Karja no 48+ mimino už je trochu hardcore, ale už jen tři dny! ![]()
Evaeva ona by už asi nejradši běhala, nechápu kam tak spěchá ![]()
Stve me, ze jsem malo duchapritomna a neotevrela jsem pusu. Dnes jsem na parkovisti videla chlapa, jak se tam priritil v aute a aniz by jakkoli zpomalil, zostra to pichnul mezi dve kolmo stojici auta. Byl to parking u vyhlasene rodinne atrakce, z jednoho z tech aut zrovna nejaka pani vyndavala deti. Ja jen cumela opodal a nez jsem se sebrala, chlap byl pryc
. Stve me to moc, moc.
Rhaenys paráda, to už je skoro dopeceny. Ja som bola dnes u lekára, moje ma 1 100 g, ale je otočená hore hlavou. No ešte ma par týždňov na otočenie, tak verím, že si to rozmysli
betsey máš ještě čas, ne? To se ještě otočí.
Evaeva áno, ešte je čas. Teraz som v 28tt
betsey to je ještě spousta času, kluci se vždycky otočili až před posledním uz u gynekologa.
Rhaenys paráda, to už je skoro dopeceny. Ja som bola dnes u lekára, moje ma 1 100 g, ale je otočená hore hlavou. No ešte ma par týždňov na otočenie, tak verím, že si to rozmysli
Paráda, kopiruju te, taky odhad 1100g po dnešní kontrole v 28. týdnu, u nás slečna momentálně hlavou dolů.
Muslik tak to je dobre, tie naše baby cez kopirak ![]()
To jo, je to krásny pocit, že už je "hotový", takže se už nemusím bát, kdyby se rozhodl zhmotnit se tady už teď. V Neratovicích byli všichni hrozně milí, mám z toho dobrý pocit ![]()
Rhaenys běž do toho! ![]()
Hlavně já jsem tak strašně moc vděčná, svému tělu, Pánu Bohu, Vesmíru a všem možným entitám, já jsem se těhotenství tak bála, po všech těch mých problémech všeho druhu, fyzických i psychických, jak to zvládnu, jestli to vůbec můžu zvládnout. A ono jo, a vlastně s lehkostí a úplně bez problémů - jasně, ještě není všem dnům konec, ale stejně - fakt se nestačím divit a jsem na sebe pyšná ![]()
Dneska jsme měli jet na výlet. Jsme doma a mužete 3x hádat proč. Obě děti nad ránem postihla střevní viroza. A aby se to nepletlo,z jednoho to jde horem a z druhé horem. Snad je to brzy pustí.
Hlavně já jsem tak strašně moc vděčná, svému tělu, Pánu Bohu, Vesmíru a všem možným entitám, já jsem se těhotenství tak bála, po všech těch mých problémech všeho druhu, fyzických i psychických, jak to zvládnu, jestli to vůbec můžu zvládnout. A ono jo, a vlastně s lehkostí a úplně bez problémů - jasně, ještě není všem dnům konec, ale stejně - fakt se nestačím divit a jsem na sebe pyšná
To je krásné. ![]()
Včera jsem se ptala na stabnice, dnes bych dala kreativní činnosti:-D. Co by tak dítě mohlo bavit, dcera zatím nezvládne ani omalovánky teda, ale matla si ráda vodovkami,jakžtakž foukací fixy, pak si ráda lepí ty lepící papírky, co se navlhčí, nebo natrhane papírky potře lepidlem, pak razítka a pak ještě vyráží takové ty obrázky téma kleštičkami na papír. A tím končím. Co tak dalšího by mohlo být pro ni? Jakoby bez moji asistence:-D:-D Aby si to mohla dělat sama;-)
Karja plastelína?
Karja co obrázky, co se potírají vodou štětcem, aby se objevily barvy (vodní omalovánky?)?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.