Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:17

Malenge jak jsme se domluvili s Gatita zítra na Dětském ostrově, my dorazíme okolo 16. Já mám šedočerné Valco, snad se najdeme

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:35

Potrefenáhusa Evaeva To je jako bys to popisovala u nás, plus scéna u čištění zubů a každého přebalování (takze běhání za nahatou prdelkou po celém bytě a utírání loužiček). Dnes jsem na to vrácení do břicha intenzivně myslela. Dokonce na ulici proběhla scéna, kdy jsem já vztekle mrskla s čepičkou o chodník a zařvala "doprdeleuž". Šla okolo nějaká paní a ohleduplně dělala, že to nevidí, asi taky matka. Dítě se mi smálo nahlas.Mám teda vyhlížet chůzi, jo?

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:38

My zítra na sraz nedorazíme, na nahradní termín v pondělí bychom přišli. 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:41

INCOM1 jako úplně s nadějí tu chůzi nevyhlizim, tuhle jsem viděla chlapečka, co se dost intenzivně rozebíhal z piskoviste rovnou k rybníku 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:45

Já teda rozhodně žádný dítě do břicha vracet nechci, naopak chci, aby už bylo jaro

(Chvěl se mi prst nad zeleným smajlíkem, ale kdoví, co by se (mi) stalo, kdyby tady chvilku poskakoval.)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:46

Nahradni v pondeli bych brala!!!! Zitra radsi nepujdem, kdyby byl Tonda nakazlivej...

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:49

Potrefenáhusa no vzdyť my byli včera v ZOO s chlapečkem, co krásně chodí, ale zásadně na druhou stranu, než zbytek skupiny. Viděli jsme asi 5 zvířat za 4 hodiny. No ale co mám teda vyhlížet ?

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Já asi odvolavam, ze jsem housatko nikdy nechtěla vrátit do břicha, poslední dva dny bych ji tam s chutí šoupla zpět aspoň na chvíli - asi zuby nebo asiseparačka nebo asi standardní batole - většinu času mi place povesena na noze nebo se snaží někam vlezt, kam se nevejde/nedosáhne/neumí a poradne se zrakvit

​to je u nas posledni tydny temer standartni situace. Do toho interakce se segrou, kdy kdyz si segra odbehne hrat sama, tak mala chodi po byte a hleda ji a kdyz si hraji spolu, je to tak minuta klidu a nasledny rev jedne nebo druhe, nebo obou. V posledni dobe ji taky starsi castokrat kousne ve snaze zabranit ji v brani hracek

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:52

INCOM1 kolem těch 18 měsíců to už jde, chůze s tím souvisí jen volně. Mně dítě chodilo už v 11, ale pamatuji si, jak se mi v tom cca roce a půl najednou hrozně ulevilo.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:55

zas abych si jen nestezovala, uplne mne dojima jak se ty dve maji rady. Mala chodi za starsi jak pejsek a zas kdyz treba upadne a zacne plakat, starsi hned pribehne s nejakou hrackou aby ji udelala radost a fakt si dokazi na par minut denne spolu trosku pohrat (nez se zacnou prat o nejakou hracku), spolu se smeji, je to super

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:55

continuity tak já už zase vyhlížímdo té doby budu muset najít nějaké cvičení pro batolata pravidelné, nebo mi přeskočí. 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 17:12

INCOM1 já tu spekuluju nad utukutu/ucici věží nebo jiným předmětem, na kterym by se mohla zrasit (trojúhelníku se trochu bojim) 

Offline Tabea
8263 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 17:17
Reakce na INCOM1:

Potrefenáhusa no vzdyť my byli včera v ZOO s chlapečkem, co krásně chodí, ale zásadně na druhou stranu, než zbytek skupiny. Viděli jsme asi 5 zvířat za 4 hodiny. No ale co mám teda vyhlížet ?

​až se odstěhujou!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2021 17:27

INCOM1 u nás se to s tou chůzí nějak krylo, přišlo mi, že ruku v ruce s tím šel i rozumový pokrok a bylo to opravdu mnohem lepší. V prvním kole zároveň s tím skončil i první trimestr a zároveň přišlo jaro, takže to bylo úplné wowAle i po druhé mi to období 10. až 16m přišlo nejhorší.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 17:31

Potrefenáhusa já tu učící věž plánuju, ale bojím se, že od toho mám přehnaný očekávání utukutu je překrásný, ale já bych se asi dost bála o něj. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 17:32

Evaeva to zní slibně, děkuju za dodání naděje

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 17:33

Tabea to není moc kolegiální

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 17:58

Já vám závidím, že dokážete říct, že tehdy a tehdy to bylo nejhorší a od někdy se to zlepšilo. Mně připadají všechna období strašná, každé jinak, ale už skoro pět let je to hrůza, poslední dva roky dvojnásobná.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 18:51

Evaeva Gatita my zítra taky dorazíme, díky za info, počítám, že do 16h bychom tam měli být. Kočár nemáme, ani žádný výrazný identifikační znak, tak si kdyžtak adoptujte tři světlé hlavy, to budeme my

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 18:55
Reakce na Evaeva:

Ale i po druhé mi to období 10. až 16m přišlo nejhorší.

oba začali ten 10. měsíc chodit, rozum naprosto žádný, zato touha všude být, všechno vidět a prozkoumat nekonečná. Po mnoha a mnoha sebevražedných akcích, pádech na hlavu, kutaleni se ze schodů pak po tom roce a čtvrt začali pomalinku chápat, že dělání kravin občas hodně bolí a sem tam si to i rozmysleli či se na chvíli stacici na me zareagovani a záchranu před skolem do neznáma zarazili. Uf, hrozné to bylo.