Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 25. července 2021 20:06

Kokoska Madam Gazelu samozřejmě známe! Ríša se dívá i v angličtině, takže někdy, když mi řekne mami, rovnou dodá pig: mamipig, můžu si vzít nanuka? (Podle Mummy Pig)

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. července 2021 20:11

Pinot Noir Hahahaha! mamipig:-D. Já jsem naštěstí jen naštěstí jen Mami Shark! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2021 20:26

Kokoska Malenge s tou D11 mě děsíte. Co se tam děje? Za 14 dní jedeme tudy do Jeseníků, už tak je to cesta na 3,5 hodiny minimálně.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 25. července 2021 20:32

Malenge to je desne, mas muj obdiv, ze ses cestou nezhroutila. Ja tyhle necekane situace ta volantem moc nedavam, je mi do breku i z nejake banalni objizdky. Tohle je fakt za trest, zejmena v horku a s detmi. A dost trestuhodne, nechapu, ze na to neupozorni v miste, kde muzes jeste zvolit jinou trasu...

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 25. července 2021 20:42

Vcera jsem mela s detmi zajimavy program. Jeli jsme autobusem do blizkeho nakupaku. Nemyslim to nijak ironicky, byla to takova znouzectnost (muz mel sólo program), ale teda deti mely oci navrch hlavy. Ten mladsi snad v zivote nejel mhd a ten starsi uz si to skoro nepamatuje. Doslo mi, ze jsme byli asi fakt hodne striktni v tech lockdownech, samosku znaji snad uz jen z knizek, dost trapas. Potrebovali jsme koupit nejake nafukovaci hracky do bazenu v Bambuli a samozrejme se to neobeslo bez zebrani a vymahani dalsich veci. Ale ustali jsme to. Nicmene syn se cestou od pokladny trochu vztekal a rozciloval, ze mu nechci nic koupit a at mu teda koupim aspon tohohle medveda, kdyz uz nic jineho. A ukazal na dvoumetrovou atrapu kodiaka u vchodu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2021 20:47

Gatita a koupila si aspoň toho medvěda, teda?

Taky máme občas takový výlet. Jedeme metrem, koukneme na fontánu, projedou se na autíčku,... Mladší o tom mluví klidně dva dny

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 25. července 2021 20:51

Evaeva buď v klidu, to je nějaká nárazová akce, původně to mělo být snad jen přes noc ze soboty na neděli, ale nějak jim to neklaplo. Že by to bylo na nějakou delší dobu, je nepravděpodobné. Bouraji most a dálnice je prostě zavřená. Ty už tak přecpané silničky v okolí Prahy jsou při svedeni celého provozu totálně v háji, je to samá vesnice, kopec, zatáčka okolo kostela, všude 30, prip. kopání chodníku a tak. Až pojedete vy, bude to bez problémů!

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 25. července 2021 20:55

Gatita obdiv netřeba, nadšená jsem nebyla, nervy pracovaly, naštěstí jsem aspoň hodila do auta láhev vody a nějaké kapsičky pro kluky a měla jsem skoro plnou nádrž, tak jsme to zvládli bez nějakých výrazných problémů, ale jsem z toho celkem unavená teda. A stýská se mi po tichu a klidu

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 25. července 2021 20:58

Len Nositko, jestli muzu radit, to je zachrana  Ale abych si tu jen nestezovala, dneska si manzel udelal volnejsi rezim, stravil se synem vetsinu dne, asi uz fakt vypadam hodne vyrizena. Mne se aspon povedlo pretridit veci po synovi, ktere poputuji k dalsimu miminku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2021 20:59

Malenge tak to je smůla, že jste to zrovna chytli. Přiznám, že se mi ulevilo, docela se té cesty děsím. Mladší v autě moc nevydrží a jak je to docela daleko, tak nechceme jet až po obědě na jeho spaní jako jindy.

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 25. července 2021 21:12

Myrtila Je to záchrana a děkuju za něj, protože ještě donedávna syn nosítko nesnesl, nedokázal si položit hlavičku a tak v něm jenom usedavě brečel. Vyklopit ho ale spícího ještě neumím, tak jsem to tentokrát riskla na rukou. To je super, že to dneska vyšlo. My jsme byli dneska poprvé s mužem a malým na opravdovým výletě a bylo to taky moc fajn. U nás na zuby funguje hlavně neustále zabavovat dítě a tentokrát mě to nestálo 300% běžnýho úsilí. Asi začnu jezdit častěji, v blízkosti domova už je to okoukaný. 

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 25. července 2021 21:17

Evaeva no, většina lidí aspoň jela jeden směr, nadšenci jako já si to museli vyzkoušet tam i zpět, že  no, zpátky už jsem aspoň věděla, do čeho lezu a na co se psychicky připravit. Vy cestu určitě zvládnete v pohodě a dovolená pak bude bezva!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2021 21:22

Malenge díky!

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 25. července 2021 21:58

Len Jee, ja uplne zapomnela, vy jste si vlastne taky poridili tu Moishu, ze jo? No, spiciho ho polozit taky nedovedu, ale uspavam v nem jenom pres den, a to spi hodne lehce, nekdy staci se vic nadechnout a je vzhuru  Takze dokud spi, mam ho na sobe. 
Vylet je super, taky uz se chci s malym nekam vypravit, akorat teda bud sama, nebo jestli na to ulovim nekterou z kamaradek. Zatim jsme jezdili hlavne po navstevach, takze spis k nekomu na zahradu. 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:04

Gatita Nákupy jsou nase oblíbená kratochvíle, holky to žerou, úplně žerou. Nevim, co budeme dělat na podzim.:-D:-D. 

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:21

Myrtila To bude někdo jiný, já mám Sestrice (a vychvaluju moc). Můj syn má taky lehký spánek, probudí ho kdeco a vždycky mě fascinuje, v jakým prostředí dokážou jiný děti spát.

Napsala bych ti, ať se přidáš k nám, ale z Prahy nebo okolí asi nejsi, že? 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:21

Mám už vychádzky z PN, takže sme doobeda boli v Lidli a v bankomate! A poobede sme išli na najbližšie Ihrisko (na druhom konci paneláku), prišli sme, sadla som si na lavičku a syn vyhlásil, že potrebuje kakať

Tak naspäť k našim a znova na ihrisko. A zajtra pôjdeme opäť do Lidla a bankomatu, lebo dnes som zabudla pin

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:34

Len Aha, tak to byla nejaka jina kolegyne s podobne starym potomkem  Jinak s tim spankem, ja uz zacala syna mirne otuzovat, nechavam ho pres den spat s otevrenym oknem na ulici, a trochu to pomaha, mirny ruch uz docela toleruje (a taky se diky tomu aspon trochu vyspi u tchanu, kde je obvykle docela hluk). 
Kdepak, jsem uplne z druheho konce republiky, od Brna, ale dekuju za nabidku  Ja tu nekoho asi ulovim, a kdyztak prochazka nekde jenom s ditetem v nositku pro me neni nijak horsi varianta, treba v lese jsem stejne nejradsi sama. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2021 22:38

letfenixa to je super, že už je ti lépe

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 25. července 2021 22:57

Myrtila To je můj další plán, vyrazit jen s nosítkem do pořádnýho lesa, ten mi teď chybí moc! Ať ti to brzo vyjde a hlavně ať už dají zoubky pokoj. Já už mám podruhé večer uspáno, tak snad se teď trochu vyspím.