Malenge jak jsme se domluvili s Gatita zítra na Dětském ostrově, my dorazíme okolo 16. Já mám šedočerné Valco, snad se najdeme![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Evaeva To je jako bys to popisovala u nás, plus scéna u čištění zubů a každého přebalování (takze běhání za nahatou prdelkou po celém bytě a utírání loužiček). Dnes jsem na to vrácení do břicha intenzivně myslela. Dokonce na ulici proběhla scéna, kdy jsem já vztekle mrskla s čepičkou o chodník a zařvala "doprdeleuž". Šla okolo nějaká paní a ohleduplně dělala, že to nevidí, asi taky matka. Dítě se mi smálo nahlas.Mám teda vyhlížet chůzi, jo?
My zítra na sraz nedorazíme, na nahradní termín v pondělí bychom přišli.
INCOM1 jako úplně s nadějí tu chůzi nevyhlizim, tuhle jsem viděla chlapečka, co se dost intenzivně rozebíhal z piskoviste rovnou k rybníku
Já teda rozhodně žádný dítě do břicha vracet nechci, naopak chci, aby už bylo jaro ![]()
(Chvěl se mi prst nad zeleným smajlíkem, ale kdoví, co by se (mi) stalo, kdyby tady chvilku poskakoval.)
Nahradni v pondeli bych brala!!!! Zitra radsi nepujdem, kdyby byl Tonda nakazlivej...
Potrefenáhusa no vzdyť my byli včera v ZOO s chlapečkem, co krásně chodí, ale zásadně na druhou stranu, než zbytek skupiny. Viděli jsme asi 5 zvířat za 4 hodiny. No ale co mám teda vyhlížet
?
Já asi odvolavam, ze jsem housatko nikdy nechtěla vrátit do břicha, poslední dva dny bych ji tam s chutí šoupla zpět aspoň na chvíli - asi zuby nebo asiseparačka nebo asi standardní batole - většinu času mi place povesena na noze nebo se snaží někam vlezt, kam se nevejde/nedosáhne/neumí a poradne se zrakvit
to je u nas posledni tydny temer standartni situace. Do toho interakce se segrou, kdy kdyz si segra odbehne hrat sama, tak mala chodi po byte a hleda ji a kdyz si hraji spolu, je to tak minuta klidu a nasledny rev jedne nebo druhe, nebo obou. V posledni dobe ji taky starsi castokrat kousne ve snaze zabranit ji v brani hracek ![]()
INCOM1 kolem těch 18 měsíců to už jde, chůze s tím souvisí jen volně. Mně dítě chodilo už v 11, ale pamatuji si, jak se mi v tom cca roce a půl najednou hrozně ulevilo.
zas abych si jen nestezovala, uplne mne dojima jak se ty dve maji rady. Mala chodi za starsi jak pejsek a zas kdyz treba upadne a zacne plakat, starsi hned pribehne s nejakou hrackou aby ji udelala radost
a fakt si dokazi na par minut denne spolu trosku pohrat (nez se zacnou prat o nejakou hracku), spolu se smeji, je to super ![]()
continuity tak já už zase vyhlížím
do té doby budu muset najít nějaké cvičení pro batolata pravidelné, nebo mi přeskočí.
INCOM1 já tu spekuluju nad utukutu/ucici věží nebo jiným předmětem, na kterym by se mohla zrasit (trojúhelníku se trochu bojim)
Potrefenáhusa no vzdyť my byli včera v ZOO s chlapečkem, co krásně chodí, ale zásadně na druhou stranu, než zbytek skupiny. Viděli jsme asi 5 zvířat za 4 hodiny. No ale co mám teda vyhlížet
?
až se odstěhujou! ![]()
INCOM1 u nás se to s tou chůzí nějak krylo, přišlo mi, že ruku v ruce s tím šel i rozumový pokrok a bylo to opravdu mnohem lepší. V prvním kole zároveň s tím skončil i první trimestr a zároveň přišlo jaro, takže to bylo úplné wow
Ale i po druhé mi to období 10. až 16m přišlo nejhorší.
Potrefenáhusa já tu učící věž plánuju, ale bojím se, že od toho mám přehnaný očekávání
utukutu je překrásný, ale já bych se asi dost bála o něj.
Evaeva to zní slibně, děkuju za dodání naděje ![]()
Tabea to není moc kolegiální![]()
Já vám závidím, že dokážete říct, že tehdy a tehdy to bylo nejhorší a od někdy se to zlepšilo. Mně připadají všechna období strašná, každé jinak, ale už skoro pět let je to hrůza, poslední dva roky dvojnásobná. ![]()
Ale i po druhé mi to období 10. až 16m přišlo nejhorší.
oba začali ten 10. měsíc chodit, rozum naprosto žádný, zato touha všude být, všechno vidět a prozkoumat nekonečná. Po mnoha a mnoha sebevražedných akcích, pádech na hlavu, kutaleni se ze schodů pak po tom roce a čtvrt začali pomalinku chápat, že dělání kravin občas hodně bolí a sem tam si to i rozmysleli či se na chvíli stacici na me zareagovani a záchranu před skolem do neznáma zarazili. Uf, hrozné to bylo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY