Černé období trvá dost dlouho. Pozor na varovné signály, že by mohlo černé období přerůst v děrované období.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tie softshellky z decathlonu nosí starší uz snáď od marca a okrem horúčav ich nevyzlecie ďalšie dva roky :))
Pinot Noir sú fakt na hubenych, syn má tuším o číslo väčšie, sú dosť dlhé ale dajú sa stiahnuť a z pásu mu nepadajú ![]()
Edit. Ale majú nižší pás čo by mohlo niekomu vadiť.
Teda my máme tieto https://www.decathlon.sk/softshellove-nohavice-mh550-id_8526843.html
barbucha z ciernych ouftitov casom vyrastie ale hudba jej ostane
ma dobry vkus
Mrakoplas máme ty samé
dokonce jsem je sehnala z druhé ruky asi za dvě stovky, skoro nepoužité bych řekla. Ale i za plnou cenu by to byl super kup.
No a my sme sa dnes predčasne vrátili z chaty
. To, čo mal minulý týždeň starší chytil v sobotu aj mladší, ale znáša to horšie, občas aj vyvráti jedlo (a to nič neje). Musím mať fakt blbu karmu.
Ale zas tých 5 dni na Liptove bolo skvelých, užili si to decká aj my dospelí, decká zvládli aj jaskyňu bez osvetlenia, len s celovkami, túru a dospelácky program.
Evaeva veru je, síce sa trocha obávam, že ich zoderie na kolenách, ale ak sa pošťastí, že nie, tak ich bude nosiť určite dva roky. Len ma štve, že som zapatrosila to vrecúško, tam ho bavilo zbierať kamienky a paličky.
Mrakoplas On teď nosil šité od mojí mamky a ty už jsou prodřené, vydržely tak půl roku. Tyhle nové mají ten materiál o dost silnější, tak budou mít lepší výdrž. Pytlík my k nim ani nedostali![]()
Musím se pochlubit i tady, tohle se mi podařilo vyfotit ![]()

Pinot Noir paradni fotka
Pinot Noir haha, super!
Ta se fakt povedla ![]()
Pinot Noir to je dobra fotka!
Pinot Noir skvela fotka![]()
brrr k tomu impetigu dodam, obcas se vrati.
Dneska jsem byla na první poradně v porodnici, kluk má teď prý asi 2900 - 3000 g ![]()
Candance Já vím a bojím se. Zatím opatrně hlásím, že to vypadá, že kombo atb-gencián-framykoin snad zabírá. Aspoň už nemá ty mega puchýře, co rostly jak houby po dešti.
Mimochodem, Sanytol do prádla docela pěkně voní.
brrr jj, ja ho od tech dob obcas pouzivam na ovoneni pradla
Jinak me prijde, ze impetigo dcera chytila jednou z nervozity snad..
Dej pozor napr na zaderky na prstech - zda, ze tam netvori nove.
Jednou se toho fakt nemohla zbavit a mela i kortikoidy v masti
Rhaenys super.
Ja to porad odpocitavala, aby mely 500 g, 1000 g..
U starsi mi uz po terminu tvrdili, ze bude malicka - tak jsem dokoupila malicke veci - 3800g a 56 cm. Obvod stehna mela maly - 0 plenky mela do pul roku
Pinot Noir super fotka :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY