Gatita No a já kupuju za všechny, už to i zabalím, před oslavou vložím do ruky......no děsný, už kolikrát nevím co
Vše o těhotenství a dětech
notna Já byla taky překvapená. Dceři je našli náhodou, sloužila jako pokusný králík pro výuku mediků na ultrazvuku. :-) Ale pak jsem to vyčetla i v příbalovém letáků těch léků a kamarádka měla syna v jiné nemocnici se stejnou diagnozou a prý mu ultrazvuk dělali při odchodu automaticky.
Garfie v zahranici se pri delsi lecbe ceftriaxonem podava cholestyramin, ten tvorbe tech kamenu zabrani. u nas se to nechava konovi /at si pacient poradi jak muze/
viktorka_od splavu Já myslím, že jsi mě tady dokonce na ty žlučové kameny (jako že je to běžné) tady navedla ty, fakt jsem to netušila. :-/
Jos valco snap 4. Ja som pouzivala obycajny a nie ultra bez nafukovacich kolies a mat dalsie dieta tak ho kupim opat
Jos já jsem fanda Baby Joggerů, ale typů je víc, tak to už záleží, co od něj požaduješ.
a mas prosim zkusenost s nejakym trochu do terenu, s tim summitem treba?
Zrovna dnes jsem koukala na nas sportak, ze nevim, jestli nam jeste dalsi dva tri roky vydrzi. Starsiho syna jsme v nem intenzivne vozili tri roky v kuse, kocaru se dostavalo dost drsneho zachazeni, tak tu ted filozofuju, jestli neporidit treba golfky na prostridani a ten stavajici pošetřit, nebo radsi novy sportak. A to nevim jaky (ten nas neni spatny, ale ma debilni polohovani a hlavne se v cr uz asi prestal prodavat). Potrebujem neco, co zvladne lesni cesty, ale clovek s tim nebude trapnej v praze.
Mohučanka Pinot Noir Dekuju. Nakonec jsme se v prodejne rozhodli pro TFK mono air wheel. Coz sice vzhledove memu idealu moc neodpovida, ale zase projede tu brecku na horske silnici a v Praze si na me nikdo nebude ukazovat prstem. Vsechny ty vo se mi libi vizualne jsou dost naprd nebo stoji jeste o dost vic...
Jos na ten jsem tuhle koukala v obchode, ale přišlo mi, ze má málo stahovací tu strechu a bude do nej hrozne smazit slunicko, coz je věc, která mě hrozne štve na tom xlanderu
Potrefenáhusa no vetsina na tom byla jeste hur, ale asi mas pravdu. Jeste jsem koukala na thule, ale tam by se v zime nevesel fusak a byl takovy otevreny. A krasny je cybex, ale hrozne neprakticky pro nase vyuziti.
Jos a ktery se ti libi vizualne? Jinak TFK je podle me dobra volba na hory
711990 no
Treba Cybex priam nebo Balios, ale v praze jsem par dni v mesici, maximalne. Takze mit extra kocar jen proto, ze je hezky neni uplne realne. Zbytek jezdime spis lehky teren a hlavne snih dost mesicu v roce. A potrebovali jsem neco skladaciho do jednoho dilu, protoze v kufru jsou 1-2 psi a uz nic dalsiho se tam nevejde.
Jos chapu, ale ten Priam podle me nebude zlej, resp zvladne i lehkej teren:)
Já myslím, že TFK bude super. Hodně ho mají takové outdoorově akčnější rodiny. Jinak mě se líbí Britaxy.
Gatita vůbec, máme městský, City Premier, má tvrdá kola, to není do terénu. Vydržel by to určitě, my s ním zacházíme hrozně, Ríša ho měl jako sporťák, Viktorovi jsme k němu přikoupili korbu, teď v něm jako ve sporťáku jezdí oba, Ríša v košíku
. A je pořád dobrej, žádná závada. Ale v terénu je to na vytřesení duše z těla.
Mám v jednom oku asi nějakou špatnou čočku, tak jsem si ji dneska vyndala už odpoledne a po hodně dlouhé době jsem si nasadila brýle. Rosťa mne v nich ještě neviděl, resp. ne ve věku, kdy už by změnu uměl registrovat. Takže se rozplakal, volal "ne mami ne" a pokoušel se mi je sundat. A přitom sluneční brýle běžně nosím ![]()
Ta prozření jsou vtipná. Dcera teď začala postupně říkat nám všem ženám z rodiny, že jsme smradlavý. Ale říkala to tak hezky, bez nějakýho negativního zabarvení. Když se jí něco nelíbí, tak řekne, že nelíbí. Pak nám došlo, že začala vnímat, že se voníme.
Jos já mám taky Valco. Zacházíme s ním hrozně, lesní cesta je ještě ten lepší terén
A zatím drží. Já chtěla hlavně, aby byl opravdu lehký a skladný a zvládl nějaký lehčí terén.
Gatita golfky bych nebrala. Já měla jedny od známých a vyjeli jsme s nimi přesně jednou. Zaseknou se o každou nerovnost na chodníku, nejdou vést jednou rukou a ani vlastně nejsou tak skladné, jak se složí do dlouhé úzké nudle. Nakonec jsme koupili to Valco a golfky nám stali dva roky ve sklepě, abysme je nakonec prodali.
Pinot Noir Evaeva dekuju.
Mne se do golfek taky nechce, ani nechci mit soucasne dva kocary. Tak to vidim casem na novy sportovni vuz a budu tady rozdmychavat diskuzi. Ale treba na to ani nedojde, mne ten nas kocar prijde fajn, jen si rikam, kolik toho jeste zvladne, my ho nijak nesetrili.
@pinot ja starsiho vozim na takove te predsunute podnozce, pojizdny cirkus hadr.
dzizisketa ja jsem nosila výhradně čočky do synových ca 7 let a když mě pak viděl s brýlemi, byl úplně okouzlený a nutil mě je nosit častěji - zvlášť v kombinaci s culíkem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY