Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2021 08:45

K té roombě, do roka a půl syn hračky jen vyhazoval a to bleskovou rychlostí. Zároveň se vysavače bál, takže na závěr úklidu jsem ho vytáhla, on utekl do chodby a já to doklidila

Teď se bojí, že mu ty hračky sežere, takže uklízí ochotně sám a bojí se mladší

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2021 08:46

DrowRanger u nás by měla velký úspěch nějaká vodní dráha, ale kluci mají narozeniny na podzim, takže smůla

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. července 2021 08:59

Evaeva keby sme mali dom, tak beriem, ale už vidím, že sa to bude musieť vziať do bytu, ten vodný stolík mi príde menej rozlievateľný :D 

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 23. července 2021 08:59

DrowRanger když je teď hodně venku, koupila bych hračky na ven. Je toho teď milion. Vodní stolek si domů neporizuj, max na tu zahradu. Budeš mít z toho akorát mrzení. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2021 09:01

DrowRanger no, my máme balkón, do obýváku bych ho nedala ani omylem

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 23. července 2021 09:07

DrowRanger vodní stůl bez zahrady bych domu taky nechtěla. Stačí co dělá syn u ikea kuchyňky. Tam má vodu dovolenou a často ani tři ručníky kolem nestačí :-))

Kuchyňku máte? To je tak multifunkční věc! Syn ji má jako svůj pracovní prostor na cokoliv, míchá tam těsto na koláč, krájí zeleninu, maže si svačinu... A hodně uloznyho prostoru na hračky. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 23. července 2021 09:08

Garfie dakujem

DrowRanger skus logico primo (ci tak nejako) je to tabulka kam vkladas tematicke karticky a dieta plni ulohy a na tabulke vyznaci farebnymi "gombikmi" spravnu odpoved. Je to teda vzdelavacie a bude to vyzadovat aj asistenciu. Ja som to kupivala vo vnimave deti

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. července 2021 09:17

žluťásek kuchynka ho nebaví, ani na návštevách ani v jasliach, tak ani neuvažujem, že by som mu ju kúpila, len by nám stála doma. Bavila by ho len za tej podmienky, že by tam mohol mať vodu, piesok a bahno :D Doma mu bežne dávam na zem plech a k tomu rôzne nádobky a lyžice, aby si mohol vodu prelievať, mokro mi nejak nevadí. Evaeva my ich máme 5, ale sú neskutočne úzke a teda nevyužiteľné, nechápem, prečo ich architekt takto navrhol...continuity my sa v polovici augusta pred jeho narodeninami sťahujeme späť do bytu po prerábke, teraz sme u svokrovcov, ktorý majú záhradu a v nej už kopec synových krámov, tak im nechcem nechávať ďalšie. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. července 2021 09:23

eless vyzerá to super, ale mám pocit, že syn by to ešte nezvládol, resp. nepochopil princíp s tým priraďovaním a posúvaním toho gombíka . Ale nie je to drahé, tak možno skúsim, prinajhoršom to na čas ešte odložím.

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 23. července 2021 09:31

DrowRanger Máte ponk s nářadím, nebo jen nářadí? To holky hodně baví. A jako hodně je baví to hubelino, kulickodráha k duplu. A to baví i nášs naštěstí. Pak se dá utopit hodně peněz v dřevěných vlackodrahach. Pro mě je taky těžké vymyslet nějakou hračku, aby je zabavila na dlouho a bez rvaní. To hubelino je zatím nejlepší. Ale nic dalšího mi nejde vymyslet:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2021 09:51

Karja Nám by stačilo Duplo, s ničím jiným si prakticky nehrají. Hubelino je super, akorát syna štve, že to nezvládá stavět, on radši staví než posílá kuličku. Používá to jako další dílky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2021 09:52

DrowRanger A co ten Duplo parní vláček, to má rád mladší.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. července 2021 09:56

DrowRanger moja ma narodeniny dnes, ale teda priznám sa, že my sme jej nekúpili nič. Teda kúpila som jej figúrku Skye vo večierke no ale hovorím si, že jej kupujem tak nejak priebežne čosi, v nedeľu ma oslavu a dostane kopec hračiek od starých rodičov a tiet a byt nemáme nafukovací

Že ešte bude kopec času na významné dary na narodeniny, že teraz to ešte aj tak neoceni 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. července 2021 09:56

DrowRanger tie spoločenské hry by som nezatracovala, v zime sa hodia :) Nášho v troch najviac bavili Tri prasiatka ale čo tak pozorujem, nie každé dieťa bavia tieto hlavolamy. Alebo dobble malo veľký úspech.

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. července 2021 10:35

Muze mi prosim nekdo doporucit sportovni kocar pro cca rocni dite. Nejaky dobre skladny, polohovatelny do lehu, dobra striska a jizdni vlastnosti. X lander uz me prilis stve . Mame jeste vozik thule chariot, ale zatim se neosvedcil a neda se polohovat. Predem diky. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. července 2021 10:38

Jos já jsem tým Valco Snap, vydržel všechno. X-lander jsem pak už nikdy nepoužila.

Online Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 23. července 2021 10:41

Jos já jsem fanda Baby Joggerů, ale typů je víc, tak to už záleží, co od něj požaduješ.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 23. července 2021 11:01

betsey ja taky kolikrat nekupuju na narozeniny nic. Babicky se predhaneji v opulentnich veledarech, takze na me "zbydou" omalovanky, nekdy ani to ne...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. července 2021 11:04

Gatita no presne!