continuity no s rakví jsme teď, 4 helmy, dvě sedačky a kočárek a kufr je plný:) Říkáš, že akorát vyměníme židličku a postýlku za paddleboard![]()
No skládat si to tam už budou sami.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no tak nějak. Dnes dorazil hoverboard k narozeninám a muž tak smutně koukal na ten krám a povídá: se bojím, že to budeme brát sebou.
Já se mu smála, jestli o tom pochyboval. ![]()
continuity
nevím jak holky, ale kluci zase budou potřebovat jen dvě trička a jedny boty. Narozdíl ode mě.
Evaeva my toho oblečení, vzhledem k tomu, že většinou vystřídame fakt vysoké hory i more, zas tolik netahneme. uprostřed si nechám prádlo, pyžama a podobně někde vyprat, to zrovna problém nedělá.
Je to dané hlavně tím stanováním, ale i tak vlečeme těch zbytných věci celkem dost.
Evaeva my vezeme z každé dovolené několik beden vína, takže horší je narvat to tam pak na cestu zpět ![]()
Pinot Noir Já bych tam narvala maximálně dvě flašky
naštěstí mě to netrápí, navíc ty věci vždycky nějak nabydou nebo co, přestože sníme spoustu jídla, co vezu tam, zpátky je toho nějak víc, záhada prostě. continuity já jsem právě marnivá, do města chci hezké boty a tak![]()
Naši to nikdy nechápali, když jsme jezdili stanovat. Vystřídali jsme obvykle jak přírodu, tak města nebo nějaké zámky. Měla jsem nejvíc věcí z rodiny. Tohle kluci asi řešit nebudou.
My vozime v autě ještě dva čokly, jesteze letos nikam nejedem, už nacpat se do auta na výlet s kočárkem a pejskama je docela výzva
Vzdycky si při uklizeni s batoletem v zádech vzpomenu na tenhle vtip...když chci aspoň zapnout před odchodem roombu, tj. odhrnout věci z podlahy, musím dite na ten finiš přivázat v předsíni do kočáru ![]()

continuity to nevím, jestli my budem takhle divočit... těžko říct, nechám se překvapit. A žádná strašná rodina, tohle je skvělý, ten společný čas, generátor vzpomínek... my jsme s rodiči nezažili nic. Doslova. Neměli jsme jedinou společnou dovolenou.
Vzdycky si při uklizeni s batoletem v zádech vzpomenu na tenhle vtip...když chci aspoň zapnout před odchodem roombu, tj. odhrnout věci z podlahy, musím dite na ten finiš přivázat v předsíni do kočáru
Myslíš to dítě, které ještě pořádně nechodí a hračky hromadí teprve rok?
Ne, rozumím tomu, ale můžu tě uklidnit, pořád se to zhoršuje!
Pinot Noir Jojo, počítám s tím
Nemáte dáky tip, čo kúpiť trojročnému na narodeniny? Ako dostane bager, ťahač s bagrom a kamión (to je prosím pekne jeho želanie :D ), ale rada by som mu možno kúpila aj niečo iné, možno edukatívnejšie (prípadne posunula tipy babkám). Akurát teraz sa mu veľmi nechce čítať a ani netvorí (občas si maľujeme, ale to ho baví tak 7 minút a hrá sa s plastelínou). Lego, vláčiky, zvieratká, piklerovej triangel aj takú drevenú dráhu po ktorej si púšťa guličky máme.
Jeden kočárek mi chytl na látce trochu plíseň, jak to mám odstranit, abych pak barva látky nevysisovala? Normálně bych na to hodila Savo, ale to pak vybledne.
DrowRanger čas na první deskovou hru? ![]()
žluťásek už máme, podľa odporúčaní môj prvý ovocný sad, ale teda viac ho baví kockou zrážať ovocie a havrana než ho zbierať do košíka
. Pexeso máme tiež a ešte ho nechytilo (on má aktuálne obdobie behania po vonku a vonkajších aktivít, sme u svokrovcov, tak každý deň polieva do aleluja záhradu :D ). Napadol ma taký ten vodný stolík, ten by som asi využila aj doma.
DrowRanger syn dostáva ku každým narodeninám aj Vianociam lego, veď je toľko typov.
DrowRanger co ta sekačka s bublifukem?
Pinot Noir zrovna jsem chtela psat, ze to samy delam i s dvouletym a diky bohu za kocarek:D pak ho asi budu uvazovat za obojek na chodbe, nez to posbiram
ale jsem moc vdecna za robotickej vysavac!
Pinot Noir to by ma ani nenapadlo, hádžem na zoznam! :)
letfenixa lega máme plnú krabicu, zatiaľ z neho len stavia obrovskú vežu z 1-kociek a šikanuje muža aby mu staval :D On má teda celkovo veľmi rád, keď sa s tými hračkami hráme my, a on nám rozkazuje čo máme robiť, prípadne mu muž musí postaviť premakanú železnicu alebo niečo zo sewy a on sa s tým potom 10 minút pohrá ![]()
eless Dočítám to se zpožděním a nevím, jak tě přesně povzbudit, ale teda
Partner na palici, ale ti chlapi v tomto bývají často slabší kousek, on za to schovává vlastní obavy, držím pěsti, ať se to zlepší. Průtahy s diagnozou jsou skoro k neuvěření. :-( A učitelky ve vaší školce jsou skvělé, to máš kliku. Držím pěsti, ať se to zlomí co nejdřív a připomínám zdejší mantru "je to jen období"!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY