Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:03

JanieB to je strasne

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:09

JanieB Uff, hlavně, že už jste všichni pohromadě a ty jsi v pořádku.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:14

JanieB to je hruza co te postihlo  tak preji uz jen zdravi a stesti, malinky je krasny a muz je skvely ze tak krasne zvladl peci o vas oba

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:16

Karja Tři týdny v nemocnici, pak týden doma komplet mimo provoz. Muž je naštěstí OSVČ a přizpůsobil si teď práci podmínkám. Přijela jsem v sobotu domů, tak dělal u miminka všecko kromě vlastního kojení, pomáhal mi vstávat, oblékat se, sprchovat, podávat všecko, vařil, pral, vstával v noci... Ráno malý vždycky vydrží 3-4 hodiny, tak to vždycky muž udělal nejnutnější do práce. Po týdnu ještě přijel jeho desetiletý syn na týden, tak se staral navíc ještě o něj. Tento týden mám poprvé pocit, že už mu nejsem úplně na krku, poprvé jsem zvládla uvařit a napéct, něco uklidit. No, já jsem věděla, že si beru toho pravého

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:18

JanieB přeji, ať už je jen lépe. 

Offline Zuzuli
3848 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:39

JanieB ježiš, proti tomu byl můj planovaný císař jako relaxační pobyt v lázních. Jsi hrdinka a malý je nádherný

Offline Zuzuli
3848 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:42

Máme doma malého chodce. Takže mi nezbývá, než se pomalu podívat po nějakých botičkách. Kde v Praze je nějaký dobrý obchod s dětskou obuví, ideálně Dejvice a okolí, ale pro první boty a dobrou radu zajedu klidně i na Chodov. Ráda bych barefoot nebo kompromis, nějaké celoročky, spíš už na podzim nebo do deště, zatím běhá po hřišti bosa, na širokou nožku s vysokým nártem.

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:56

Zuzuli já tady v okolí chodím buď do Naboso nebo na letný Dětská obuv Lulu.

V naboso mají jen bf a možná nějaký kompromis. Ale v dětském nemají úplně velký výběr. A popravdě neumí moc poradit v tom dětském, mi přijde.

Lulu na Letné je klasická obuv, ale pani má velky výběr i bf a kompromisů. Orientuje se myslím líp v tý klasice.

Syn měl taky širokou nohu a vysoký nárt, zakotvili jsme u fare bare. Kdybys chtěla, můžu ti s sebou půjčit to měřidlo, změří jak nohu, tak prostor uvnitř boty. V naboso ho myslím mají, v lulu nemají. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. července 2021 18:58

Zuzuli ja byla spokojena na Novych Butovicich v obuvi Blatnicka. Da se tam krasne dojet autem a zaparkovat primo u polikliniky

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 19. července 2021 19:04

Zuzuli jeste na cs armady je prodejna bot (driv Fare), ma to nekdo novy a od te doby je tam moc mila pani. Ale nevim s vyberem pro prtata, na to jsem nekoukala. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 19. července 2021 19:08
Offline tina
6330 příspěvků moje polička 19. července 2021 19:10

JanieB to je jak z hororu:( Ať se máte teď už jen a jen dobře

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. července 2021 19:10

Prosím vás, ako mate uložené a zorganizované detské oblečenie? Neviem, do čoho to mam uložiť alebo aký systém zvoliť, aby nebolo neustále celé rozhádzané a dokrcene. A s tými malými šatami už vôbec neviem ako ich uložiť 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 19. července 2021 19:13

Lamicka to je myslím botabota? Dřív v tom fare byla hrozně nepříjemná paní, už jsem nikdy neměla odvahu tam jít znovu 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 19. července 2021 19:39

žluťásek to je presny ale nedavno jsem tam zabehla, zapomnela jsem, ze dite nema sandaly... Pani byla moc mila a ochotna. Pak mi rikala sousedka, ze tam chodi a ze to tam je v pohode. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. července 2021 20:15

JanieB Ježiš no teda to znie hrozne. Snáď už bude len dobre

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. července 2021 20:20

betsey syn ich má v suflikoch, aj v poličkách. Tričká nemá na sebe, ale zvislé vedľa seba, ako kartoteka. Drobné (ponožky, pančuchy, čiapky, rukavice, ...) má ešte aj v kosikoch a tie sú v tej skrini. A keďže si oblečenie chystá sám, rozmrvi to skoro vždy. Keďže nezehlim, je mi to jedno.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. července 2021 20:25

betsey já to mám v zásuvce vyskladany za sebou ala Marie kondo. Saty ještě nema, ale dala bych je na raminko (k sobě do skříně, svoji skříň taky ještě nemá)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. července 2021 20:26

betsey v dvoch komodach v suflikoch, mam to podelene po suflikoch na tricka/kratasy/tricka s dlhym rukavom/mikiny atd. Na saty by som si asi kupila maly stojan a mala to na vesiakoch, pri chalanovi toto nastastie riesit nemusim :) ale syn ma ozaj len sportove veci, nema ziadne rifle, slusne nohavice ani kosele, takze nic co by som neprezila ak sa pokrci.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. července 2021 20:30

Zuzuli na capacky ses neptala, ale koupila jsem babice a jsou úplně paradne měkký