Evaeva No teď jsou nějaky nakažlivý rýmy, co se tvarej nenápadně, naše děti to uz od sebe pochytaly tak nějak všechny a to většinou holky tyhlety soply od ostatních nechytavaji. Ale utesuju se tim, že když to mají teď, že snad na nástup do školky to bude aspoň vybrán.
Vše o těhotenství a dětech
taky jsem to tak mela, davala jsem nejdriv nad 38,5, kdyz vypadala dobre. A pak jednou ,,znicehonic" febrilni krece, kdy posledni namerena teplota byla 38,4, dite vesele, jedlo, pilo, hralo si normalne (byli jsme ale na hudebnim festivalu a hrala si venku, nelezela v posteli, tak beru ze to byla nejaka zatez). Od te doby jsem opatrnejsi a jen kdyz je to kolem tech 38, vyckavam, merim teplotu a 15 minut a kdyz to ma stoupajici tendenci, radeji ten nurofen dam.
to chápu. Určitě to bylo hodně stresující, když ty křeče dostala. Moje děti na ně naštěstí netrpěly a teď ke "stáru" už je ta pravděpodobnost opravdu hodně nízká.
711990 no asi to tak dopadne. Akorát já fakt nevím, jak to budeme že začátku zvládat s tou školkou.
Tak co třeba příští pondělí, zase Dětský ostrov?
711990 asi bude rozumnejsi dat nahradni termin. My po skolce muzeme temer kazdy den, verim ze pristi tyden u nas doma nikdo nebude marod ![]()
711990 no asi to tak dopadne. Akorát já fakt nevím, jak to budeme že začátku zvládat s tou školkou.
Tak co třeba příští pondělí, zase Dětský ostrov?
pondeli za nas super
711990 my bychom mohli
. Ale jsme tu az do konce leta, tak bychom snad mohli i na nahradni termin.
Já asi odvolavam, ze jsem housatko nikdy nechtěla vrátit do břicha, poslední dva dny bych ji tam s chutí šoupla zpět aspoň na chvíli - asi zuby nebo asiseparačka nebo asi standardní batole - většinu času mi place povesena na noze nebo se snaží někam vlezt, kam se nevejde/nedosáhne/neumí a poradne se zrakvit ![]()
Gatita my zítra taky můžeme, tak klidně může dát minisraz. Původně se hlásila, myslím, ještě Malenge
ja bych se minisrazu nebranila;) Akorat teda, jestli se bude konat, tak uz nebudu moci zbabele vycouvat![]()
Potrefenáhusa kolik jí je? Nějak lehce přes rok, ne? To bylo u kluků nejhorší období, přesně jak to popisuješ, pořád na noze nebo se snažili zabít/něco rozbít, separačka, nic je nebavilo,... Přešlo to asi až s chůzí.
Gatita
já budu za program ráda, muž zřejmě nebude doma a má být hezky.
Potrefenáhusa co ji nabidnout nejkou peknou krabici nebo domecek po Goliaskovi? ![]()
Evaeva my taky. Jsem na vas zvedava a tesim se. Vezmu obe deti (rok a pul, necelych sest let), v nejhorsim to brzo zabalime a pojedem domu. Zn.cesta je taky cil, hlavne nebyt doma;)
Gatita ok, super. Taky beru obě děti, dorazíme okolo 16.
Evaeva bezva, poznas me podle cerveneho kocarku a nablbleho vyrazu.
Evaeva omlouvám se, nemam čas to tu dočíst, tak něčím, jaký je vývoj. Pokud se zítra bude něco konat, tak my dorazit můžeme. Pokud ne, můžeme vymyslet jiný termín.
Potrefenáhusa jojo, to odpovídá
Pro mě tohle období bylo nejvíc vyčerpávající, jak už hodně sledují svoje zájmy, zároveň absolutně nechápou, že něco dělat nemůžou. I mi přišlo, že už je to lezení nebaví nebo co. Když pak v 15m začli chodit, už to bylo dobré.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY