Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
39012 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 17:11

ice ty velký pliny jsou dobrej tip, používáme je porad, místo osusky/rucniku nebo lehkyho přikrytí a daj se sehnat fakt krásný 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 17:24

Josja o ty masazi taky prave nejsem presvedcena. clovek je takovej mimo svou kuzi a nechce se ani moc nekde svlikat a presne, musi to planovat. jenze ja fakt nevim co pro ni. jako vylozene jen pro ni. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 17:25

Potrefenáhusa a nemas nejaky odkaz? my milujem lisky a kdyby bylo neco liskovyho tak by to bylo prima, to by bylo takovy fakt od nas :)

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 17:45

ice koupila bych mamince nejakou krasnou kytici a poukazku treba do L'occitane nebo Manufaktury nebo neco takovyho a spis neco vetsiho pro miminko. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:06

Kokoska hm hm to by mohlo klapnout!

Potrefenáhusa super dekuji.

doplnim jidlem a pitim a hotovo. dekuji za rychlou pomoc.

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:14

ice ja bych pred rokem, kdyz jsem mela male miminko, ze vseho nejvic ocenila treba nejaky poukaz na jidlo s dovozem domu. Ted resim neco podobneho, darek pro dve mesicni holcicky, dvojcatka.

Treba tu velkou plenu jsme mela jednu a uz rok nam doma lezi nevyuzita, k doktorovi jsem nosila obycejne latkovky. Na utirani misto osusky mi prijde hodne tenka a studiva. Stejne tak moje kamaradka ma doma dve velke pleny/zavinovacky lodger a rika, ze ji je doporucila svagrova jako naproste must have, ale ona je nikdy nevyuzila. Kdyz dite nejezdi kocarem a nespi v postylce, uz vubec ne zavinute, tak to tak ultimatni darek neni. Ja nakonec zvazuju treba kousatka matchstick monkey, nejake leporelo nebo treba drevene kostky s obrazky. Proste neco, co vyuziji pozdeji a urcite jeste doma nemaji, zavaleni vecmi pro novorozence. Ani darovane obleceni ve vetsich velikostech se nam neosvedcilo, bud se minulo pocasi a velikost ditete a nebo to uz pak nevyhovovalo. 

Offline Sweet Potato
40636 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:14

ice Voucher bych nekupovala, když ji moc neznáš. Dtto papírové pleny.

Ty osuškopleny jsou fajn. Nebo hračky spíš pro trochu starší, úplně miminčích nejspíš už mají dost. Látkové kostky třeba, hračky do vody.

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:20

ice jeste me napadlo, ze nejlepsi darek, co jsme pro novorozene dostali, byl bryndak, takova zasterka s obrazkem, ze silnejsiho materialu. Pro miminko to mozna pusobi jako divny darek, ale je to ve finale ta nejvic pouzivana a vyuzivana vec, co jsme dostali. Zbytek je v krabici a nevim, co s tim

Online Potrefenáhusa
39012 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:32

Zuzuli matchstick monkey máme a naše dite to vůbec nezajímá. 
vy mate takovou tu velkou xxko rozkvetlou louku, ze jo, tu velkou plinu? Tu máme taky a je úplně nejblbejsi, jakou máme, málo saje. Ale swaddler i velký muselinovy používám neustále, ono to skvele saje, tak mne nevadí, ze je tenká 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:35

Ja som teraz s odstupom času zistila, že ľutujem, ze som od nikoho nedostala alebo mi nenapadlo kúpiť takú tu pamätnú knižku, kde sa zapisuje, kedy dieťa povedalo prvé slovo, kedy začalo sedieť a podobne tie detské míľniky. Je to asi blbosť, ale zistila som, že si vôbec nič nepamätám a celkom rada by som si to teraz pripomenula 

Online Potrefenáhusa
39012 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:40

betsey já ji mám (koupila jsem si ji sama) a dekuji za připomenutí, ještě jsem do ni nic nenapsala

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:40

Mrakoplas my máme několik sad a zdaleka nejlepší je ta obyčejná sada z IKEA

https://www.ikea.com/cz/cs/p/dragon-detsky-pribor-sada-3-ks-nerezavejici-ocel-70235694/

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:42

ice a spýtať sa jej na rovinu, čo by pre dieťa uvítala, to asi nechceš, čo?

Pre ňu samu neporadím, mne nikto nič nedaroval ani neviem, čo by ma v tej chvíli najviac potešilo, asi ponúka na kocikovanie

Ale aj kytica a čokoláda by určite potešila, hlavne keď som nonstop kojila, bola som nonstop hladná ako vlk, sladké som jedla na kila 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:43

betsey to vubec neni zaruka, ze bys ty zaznamy vedla :) ja ji měla a skončila jsem někde v půl roce a i tak byly moje záznamy dost stručné

ty pleny jsou super, hodí se na různé věci i po letech, jsou krásně měkké, sajou, 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:43

Potrefenáhusa tak rýchlo, kým to nezabudneš

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:50

Tulipe

Přesně, já poctivě psala čtvrt roku, pak do roka občas a pak už ani čárku. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:52

Tulipe no to je vlastne fakt, asi by to u mňa skončilo rovnako

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 18:55

Potrefenáhusa tu kvetovanou a jeste dve bambusove, uz nevim, co to bylo za znacku, uz jsou u kamaradky. Ja pro ne fakt nenasla vyuziti. Mam tu i 20 latkovych plen stare casy, pouzivala jsem je prave jako podlozku do kocaru a postylky, dva mesice od te doby by mi stacily dve, co bych nosila k pediatrovi. Nemela jsem blici dite, takze ani na takove to otirani pusinky a podlozeni na rameni nebyly treba. Osusky jsme dostali od moji mamy, tricetilete tetra osusky a ty jsou tak skvele, ze me ani nenapadlo ty bambusove zavinovacky tak pouzit. Ale tyhle darky mi prijdou celkove osemetne, stejne jako vsechny seznamy vybavicky, kazdy pouziva neco jineho, ale predem nevi, co to bude a kousatko opice u nas mela uspech od trech mesicu, kdy uz ji dokazala udrzet v ruce, asi do sedmi, pak uz bylo dost jinych zajimavych veci. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. srpna 2021 19:04

ice kdyz ji moc neznas tak co treba peknou velkou rezanou kytku?

ta snad potesi kazdeho a zaroven to jednou zvadne.

mimco nevim a masaz by me taky nepotesila.