Lamicka bambus má nenapadol a pritom nosí také ponožky.
Vše o těhotenství a dětech
999 Sweet Potato Zarinya i vam dekuju ![]()
Kokoska Gratulujem! Adelka je krásne meno ![]()
slniecko tak je to stále v Europe, sadnes na lietadlo a za dve hodiny si tam.
Hovorí niekto, kto narieka, že už nič nekúpi v hračkárstve
...ale aj ja som si tú fázu odsmoklila.
Ja som tak trochu dúfala v Brno, alebo Viedeň, to by stačilo sadnúť do auta....kedykoľvek...no ale toto je fakt lepšia škola, no.
brrr vďaka! A hej, ten Internát - ide na VŠ. Mňa vždy zase naopak miatol výraz "koleje", keď som bola malá, tak som si predstavovala, že niekto býva na koľajniciach, a potom neskôr sa mi to zas plietlo s "college"...a nechápala som, prečo bývajú v škole.
Koupila jsem synovi softchelky v Decathlonu a zdají se mi skvělé. Jsou takové pevnější a kolena i zadek mají z ještě pevnějšího materiálu, tak by je nemusel prodřít. V pase se dají stáhnout, řekla bych, že by mohly být i těm hubeným z místních dětí a upravit se dá i délka.![]()
MPLee na té druhé fotce vypadá, že za chvíli bude běhat![]()
Evaeva super, díky za tip, bude to brzo aktuální. Velikost zhruba odpovídá?
slniecko to ja len, aby reč nestála
. Vlastne mi dospievanie deti vyhovuje, mrzí ma trochu akurát to lego, barbíny nie.
MPLee Tolik dětí tam! Jak to děláte! Já zítra budu hlídat synovce a neteř, protože dneska je zmlatila ta druhá teta.....a dost se toho desím, dneska jsem je měla necelou hodinu a stačilo mi to, hned jsem si vážila pukhodinovejch hysteraku ,,kde je můj taťka,,. To je jeste zlatý, zlatý. Tak jsem na to zvědavá, snad je zítra nestihne stejný osud jako dnes, ale zase by k nám taky chvili nemohly chodit....
Mame Adelku!
3.20 a 46 cm a pry to znenadani nabralo takovy spad, ze malem nestihli dojet do porodnice.
Jako babička jedné Adélky gratuluju, sestro! ![]()
Návštěva u zřítelnice mě jako obvykle velice potěšila... nicméně pohled na zmíněnou zřítelnici mě opět poněkud rozhodil. Emo stále trvá, pročež mě uvítalo stvoření celé v černém... incl. černý makeup... černý vlasy... a když jsem ji prakticky na kolenou uprosila, že pojedeme nakoupit nějaký nový outfity, skončily jsme v sekáči! Že jako nejoblíbenější obchod...
V pokoji jí duní Metallica a Curt Cobain...
Řekněte mi někdo, že z toho vyroste ![]()
Pinot Noir syn má 4 až 5 let a má je lehce větší i delší, v pohodě jsem to upravila těmi všitými gumami, normálně nosí 104 až 110. Nejsou ničím podšité, na jaro/podzim/dnešní léto ideální.
barbucha vyroste! A pak budeš šílet zase z jiných věcí![]()
barbucha klid, je to jen obdobi! ![]()
barbucha Já si myslím, že je to pořád hezké období, narozdíl od těch vyspulenych rtů a dmoucich pubertálních výstřihu a vyspulenejch zadku. Tohle je skutečně lepší;-)
Karja Naprosto s tebou souhlasím. Emo vychází líp nez slépky špulící kačery a vystrkujíci prsa.
barbucha kolik jí vlastně je? 13, 14? V tomhle věku se to může změnit že dne na den, za rok z ní třeba bude blondýna v šatech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY