Zuzuli asi taky záleží jestli opravdu pije. Já jsem v tomhle přísná, když se napili a začali jen dudlat, tak jsem je odpojila. Možná by se ti podařilo jí naučit, že prso je k jídlu, když potřebuje tvojí blízkost můžeš jí pochovat, spíte společně,...
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli no u nás ten nočný od stav prebiehal ako u continuity prvá noc príšerna, postupne sa to zlepšovalo a na štvrtú noc spala už celú noc. Ale fakt som musela by pevne rozhodnutá a nepovolit, pretože ten prvýkrát, keď som jej odmietla dat prso, to bolo niečo príšerne. Takmer dve hodiny šialeného revu, sa doteraz čudujem, že susedia sa neboli sťažovať. Druhý krát potom už len pol hodina revu, chvíľu kľud, potom desať minút revu, chvílu kľud a potom zaspala.
A kvalitu života nám to obom zlepšilo výrazne. Potom teda celkom dlhý čas spavala sama v izbe celú noc
Máte někdo tuhle dětskou pláštěnku z Decathlonu? Dneska mi to přišlo a jsem z toho poněkud rozpačitá, zda to vážně nepromokne.

Karja ma ju kamratka a nepremokla v normalnom dazdi. Ja po nu idem zajtra. Inak aku si brala velkost? Kamratka na 3 rocneho brala vraj velkost od 6 rokov a vraj mu sedi, ja som brala tu mensiu, tak sa teraz bojim, ci nebude mala.
Karja ma ju kamratka a nepremokla v normalnom dazdi. Ja po nu idem zajtra. Inak aku si brala velkost? Kamratka na 3 rocneho brala vraj velkost od 6 rokov a vraj mu sedi, ja som brala tu mensiu, tak sa teraz bojim, ci nebude mala.
DrowRanger já vzala dvě, 2-4 roky a 4-6. Ta menší je nepoužitelná i pro maloumalou. Kdybych to věděla, objednám jednu i od šesti let, asi by to velkamala snesla no.
Musím říct, že děti, které si sami obalí sešity jsou super.
Trochu to teda leze do peněz, sešitu máme tam pro dvě třídy ( nakoupily si je ještě ve Slovinsku), ale stejně je to úleva. A když jim něco bude do začátku školy chybět, můžou si do toho papírnictví jít vystát frontu sami.
Akorát jsem ojednala přezůvky a mladsi ze mě včera vymámila nový školní batoh.
Co dělám blbě? Ve čtvrtek jsem vzala děti na hodinu a půl do města na vylet, utratily jsme 900,-. Dnes je vzal sambo na půlden také do města (nikoliv do lesa, to by bylo jednoduché) a utratili 8Kč. Smál se a říkal, že to musí vyrovnávat.
Karja buď v klidu já právě s dětma utratila dva litry a to jsem nevstala z gauče. (+ Ještě bazén, a to radši ani nechci vědět kolik to bylo, doplatky platil muž).
Karja co se pořídí za 8Kč? ![]()
Zuzuli já rušila noční kojení postupně, že jsem si dala limit napřed pár dní že nakojím nejdřív ve 2, pak že nejdřív ve 4 a pak že nejdřív 6 a fungovalo to. Postupně jsem prodlužovala dobu kdy byla o hladu a zpětně si tak říkám že mi v tom pomohlo asi léto, že jsem prostě nekojila za tmy ale až když už se udělalo pološero a pak až když bylo světlo, že podle světla věděla jestli dostane nebo ne. Jinak když jsem nedala prso, tak jsem ji chovala v náruči dokud neusnula a zvládly jsme to bez nějakého velkého řevu. Měla cca 10měsíců v té době.
Tabea na nasem malomeste parkovani na namesti na necelou hodinu :)
Karja Toužím vedet, co jim za těch 8,- koupil ![]()
Sairon to jsem zkousela poprvé a u nás to nefungovalo vůbec - to byl ten první nezdařený pokus. Byla pravda zima, takže tma až do sedmi.
Tabea Malenge DVĖ skleněný kuličky, ale veliký:-D:-D.
continuity No vím o čem mluvíš, já mám teď několik tisíc v různým stavu dodání/vrácení/doma v krabici:-D. Takže to mě naštěstí od dalšího utrácení odrazuje, jinak bych to volno využila přesně takhle.
My to mame dost nevyvazene, casto chodime jen do lesa nebo na hriste, ale kdyz uz vyjedem do mesta, tak to taky stoji za to. Ted jsme tady vymetali ruzne atrakce, s dost pochybnym skore. Meduzarium jsme meli prosle za 5 minut, naopak pozorovanim vyskovych praci na stozaru elektrickeho vedeni jsme cestou domu stravili hodinu. To druhe bylo zadarmo a par minut od domu![]()
Karja ja jsem to stihla před dovolenou všechno nějak povracet, takže teď jsem byla na nule.
Doufám, že z toho, co jsem objednala včera a dnes nebudu nic vracet.
Karja kdo má doma momentálně desatery bačkůrky ze čtyř různých eshopů?
A k tomu dvoje celoročky. Potřebujeme jedny celoročky a jedny bačkůrky. Měla jsem teda snahu oboje koupit naživo, ale místní obchůdek byl zrovna nějak špatně zásobený.
Karja kdo má doma momentálně desatery bačkůrky ze čtyř různých eshopů?
A k tomu dvoje celoročky. Potřebujeme jedny celoročky a jedny bačkůrky. Měla jsem teda snahu oboje koupit naživo, ale místní obchůdek byl zrovna nějak špatně zásobený.
Naše starší dítě je fakt exot. Dneska jsme byli v nějaké "hippie" kavárně, tak chtěl vysvětlit, co jsou hipíci. Pak tam nechtěl nic moc pít, aby mu nedali drogy do pití a nestal se z něho taky hipík. Skončil s poslechem Doors, protože je poslouchali i hipíci. V autě jsme mu pustili nějakou 60. hudbu, tak chtěl zpátky Raye Charlese (cd jsme mmch. koupili v tom "hippie" krámě) a prý občas zní jak hudba z Pána prstenů (viděl ho asi před 2 roky). ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY