Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. července 2021 14:49

Gatita to by šlo

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 21. července 2021 14:50
Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 21. července 2021 19:44

Párkrát jsem sem do nahlídla za poslední dva týdny, ale stále ještě se tady rodí . Potřebuju se ale zeptat, zda nemáte někdo tipy na výlety/destinace s dětmi/pro děti na Vsetínsku/Zlínsku. Předem děkuju!!

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. července 2021 20:08

marieu

Chropyně a Chropynske rybniky s husicemi nilskymi

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. července 2021 20:09

marieu

Zámek Buchlovice se zahradou a fuchsiemi a hrad Buchlov 

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. července 2021 20:11

marieu

Rožnov pod Radhoštěm a celkem 3 skanzeny, jedna vyhlídková vrzajici věž, studené koupaliště a lesy

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. července 2021 20:15

marieu Luhačovice s koloběžkami a na přehradě s paddleboardy. Pro dospělé rybí speciality.

A Hlavně KROMĚŘÍŽ s nezapomenutelnym blazincem

Ten až po dovolené, s pávy a vinným sklepy. 

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:37

Mha ty jsi mi studnice informací! Děkuju hezky, podívám se na to. Skanzen známe, na hrady jsou holky ještě malé, zkusím ale tipy po okolí. 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:43

marieu tak urcite zoo lesna :) a pak netere vzdycky basni o trampolinach, ale kdyz to googlim, nejsem si jista, co by to melo byt, jestli jump park?

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:45

Karja chcem ti dodať nádej. Nemôžem sa predklanat, musím si dávať pozor na tvár. Syn je veľmi opatrný, príde ku mne s laskyplnym výrazom tváre a opatrne má hladká po ruke. Takže momentálne je odkliestovany, vôbec nemusí byť prituleny non-stop.

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:47

marieu baltik zoo Lešná určitě doporučuji. Naši tam jezdili s dětma ze Slovenska. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. července 2021 20:48

marieu Mám ještě další tipy?

Mezi Bojkovicemi a Slavicinem je obec Hostětin, ekologové se tu vyblbnou:)

Celkem nezabavny Velehrad má vedle sebe obec Modrá, kde je archeoskanzen a expozice s rybami

Ve Zlíně je opravdu dobrá ZOO na celý den

A ve Starém městě je KovoZOO, ze šrotu 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 21. července 2021 21:16

letfenixa No, snad se odseparuje i jinak než, že bych měla zdravotní indispozici. Hlavně ať jsi brzo zdravá;-). Jinak maloumalou dnes nosil bratranec a sestřenice a už prudi a otravuje i je, že se jim pověsí za nohu a rve:-D. Udělali prostě velikou chybu:-D.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 21. července 2021 21:20

Karja je to kliešť

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 21. července 2021 21:32

marieu V Zoo Lesna jsme byli minuly mesic. Narodilo se jim nedavno slunatko tak ho pomalu zvykaji na lidi,  je tam nove i lanova cesta korunami stromu, nadherna japonska zahrada Muchsin, stezka pres klokani vybeh (za nas bohuzel zavrena), bazen s moznosti nakrmit a pohladit si rejnoky), ale jak se tu probiralo to jidlo v zoo, tak mne prislo, ze najist se tam moc rozumne neda (vsude moc lidi, dlouho se vsude ceka, jidla vetsinou takova ceska klasika hranolky, hermelin smazeny, koleno , u jednoho stanku palacinky s frontou tak na hodinu. My jsme to odbavili svacinama z domu.a deti meli slibeno, ze se stavime nekde po ceste domu.

Jo a jako suvenyr jsme jim kupovali plastove kelimky s motivem zviratek ze Zoo Zlin. Neverila bych kolik to muze udelat radosti. Normalne do nich cepuji napoje u stanku proti vratne zaloze a ty si ten kelimek muzes potom nechat, ale lepsi je ho vratit a koupit si ho znovu u vychodu v darkovem obchode, nemusis ho nekolik hodin nosit a jeste si tam muze dite vybrat motiv, ktery chce. 

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 21. července 2021 21:36

marieu Jo, tu Mdrou s rybama chválil kolegyně. Jestli so to púamatuju správně, jde se tam v rybníku tunelem pod vodou?

Teď se dívám a narazila jsem na Zlínsku na projekt Jiná krajina, to by mohlo bát zajímavé. Jedna z tras

Offline dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 21. července 2021 21:38

marieu

Určitě si zajděte na hrad Lukov. To je zřícenina a před ní je dětské hřiště! To by určitě zvládly, Rosťovi se líbilo, že tam mohl lézt nahoru dolů po schodech a po různých můstcích a lávkách. A pokud máte rádi túry, udělejte si nějaký okruh na Tesáku. Jinak asi záleží, kde přesně tam budete, jestli blíž Zlínu nebo Vsetínu, aby ty tipy (třeba Buchlovice) nebyly už dost z ruky. 

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 21. července 2021 21:42

marieu Na trase mezi Valmezem a Kromerizi je nadherne poutni misto Svaty Hostyn s krizovou cestou od Dusana Jurkovice. Neni to vyslovene detska atrakce, ale mne se to tam velmi libi, je tam uzasny klid a na rodinnou prochazku je to fajn.. Parkuje se pod kopcem na sbernem parkovisti a nahoru jezdi mistni MHD. Nebo se da jit do kopce pesky lesem, ale to je  dost strmy krpal.

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 21. července 2021 22:01

moc a moc děkuju všem za tipy- muž z tama pochází, take skanzen, Lešnou, Hostýn a spol máme zmáknuté, jezdíme tam každý rok. Ostatní moc ráda prostuduju. Vloni se nakonec ukázalo, že nejlepší zábava byla lov potěru síťkou do kyblíku na Bečvě a kolečko návštěv po známých, tak snad toho letos zvládnem zas o něco víc. Poprvé po letech bez kočáru, nočníku a plen. 

Offline notna
9527 příspěvků moje polička 21. července 2021 22:10

Kamarádky šestiletá dcera má asi boreliózu. Holčičce úplně ochablá půlka obličeje. Jestli se nepletu, potkalo to i dceru od Garfie ? Nebo máte někdo taky s tímto zkušenost? Myslím že tu boreliózu zmiňoval někdo docela nedávno, ale nečetla js pozorně. Jak dlouho vám trvala léčba? Kamarádka je z toho hodně špatná, chtěla bych ji podpořit , že to bude dobré. Je čeká zítra lumbální punkce.