Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 25. července 2021 10:39

Malenge Ty naše příspěvky takhle za sebou jsou v pěkném kontrastu

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 25. července 2021 10:46

Myrtila jo, všimla jsem si. Lituji, vydrž, bude líp! Je to jen období, však víš

Když já mám tendence si sem chodit postěžovat, většinou mi to aspoň trochu pomůže, tak jsem se rozhodla, že se budu snažit víc zmiňovat i ty hezké stránky rodičovství. A tento týden byl opravdu hodně pozitivní, až jsem z toho sama v šoku

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2021 10:51

Pinot Noir prosím, nedávala som na predchádzajúcich stránkach moc pozor, čo mu nakoniec zistili? Vyzvedam aké pliagy zas sú, čo mám očakávať. Starší má aj ráno skoro 40, len leží, poobede našťastie príde otec, aby ho pozrel.

V piatok sme sa vrátili z jednej chaty, včera sme museli predčasne odísť z oslavy, v stredu máme ísť na dovcu s inými kamarátmi, no, nevidím to ani trocha :( 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 25. července 2021 10:52

Pinot Noir děkuji! Taky tu občas víc nebo míň závidím. Teď mám ještě dva prázdninové cíle, chtěla bych si s mužem zajít do kina a na večeři. A pak si přeju, aby to tu ještě chvilku vydrželo, protože na dovolenou můžeme jen až v září. A opravdu moc bych si rodinnou dovolenou přála, naše poslední byly zde zmiňované Alpy, kdy kluci měli oba 40

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 25. července 2021 10:56

Mrakoplas nic, crp nízké, streptokok negativní, nic víc se nezjišťovalo. Prostě viróza.

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. července 2021 11:44

Potřebuju poradit k tématu, dcera dostala pecku od dřevěné houpačky, v níž se houpalahodne druhá holčička, až spadla ta nase. Rána malá, ani to moc nekrvaci, jen jsem otřela tu prvni zakrvácenou, a už to nekrvacelo.  Pohotovost 40 minut cesty. Místo rany je tak jako vedle spánku nad obocim. Chování normální jako vždycky. Ach jo, proč je to tak daleko. 

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 25. července 2021 11:46

Malenge Díky, já vím, jenom období. Syn je, když ho ty zuby zrovna nebolí, úplně zlatý, teď se hodně rozpohyboval, hrozně mě baví i jenom pozorovat, jak si teď hraje To mě vždycky nabije na ty probrečený dny.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. července 2021 11:55

Karja sledovala bych jako u jinych urazu hlavy....ale tlapkam, to je hruza. Tonda vcera spadnul na hlavu ze zidle rano a odpoledne uklouznul u bazenu a prastil se do hlavy podruhy... 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. července 2021 12:00

711990 No já spíš řeším i tu jizvu, ale jelikož to zakrvácelo jen na začátku, tak asi je to jen svrchní kůže? Neřekla bych, že bych krvácení musela nějak zastavovat. Otřela jsem ji kapesníkem a hotovo. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. července 2021 12:03

Karjapokud to nekrvaci, tak asi v pohode? To bys pozmala, kdyby to bylo na maslicku. Kdyztak muzes pouzit tohle, maji i v DM nebo co mate pobliz...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2021 12:17

Malenge tak to já měla z toho týdne, kdy jsem měla jen mladšího úplně jiné pocity. Je pravda, že vyzvedávat jsme ho museli už ve tři. Měla jsem ten týden dost zařizování a mladší byl bez bráchy dost otravný. Naopak ten týden před tím byli oba úplně zlatí. Doufám, že se školkou si to sedne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2021 12:18

Karja když nekrvácí, tak asi není moc co řešit, bych řeklaspíš bych sledovala případný otřes mozku, ale tohle se holt stává, ty houpačky jsou blbý.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 25. července 2021 12:38

Malenge Já to měla jako ty, starší jela na čtyři dny k prarodičům a jak mi tu zbylo akorát to naše spavé miminko, tak jsem se s ním střídavě ňuchňala a střídavě zapomínala, že nějaké dítě mám, jakej tu byl klid :o)

Akorát nám ji vrátili s nějakým zkaženým žaludkem a zvrací :o( což si teda nejvíc vyčítá chudák babička, která marně přemýšlí, kde udělala při krmení vnučky chybu.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 25. července 2021 13:25

Jak řešíte větší hračky typu kuchyňka, domeček které vaše starší dítě dostalo ještě jako jedináček ale teď už i mladší dítko dorostlo do doby kdy by si s tím vyhrálo? Vážně nechci mít všechno dvakrát, ale celkem se mi příčí to,že najednou by se z věcí které dostala příšerka měly stát věci, které jsou obou. 

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 25. července 2021 13:52

Sairon Já se přiznám, že nic takového jsme nikdy neměli dvakrát, ale asi jsem trochu krkavec, plus prostor, finance Nevím teda odstup vašich dětí, u nás 3 roky.

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 25. července 2021 13:54

Sairon neřeším, starší vůbec nerespektuje, že něco dostal mladší a mělo by to být tedy jeho, takže ani naopak to nehodlám řešit. Musí se prostě podělit, dohodnout, nebo porvat . Ani mě nehne cokoliv kupovat dvakrát.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2021 13:56

Sairon tak mne to problém nerobí, veď sa s tým môžu hrať obaja. Mladší čo dostal darčeky, tak si tiež starší požičiava. Teraz mladší dostal dreveny domček a hra sa tam hlavne starší :) Neviem si predstaviť, že by som mu to mala zakázať. Starší kedysi dostal trampolínu a skáče na nej celá rodina :) Jedine o čo sa nie sú veľmi ochotní delit, sú veľkí smetiari a bager a to nechávam na nich, aby sa ne/dohodli, áut majú dosť.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2021 13:57
Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. července 2021 14:00

Sairon Já se snažila třeba tak, že když měla malamala narozeniny, tak jsem koupila doplňky do kuchyňky, prostě tak podobne. Nebo hračku podobného typu jako měla velkavelka, aby to bylo jasný a lákavý na vzájemné vypůjčování . Ale je to jedno vlastně, musej si na to asi přijít samy 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 25. července 2021 14:03

Sairon Tak já se teda chystám děti vést k tomu, aby se o tyhle věci dělily. Ale my máme malej byt :o) A mladší určitě dostane nějaké věci, se kterými si bude chtít hrát i starší, tak si je prostě budou navzájem půjčovat, no.