Potrefenáhusa jo!
A co třeba takový Vyčítal? Jak ten vyslovuje R, a taky zpívá
Rotor, stator, karburátor...
Potrefenáhusa jo!
A co třeba takový Vyčítal? Jak ten vyslovuje R, a taky zpívá
Rotor, stator, karburátor...
Tak už je máme doma, pro tyto prázdniny jsou všechny dovolené, tábory a jiné delší pobyty mimo domov za námi.
Do začátku školního roku nás čeká ještě Letní Letná, výlet do lesa, rodinná oslava a piknik s místními kamarády.
dzizisketa tak to toho máte ještě dost! Nás čekají samý doktoři, ikea a jiné zařizování.
Myrtila popisujes to presne. Ja tteba ten pedagogicky talent ani nemam, navic i sama rackuju. A na druhou stranu jelikoz rackuju, tak vim ze treba tohle neni v zivote vubec problem. Nebo aspon jsem to nikdy nevnimala. Kluk teda jeste dost patla, ale prijde mi, ze se to upravuje tak nejak samo, jak vic vnima mluvene slovo a rozsiruje si slovni zasobu. Uprimne jsem se nejvic bala vyvojove dysfazie, ze u nej bude hlubsi porucha porozumeni nebo naopak te expresivni slozky. Porucha vyslovnosti uz me tolik nedesi
Rosťa umí vyšplhat po tyči. Na workoutovém hřišti. Až nahoru.
Dcera hude mít jiného třídního ucitele, to jsem na to zvědavá...co se týče výuky tak to na to nemá vliv, učí je ctyri vyučující spíše podle předmětů než třídnictví, ale tak je to ten ,,hlavní,, za kterym bezis s brekem, ze se neco deje, ze neco chybi, u ktereho máš třídu.... Ten minulý ten ji nosil na koni, svacinu jedl s dvěma deckama na klíně a tak.... Ale zatím se těší, asi to bere, že je to jakože pro větší děti;)
dzizisketa Naše holky taky, po tyči i po laně. I ručkovat na kruzích...Po mně nejsou, těmito dovednostmi jsem nikdy nedisponovala:D:D
A ta starší zatvrzela proti krouzkum se sama od sebe přihlásila na atletiku. Tak jsem na to zvědavá:D
dzizisketa Karja Myslím, že continuity psala, že holky "zeslábnou" až později. Taky jsem lezávala (??) po stromech...
Aranel Tak já se nikdy nedostala v dětství do té fáze posileni:D
Já ještě vyšplhám na té klasické tělocvičné tyči až nahoru, zatím úplně bez problému. Loni jsem si to vyzkoušela v tělocvičně TJ Spartak u MPLee na chalupě ![]()
Aranel holky nezeslabnou, naroste jim prdel:-)) ja taky vysplham v pohode, co nedam je lezeni na strom jak mi ztezkl zadek, nedam takovy to ze se clovek pritahne rukama za vetev a nohy vyhodi o patro vejs
viktorka_od splavu Těžkej zadek jsem měla odjakživa. Výmyk jsem neudělal nikdy v životě. Ale po stromech jsem lezla bez problémů. Tam se ten zadek nahoru vyhazuje jiným způsobem. Ještě před pár lety jsem to zvládala na stromech s dcerou. Bych to měla na zahradě vyzkoušet, jak jsem na tom :-)
to bylo k tématu nerovnosti ve fyzické výkonnosti podle pohlaví. Do puberty jsou na tom oboje pohlaví srovnatelně, případně holky o malinko líp, během puberty vznikne ten rozdíl mezi fyzickými kapacitami ženy a chlapa.
Takže ano, holky relativně zeslábnou vzhledem k svý váze. Jinak lezení i šplh o tyči jsou přednostně o technice, až pak o síle.
continuity ano, souhlasím s obojím.
Já měla ruce vždycky slabé, ale šplh po tyči mi, narozdíl od hodů nebo shybů, šel.
Dite se chce naucit hvězdu, uplne se bojim to vyzkoušet
Potrefenáhusa rozcvič se předtím alespoň. Já jsem ji udělala před pár lety v rámci nějakého hecu na výletě, zbytku výpravy bylo jen o pár let min. A jako zvládla jsem ji, akorát mě zápěstí bolelo ještě pár dní.
Teď už jsem k tomuto dokazování si, co vše ještě zvládnu, nanejvýš opatrná. ![]()
continuity mama si hnula se zády, taky se nechala vyhecovat...
Potrefenáhusa chápu. Ale kotrmelec dovedu, tak bych zkusila i hvězdu.
Potrefenáhusa Fakt se rozcvič, mně minule fiklo v třísle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.