Predbezne to vypada na jeden sraz pristi stredu ve Stromovce, ale hezky se tam rysujou i dalsi moznosti pro zajemce!
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri
my bydlíme na periferii, tady je zmrzlina levná
Miluju ty naše vidlacke koupaliště...lidí pět a půl, hodně velkých slunečníků, vstup pro mě a dvě děti 100,- na den
. Plně zásobený bufet, hrancle a langoš výborne..zítra jdeme zase!![]()

žluťásek přijeli jsme v 11:00 a byli jsme první návštěvníci.Pak samozřejmě dorazili další lidi, ale v bazéně vždy tak max 20 lidí? Však to tady napouštějí z horského potoka, je to ledové jak sviňa!![]()
žluťásek to věřím. U nás v okolí je jen ta La zmrzka, ta je výborná, ale ceny lidové, za stovku mám možná i zmrzlinu pro dva lidi a kafe, navíc jí máme lehce z ruky. Jinak tu jsou samé točené bůhvíjaké a to moc kupovat nechci, takže obvykle skončíme u Míši z Alberta:)
Evaeva my tu máme na jedný ulici Puro, Angelato, Creme de la creme, Ovocný světozor, točenou opočenskou a dneska otevřelo fruitisimo. Strašný strašný, tomu se nejde ubránit ![]()
Predbezne to vypada na jeden sraz pristi stredu ve Stromovce, ale hezky se tam rysujou i dalsi moznosti pro zajemce!
doufám, ze akce bude mít úspěch, aby se někomu chtělo i ten další týden ![]()
Evaeva my tu máme na jedný ulici Puro, Angelato, Creme de la creme, Ovocný světozor, točenou opočenskou a dneska otevřelo fruitisimo. Strašný strašný, tomu se nejde ubránit
to je ale fakt strašný!! Jednak bych měla pupek jako blázen, za strašný prachy a navíc bych stála u plotny ještě mnohem víc zbytečněji než teď, neb by hoši jedli jenom zmrzlinu... a nebo bychom se nesměli hnout z domu.
žluťásek Země zaslíbená ![]()
Malenge i pro dalsi tyden tam bylo hodne hlasu!
711990 bezva!
žluťásek No to bych tam projedla (manželovu) výplatu
fruitisimo tu máme teda taky, ale to já nerada. Já si právě na polohu nestěžuju, bydlet u té la zmrzky, tak máme zmrzlinu každý den, to by fakt nešlo![]()
tv Ty jo, to je bozi, to pozadí vzadu, to vypadá fakt extra vidlacky. My máme koupaliště veliké, teple, s brouzdalištem a atrakcemi pro mrnata 20 minut autem, ale ještě jsem tam nebyla, už je to nějak za hranice moji pohodlnosti, tak jezdíme do rybníka, ale není to ono, v bazénu si to děti užijí líp, v tom rybníku se tak nějak boji.
My ve vidlakove máme koupaliste nepoužitelný, zarůstá strašně řasou a už jako koupaliste ani nefunguje, ale je u nej stánek s tocenou kladenskou karaskovou limonadou (mivaj švestkovou
) a teď mají úplně skvělý kopeckovy zmrzliny, za pražský ceny teda, ale výborný) no a pak je tam ještě piskoviste (zatím jediný, co jsem ve městě objevila, jinak maj všechno vysypany kačírkem)
-takže ideální cíl na vecerni procházky, Akorat dite už po ty zmrzline začíná se zaujetím koukat
Plus teda v sousedním vidlakove maj puro, spirulinu fakt doporucuju! 
Potrefenáhusa já si pak kupovala zmrzlinu tak, že jsem dítěti dala do ruky něco jeho, třeba rohlík, a trošku sklopila stříšku![]()
Potrefenáhusa Evaeva já kupuji navíc kornoutek ![]()
Jako jo, dneska mi to počasí dává dost zabrat
. A poprvé mi otekly prsty a chodidla, au, to je nepříjemný.
Rhaenys to věřím, dneska je fakt horko. Vydrž, v pondělí se má ochladit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY