy vyhodi o patro vejs

Offline notna
9659 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 11:14

viktorka_od splavu Těžkej zadek jsem měla odjakživa. Výmyk jsem neudělal nikdy v životě. Ale po stromech jsem lezla bez problémů. Tam se ten zadek nahoru vyhazuje jiným způsobem. Ještě před pár lety jsem to zvládala na stromech s dcerou. Bych to měla na zahradě vyzkoušet, jak jsem na tom :-)

Offline continuity
44174 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 11:39

viktorka_od splavu

Aranel 

to bylo k tématu nerovnosti ve fyzické výkonnosti podle pohlaví. Do puberty jsou na tom oboje pohlaví srovnatelně, případně holky o malinko líp, během puberty vznikne ten rozdíl mezi fyzickými kapacitami ženy a chlapa. 

Takže ano, holky relativně zeslábnou vzhledem k svý váze. Jinak lezení i šplh o tyči jsou přednostně o technice, až pak o síle. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2026 11:54

continuity ano, souhlasím s obojím.

Já měla ruce vždycky slabé, ale šplh po tyči mi, narozdíl od hodů nebo shybů, šel.

Offline Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 11:59

Dite se chce naucit hvězdu, uplne se bojim to vyzkoušet 

Offline continuity
44174 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 12:05

Potrefenáhusa rozcvič se předtím alespoň. Já jsem ji udělala před pár lety v rámci nějakého hecu na výletě, zbytku výpravy bylo jen o pár let min. A jako zvládla jsem ji, akorát mě zápěstí bolelo ještě pár dní. 

Teď už jsem k tomuto dokazování si, co vše ještě zvládnu, nanejvýš opatrná.

Offline rasaNori
8900 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 12:27

continuity mama si hnula se zády, taky se nechala vyhecovat...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2026 12:42

Potrefenáhusa chápu. Ale kotrmelec dovedu, tak bych zkusila i hvězdu.

Offline Amy_Mee
176 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 13:01

Potrefenáhusa Fakt se rozcvič, mně minule fiklo v třísle