Pinot Noir já nevím, u nás trvá už dost dlouho
, je to mnohem lepší než bylo, ale zrovna tohle je velké lákadlo. Starší v tomhle věku už necucal nic.
Vše o těhotenství a dětech
mnum tu posledni cast mohu bohuzel potvrdit.
jezis uz nikdy to nechci zazit.![]()
zelene.oko tak totez se nam stalo vloni na oslave narozenin, vsechny nas to stihlo nejpozdeji do 48h, tak snad se ti to vyhne!!!
Potrefenáhusa Sweet Potato tu vozvejkanou stavebnici sme meli v druzine, hrozna vec. Ale vzdycky sem si myslela, ze z toho nic nejde postavit, protoze je to vozvejkany![]()
zelene.oko kup si enterol a vem si dnes a zitra maximální dávku. Pokud budeš zítra ok,byla bych v klidu.
slniecko tak je to stále v Europe, sadnes na lietadlo a za dve hodiny si tam. ![]()
slniecko Dík.
Amsterdam není tak daleko a dcera se bude mít určitě perfektně. Ona jde už na vysokou, že? Mě trochu mate, jak říkáš internát.
viktorka_od splavu Jako jo, ale zrovna teď se mu to sešlo po měsíci. Jinak se mu naštěstí vyhábaji (klepu na dřevo).
Pavlena Já jsem to vůbec neznala a očividně ani táborový lékař (patolog
).
Je to láska! ![]()

brrr mne vzdycky hrozne zmate continuity kdyz píše o intraku, ještě jak zbytek textu je česky
brrr ať je kluk brzo v pořádku.
Karja šetři na malý lego, brzo už ho užijete :)
My máme ještě tu japonskou LaQ, ta je super, ale spíš taky pro starší.
Ty starý stavebnice alfa, Vega apod máme taky. Ale začínám je nesnaset, jak to blbě drží a těžko se spojuje. Postavime jedno auto, trvá to dvacet minut, zraseny ruce a za půl minuty se to rozpadne
brrr tak táborový lékař by vědět mohl no.. ![]()
Potrefenáhusa to je krásná fotka...![]()
Všechny, co tipovaly impetigo moora , Pavlena , mnum , tipovaly správně. A po ukázkové borelióze má dítko ukázkové impetigo a opět antibiotika.
Hele, jestli on nechce být na stránkách skript pro mediky, to impetigo byla opravdu "krásná" fotka... Brzké uzdravení přeju!
711990 Asi bych si žvejkla i dneska![]()
eM Mno, jestli chce do medicínských skript, tak bych preferovala, aby se tam dostal jako autor. ![]()
slniecko No to je krásný! Ať je tam spokojená;-)
My si zrovna jednou takovou virózou doma procházíme. Jestli nemáš teplotu, bolení někde po těle, nechutenství, bude to dobrý. Ono to nepřijde až tak nečekaně, proto ty děti nejedí, že se necítí dobře.
Série blbých dotazů ke Království železnic
Jak dlouho tam strávíme? Když půjdu s dětmi sama, půjde to nebo mě z toho klepne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY