Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 11:02

Myrtila potlapkavam, nas si odtrpel kazdy jeden zub, horucky, hnacky a podliatiny na dasnach included. A tiez som trpela, ked som mu nemohla vkuse davat lieky od bolesti a musela som och vysadzat, tie geliky s analgetikami ucinkovali vzdy len par minut a on chudatko nezniesol, ahy som sa mu tych navretych a bolavych dasien dotykala... Ale posledne 4 stolicky mu vysli uplne bezproblemovo, ani som o nich nevedela, to bola ulava.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 11:10

betsey tak ty to uz mas za par! Inak alica je junova ci julova? Lebo ma akurat napadlo, ze ja som 23+4tt, tak budeme mat medzi oboma sadami deti rovnaky odstup . A inak toto leto a vlastne posledneho pol roka si so synom aj ja dost ten spolocny cas uzivam, strasne ma bavi pozorovat ako rastie a fakt zavina logicky rozmyslat a vyuzivat argumetaciu vo avoj prospech. Strasna sranda s nim uz je a neviem sa dockat ake skvele to bude o 3-4 roky, ked uz obe deti budu rozumne a partaci na vylety

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 11:56

Potrefenáhusa jezis fakt jo?

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:08

nonemy u nás jsme šly se zlomeninou až třetí den u toho statečného dítěte. Ona teda řvala na svoje poměry strašně, když upadla, ale bylo to večer, už byla tma a nějak se uklidnila. Následující den jednou sykla při svlékání, jinak nic. 

Pinot Noir u toho bolestinka, jsem to prohlídka, pofoukala, ujistila, že se to jistě zahojí a dal si to nevšímala a snažila se odvést pozornost jinak. Mám pocit, že čím víc jsem to řešila, tím víc řvala. 

Teď na dovolené si ve vodě rozsekala patu, to jsem vyhodnotila, že to bolet fakt může, takže tam měla gelovou náplast na otlaky. Behala na tom celý den, kromě chvil, když se někdo zeptal, jestli ji to nebolí. V tu ráno to bolelo úplně strašně a dítko začlo okamžitě pajdat jak hrabe de Pejrak. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:11

Potrefenáhusa continuity tak koukám, že to není až tak neobvyklé. Mne to přišlo drsné :) 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:14

nonemy vzhledem k tomu, že ve špitále jenom něco poznamenali laborantky na rtg a ani nechtěli volat sociálku, tak bych řekla, že jsme nebyli úplně první.

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:17

continuity ano, lepší je nevšímat si. Ale někdy je to o nervy. Plus se teda k smrti bojí náplasti, takže pak chodí s nataženým prstem dva dny, aby se o ranku někde neotřel, přitom by to ta náplast dobře vyřešila. Ale nedá si říct. 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:20

Pinot Noir aha, tak to u nás náplasti se zirafami řešily hodně. Na druhou stranu náplast neustále připomíná ten problém a ještě podle mě víc bolí sundávání náplasti než bebicko samotné

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:37

nonemy ja jsem dceru se zlomenou rukou nutila cvicit v sokole...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:43

Já jela s naštípnutým malíčkem taky až za několik (víc) hodin. Stalo se mi to ve škole, doma jsem to ukazovala tátovi, ten to vyhodnotil jako nic, šla jsem na kroužek ručních prací:) a do večera to strašně nateklo. To se mamce nezdálo a poslala nás na pohotovost.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:46

moora promiň,ale

Je z ní drsonka? :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:51

Pinot Noir já jsem naopak na vlastní oči viděla, jak náplast to obrovské bebíčko vyřešila. Řev jak blázen, dítě odmítá opustit náruč a hle, po aplikace náplasti náhle veškerá bolest přejde

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 12:58
Reakce na Pinot Noir:

continuity ano, lepší je nevšímat si. Ale někdy je to o nervy. Plus se teda k smrti bojí náplasti, takže pak chodí s nataženým prstem dva dny, aby se o ranku někde neotřel, přitom by to ta náplast dobře vyřešila. Ale nedá si říct. 

​tak to u nas opacne- naplast, zvlast obrazkova, leci a je vyzadovana na kazde udreni a modrinu (tam nedam). A za hodinu prijde ze uz ji vadi a chce ji sundat

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 13:02

DrowRanger Alica je julova. Inak ja som veľmi rada, že som v júni nechala tu nenaplnajucu a ubijajucu prácu a rozhodla sa, že si užijem poriadne leto s Alicou. A presne, tie ich logické argumenty sú úžasné. Sa mi veľmi páči, keď od nej niečo chcem, ale jej sa do toho nechce, vyhlasi: "počkaj, ja mam nápad" a potom ma odrovna takým argumentom, že až

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 13:18

mnum Evaeva continuity no já právě vím, jakou moc má náplast v jiných rodinách, takže bych si moc přála, aby fungovala i u nás. Tak bohužel. Ale tak u nás nefunguje skoro nic, co jinde ano, takže mě už to ani nepřekvapuje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2021 13:23

DrowRanger parťák na výlety je zatím jen ten starší, ale vzájemně jsou parťáci velcí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2021 13:24

Pinot Noir naši náplasti taky moc nechtějí, tohle byl synovec. Když je potřeba, nechají se přesvědčit, ale sundávání je boj.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 13:24

Ježíš úrazy. Včera ještě doma dopoledne Rosťa naboural čelem přímo na hraní tvrdého opěradla na gauči, takže mu mezi očima pučí roh jak u jednorožce. Až odpoledne už na chalupě spadl zadkem na nohu kovového stojanu na hamaku a za hodinu spadl z lavičky pod stůl a vzal to ramenem o betonovou hranu. A protože bylo vedro, byl nahatý. Takže má krvavý zadek a rameno. 

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 13:27

betsey syn mi často navrhne: nebo, mami, můžeme udělat kompromis. Kompromis je vzdycky to, co chce on, jako první a ideálně aby se zapomnělo na to, co chci já

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 13:33

žluťásek Ríša říká "našel jsem jiné řešení" a "co kdybychom to udělali, tak že..." a následuje návrh ve smyslu toho vašeho kompromisu .

A fakt říká kdybychom!