Karja hele tři dny to dokáže kde kdo:) Za to volno bych klidně byla za dementy.
Vše o těhotenství a dětech
Sairon Jj, sambo když tam byl naposledy s dcerou tak tam místo dvou dnou vydržel dvě hodiny:-D. Jako někdy si to nesedne no!:-D
Karja já musím říct, že tchýně se fakt postará. Sice chce mít hlavně dítě v pohodě, takže když nejí oběd, dostane lipánka, ale co. Jinak navaří, napeče, děti vezme na hřiště,... Když tam jede muž sám, tak má fakt pohodu. Pokud mu teda tchán nenachytá nějakou práci. Švagrová (její dcera) jí jednou říkala, jestli aspiruje na babičku roku. Nechala jí totiž vyspat a zatímco jí synovec obvykle prořval den, tak tchýně měla napečeno a dítě spokojeně spalo:)
Sairon syn zas odmietol ísť dnes poobede k svokrovcom. Vôbec netuším prečo, cez týždeň sa tam pýtal a dnes keď sme vraveli, že môže ísť, tak sa rozplakal, že nechce...Ale aspoň šli konečne na ihrisko, síce o 2 hodiny neskôr a podľa mňa sú do 40 minút späť, ale lepšie ako nič...
Jak jste psaly o tech modrinach a rozich na cele, na to je expert nas Bizonek. Ted co jezdi pracovat s tatou na chalupu, vypada jak tejrany dite, nohy samy skrabanec a modrinu. Takze uz i u nas prestava resit nejaky to skrabnuti, maximalne zaknuci, abych si vsimla, ze ma "bíbo", protoze vi, ze u nas cokoli spravi kulata susenka.
Ale obcas si rad hraje na bání - jeden den lita v trave, druhy do ni nechce slapnout, ze bojim bojim. Jeden den pozoruje ptaky nebo motyly, druhy den preleti motyl a chlapecek mi vleti do naruce a bojim bojim.
Myrtila naše je zase moc pohyblivá pro to, že jsem jí nedávala dost dlouho do zavinovačky a neměla jsem v obýváku postýlku, ale dávala jsem jí na zem. Kdyby byla většinu dne svázaná a zavřená, tak se to přece nenaučí!
Nevybereš si
to je fakt ujety, kam na to ty lidi chodej?
MPLee Postylku strasne resi babicka, synova prababicka. Tak ob tyden mi kvuli tomu vola, vzdycky pry jestli jsem se nespletla, ze se maji deti davat na zem, ze cetla v casopise... a pak prijde nejaka perla, proc je nezbytny, aby dite travilo v postylce cely den, treba ze v ni muze tapat nozickama po spruslich, a tak si posiluje brisko
![]()
tohle teda taky, ale moje mama se taky vzdycky diví, když dite leze po betonu s tím, ze si vůbec nepamatuje, ze bych lezla venku...
a pak teda ještě babičky resej ty boticky, že nemá
Potrefenáhusa tí ľudia fakt zabúdajú. Kolegyňa má 21-rocnu dcéru a roky som počúvala, ako lozila po dvore, sem-tam zjedla niečo z psej misky a podobne. A tento rok mali na dvore synovca ešte nie ročného, tak rozprávala, že jej švagriná ho nechala loziť po dvore, len tak, holeho, boseho, že aký divný prístup. Pripomenula som jej jej historky a strašne sa čudovala, že ona si to nepamätá.
Potrefenáhusa no ale asi by se to fakt neměla kdy naučit
Dneska když během hodiny zlikvidovala 2 kytky, záclonu, shodila koš plný složeného prádla a dusledně ho rozhrabala a otřela si do toho ručičky od křupek a rozlila psí misky jsem měla trochu chuť jí svázat a vrazit do postýlky
Ale moje blbost, dokládala jsem odklizení těch věcí dlouho, když si jich do teď nevšímala...
A teda ve středu máme odjet na dovolenou a asi jí začínají růst zuby ![]()
MPLee jednou by se to naučila a rozhrabala by to stejně![]()
U nás nikdo žádné připomínky k výchově nemá, akorát babička nikdy nebyla spokojená s mírou oblečení: není mu zima, takhle bez ponožek, mikiny, čepice... To se ale vždycky ptala i mě
No a táta se mi snažil vysvětlit, že je mám vést k tomu, aby na sebe byli hodní. No nechápu, kde přišel na to, že to nedělám![]()
Ale jeho poznámky beru dost s rezervou![]()
Evaeva proslovy Budte na sebe hodne, vzdyt jste sestry! mne sly priserne na nervy od utlyho detstvi.
Potrefenáhusa Boticky uz taky probehly, jenom co se syn poprve odplazil z hraci podlozky.
Jako koukam, ze bych si tu mohla odskrtavat seznam dobrych rad zatim snad ze vsech komentaru od vsech uzivatelek
Kokoska Vzhledem k tomu, že u nás se ségrou jeho metody evidentně moc nefungovaly,...
Hlavně kluci jsou malí, nebojí se, aby si schválně ublížili. Jasně, když třeba má jeden něco, co chce druhý, tak mu to zkusí vytrhnout, klidně se odstrčí, když chtějí být někde první a tak. V jejich věku to neumí řešit jinak než fyzicky. Netoleruju to, ale nečekám, že se to nebude dít.
Myrtila a co: "To dítě (novorozeně) škytá, protože je mu zima." ![]()
Tabea ježiš moje šestinedělí! Škytal pořád a bylo léto
a toto jsem poslouchala od mámy
Tabea Ha, tohle neznam!
Zato "mimina neskytaji, moje nikdy neskytaly!" pronesene nad mym skytajicim ditetem.
Myrtila vždyť škytaj už v břiše ![]()
Já zoufale v porodnici: Ona škytá!!!
Sestřička:
No to oni umějí od přírody, to je úplně v pořádku...
Moje matka: hele, škytá. Je jí zima. Hele, škytá. Má hlad!! ![]()
Jinak tedy ještě jednou dik všem, snad to dobře dopadne. Zatím jsem neco mezi lemrou a zombie, ve středu na hriste tedy nedorazím, kombo HO/domácnost/dcera doma s rýmou je zničující.
Mohučanka to je přesný!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY