Pinot Noir u nás syn zvedne prst, zatváří se důležitě a mazaně
a pronese něco, co sice není úplná blbost, ale obvykle tomu brání hned několik věcí.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila naše je zase moc pohyblivá pro to, že jsem jí nedávala dost dlouho do zavinovačky a neměla jsem v obýváku postýlku, ale dávala jsem jí na zem. Kdyby byla většinu dne svázaná a zavřená, tak se to přece nenaučí!
Nevybereš si ![]()
Takže sambo odjel a rozhodl se tam holky nechat. Mám panickou ataku jako! Malamala bez maminky!
Karja drž se hlavně ty, nádech z hluboka! Holky to určitě zvládnou.
Ufnukanka mám tiež! Starší je strašný, strašný v tomto, keby plakal ale on jaci akoby ho z kože drali. Tiež mi občas už ujdú nervy, našťastie o chlapoch nie, to si fakt držím jazyk ale už mi nejaká nevhodná poznámka vyšla z pusy
. Mladší tiež nie je nejaký hrdina ale ten ešte verí, že akákoľvek boliestka sa vylieči pofukanim :). Takže rana ako z dela, pád, plač veľký..prídem, pofukam, on uznanlivo vydá posledný ulavny vzlyk a uteká ďalej ![]()
Karja nemysli na to, oni to prežijú a bude dobre! Uži si voľno :)
žluťásek haha tieto návrhy našeho vymyselnika som tu už myslim písala. "Tatinko, čo ja sľubim, to splnis, rozumieš?"
Včera se rozbrečel synovec na pouti, že na něj nevyzbylo zrovna autíčko na autodromu. Tak ho ségra utěšovala a z toho hlášení autodromu se ozvalo ,,neplač chlapče, vyjde na tebe příště, tak neplač, už jsi velký chlapec,,:-D. Nezabralo to teda.
Karja hlavně klid a nevolej jim! Možná se budeš divit, jak to v cizím prostředí zvládnou a pokud ne, zavolá ti tchyně sama.
Ja tu takhle párkrát měla vnučku, všechno v pohodě, super, legrace.. A najednou zavolá babička 1. jestli ji není smutno a nemá pro ni přijet.. ![]()
![]()
![]()
Karja si to užívej!
Dadoo Já nevolam vůbec. Já jsem se naladila na sambuv styl a to je - nevola se nikdy. Naopak když se volá, značí to problém:-D. Takže když se mi on dva dny neozve, jsem v pohodě, jakmile mám zmeskanej hovor jsem hrozně nervózní:-D.
continuity Jj, jsem kupodivu buď na stavbě nebo v Ikea plánovaci:-D. V úterý mi dodělaji elektriku a vodu. Nebaví mě to. Ale sambo uznal, že nám to tam vsechno vychází na hovno no, ale že za tři roky staví chatu a to prej bude lepší:-D.
Karja ty v IKEA plánovači, já v ikei;) Muž má tenhle víkend odpoledne děti na krku, a to dobrovolně. Zřejmě mu ty dva volné večery jako odpočinek stačily:)
Užij si to! Večer se vrací nebo až zítra?
Evaeva Děti? Prý zítra nebo v úterý, ale sambo tam taky ještě je, že si to prý ještě s tou menší promysli, tak uvidíme, v jaké sestavě tu budeme nakonec.
Karja tak to jsem zvědavá. Ale babička je docela hustá, když si je tam klidně nechá. Za pár let budete mít zajištěné hlídání, super.
Evaeva No, má tam ještě čtyřletého bratrance:-D. No nakonec budeme za dementy, co se nedokážou postarat o dvě děti:-D
Vždyť ty se staráš o ty ségry děti, ne?
já bych to podporovala, můžeš z toho výhledově jenom profitovat. To jestli jsi dobrá matka nemá od jisté hranice pražádnou korelaci s tím,kolik času s tebou děti stráví.
DrowRanger Karja včera jsem vyslala může s obouma dětma ke tchyni, měla jsem to slíbené už pár měsíců, ale pořád to nějak nevycházelo. Přijel tak zničený a rozdeptaný že prohlasil že příště pojede radši k našim ![]()
MPLee Postylku strasne resi babicka, synova prababicka. Tak ob tyden mi kvuli tomu vola, vzdycky pry jestli jsem se nespletla, ze se maji deti davat na zem, ze cetla v casopise... a pak prijde nejaka perla, proc je nezbytny, aby dite travilo v postylce cely den, treba ze v ni muze tapat nozickama po spruslich, a tak si posiluje brisko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY