Evaeva no, letí to veru. Ale užívam si to strašne moc, toto leto bolo skvele ![]()
Vše o těhotenství a dětech
betsey ty jo, ty už finišuješ!
Karja to byl jen vtip,nemyslim si,ze s tim zacnu.Ani me nikdo do toho nekverloval a ze mohl....
Ja nemam ambice vychovavat Marcela,ja si ho hodlam uzit at je jaky je.:-)
to je krasny pristup. Ja jsem babicka v ocekavani a chtela bych postupovat stejne.
clothilde gratuluju a urcite budes.![]()
Nevím, jestli sem nebo do dnešního outfitu ;-) Malý svatebčánek Rakušánek ![]()

JanieB taky ho uz je kus, fesaka!
Kokoska To teda! Ještě mu nejsou dva měsíce, ten obleček už je 68, má 6 kilo! A to se narodil o tři týdny dřív. Po mně nebude (já = 161/49) ![]()
JanieB statný jonák ![]()
Já mám obě babičky i dědu skvělé a moc jim za to děkuji. Hlídali nám často, děcka u nich bývaly celý prázdniny, v podstatě jsme si je během prázdnin brali domů jen na víkendy a dovolenou. Bylo mi celkem jedno, co tam dělají, jedí.. hlavně že to bylo ke spokojenosti všech. A dnes, když už jsou to puberťáci a žádný dozor nepotřebuji k nim jezdí na prázdniny stále, i když jen na krátko. Jen jsme si ujasnili, že tam nejezdí proto, aby byly hlídaní, ale prostě proto, že z toho prarodiče mají radost. Pomůžou jim na zahradě, proškolí v nových technologiích.. a hlavně stále ke spokojenosti všech.
letolet to je hezké, doufám, že u nás to taky tak bude pokračovat.
Malenge continuity mnum je to skvělé a fakt jsem za to vděčná. A netvrdím, že ten přerod proběhl hladce, samozřejmě nastalo takové to "a co tam jako budu dělat". Ale to ujasneni změny situace zafungovalo a teď už si termíny pobytů domlouvaji beze mě ![]()
Já budu v pondělí začínat 40. týden a teda už si neužívám vůbec nic ![]()
![]()
Rhaenys kdyz jsem kdysj skuhrala, ze uz to bricho nechci, babicka rekla Bud rada, dokud je tam! A mela pravdu ![]()
Kokoska Jenže ja mám pořád tu hroznou vyrážku a už šílím ![]()
Rhaenys hele ne, bylo (a je) to skvělý, co je světě, ještě jsem ji tam nechtěla zpátky ani na vteřinu, ten konec už je fakt krizovej, asi aby se člověk fakt zacal tesit)
Potrefenáhusa Taky myslím, vymodlenej zázrak
. Jako to těhotenství bylo celý krásný, žádný problémy, nic, a teď to "pokazila" blbá vyrážka na zadku, nikdo mi nedokáže pomoct, nic na to nezabírá, já už fakt šílím. Prý je to z návalu hormonů před porodem a podle kožní je to docela častý, ale nedá se s tím vlastně nic dělat. A už se mi to rozlézá i na nohy, mám 24/7 pocit, jako kdyby mě žralo hejno komárů ![]()
Mohučanka Gratuluju!
No jste dobre všechny! Já v prvním těhotenství musela na rizikove,ačkoliv mi medicinsky vlastně nic nebylo, ale furt jsem byla nemocná. A druhé jsem přežila jen díky tomu, že starší začala spát celou noc a předávala jsem ji ve 4 odpoledne sambovi a už se vůbec nezajímala o ně, až zas rano. Když někdy nebyl doma, tak to byla fakt krizovka, to jsem si třeba domlouvala návštěvu u kamarádky, protože jsem věděla, že ji tam s maminkou trochu zabaví a já si posedim u čaje:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY