Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:02

Karja spravne! Nase deti si ted taky hrozne vymysleji a zamestnavaji nas neskutecne. Vecer: zuby musi vycistit jedine mama, vrsek od pyzama obliknout tata, kalhoty mama, uspavat bude tata, ovsem po hodine musi nastoupit mama jeste s pohadkou...no jako dychala bych za ne, ale taky uz jsem je poslala do haje. Zamestnali by nas oba soucasne od 19-22h. A my pak ani neproberem provozni veci.

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:08

Karja počkej co vymyslí až budou starší, synek nechtěl dnes na plavání, tak si vyndal tašku s věcmi, aby je pak neměl. Přišla jsem na to

Jen čekám kdy jako odejde do školy a pak se vrátí do prázdného bytu. A to je prvňák.

Online Karja
44637 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:15

JankaM Já si myslím, že některé děti tohle umí a dcera taková taky bude. Jí to bruslení hrozně baví, jsou tam její kamarádky, skvělej trenér, skvělý učitelky, jako fakt bys tam taky chtěla bejt:-D ale ona nás chce mít furt za zadkem, respektive, ví, že jí na to skočíme nebo že je tak spíš zvyklá.

Gatita No ano, já to tady začnu asi otužovat:-D. Ted jsem chtěla aby usínaly samy v pokojíčku, ale to zas řekl muž a asi odbře, že jako tento rok začaly chodit na celý den do školky a jsou tam fakt mezi prvními dětmi brzo ráno a mezi posledními odpoledne, že máme být rádi, že to v té školce aspon jakžtakž jde a moc je nestresovat jinýma věcma...Takže to jim odkládám:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:27

Gatita jo, ono to trochu chce nevyhovět ve všem. Je to těžké tak nějak odhadnout, kdy je to pro ně fakt důležité a kdy jen prudí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:30

Karja u nás teď s miminem skončilo střídání v uspávání. Chci se k tomu co nejdřív vrátit, ale očekávám boj na všech frontách, akorát asi mimino nebude protestovat Původně usínal u kojení, tak nebylo na výběr, ale to už nedělá, takže střídání nic nebrání. Akorát že usíná hrozně dlouho, tak muž usoudil, že lepší bude držet se těch větších.

Online Karja
44637 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:45

Evaeva Dobře dělá muž. No já bych to jako zavedla tak, že přečtu pohádku, pusu a čus.To čekání kdy usnou je dlouhé, navíc ony stále spí odděleně, chtěli jsme jim zavést společný pokojíček, ale nevydrželi jsme tu večerní nevoli.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:54

Karja starší uměl usínat sám, tak jak píšeš, od dvou let. U mladšího jsme se k tomu nedopracovali ani ve čtyřech a to není v pokoji sám, ale s bráchou. Taky je to tak na hodinu - pohádka, popovídat si a pak čekat než usne. Kdyby jsme odcházeli po tom povídání, byl by to ideál. No a mimino usíná klidně dvě hodiny. Ale já chci, aby bylo zvyklé i na muže, tak bych se ráda brzy vrátila ke střídání. A taky kvůli mladšímu, vždycky tam chtěl mně, myslím, že ho to mrzí. Snažím aspoň přijít po pohádce na pomazlení, ale ne vždycky se zadaří.

Online DruI
5577 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:57

Karja S bruslením opatrně! Takhle sestřenici začala bruslit dcera, měla talent, tak se do tréninků zapojila celá rodina, sestřenka si dokonce na stará kolena udělala trenérské zkoušky a teď ten jejich krasobruslařský klub vede ;)

Offline notna
9425 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:57

dzizisketa Jsi skvělá, že jsi do natáčení šla. Mám tenhle typ dokumentu ráda a obdivuju lidi, kteří do toho jdou Proč jsme tak naštvané mám na seznamu k přečtení, snad to stihnu ještě před dokumentem.

Online Karja
44637 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 13:01

DruI No to u nás nehrozí, to je normální bruslení v rámci školky:-D.

Offline Potrefenáhusa
38827 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 13:10

Karja jste můj vzor, budu pak chtít uspavaci know how!

nase děti dohromady večer proste uspat nejdou, jedina sance je uspat předem mimino třeba v nositku a pohodit ho někam do nohou postele

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 13:21

Potrefenáhusa přijde mi, že mimino je na to ještě malé. Kluky jsme najednou uspávali až když spali v jednom pokoji, takže asi od roku a půl mladšího. Do té doby buď ve dvou a nebo postupně a ještě jsem chodila z pokoje do pokoje. (Ale mladší usínal rychle a starší zase po pohádce sám). 

Offline Potrefenáhusa
38827 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 13:28

Evaeva no já ty ambice teď ještě vůbec nemám, tuhle jsme to chtěli zkusit ve dvou, protože starší trvala na mamince a mimino o patro niz s tatinkem řvalo a řvalo a řvalo cely naše čtení, ze jsme zkusili vlizt do jedny postele všichni....no vzdali jsme to asi po čtvrt hodině, naštěstí byla starší už trochu saturovana a spokojila se s tatinkem 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 13:35

Potrefenáhusa my měli tu výhodu, že nás akceptovali oba, takže i když jeden den třeba nebyl k dispozici ten oblíbený rodič, tak druhý den jo. Právě proto se k tomu střídání chci brzy vrátit, mladší přecejen trochu víc preferuje mně.

Offline Pinot Noir
29860 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 15:07

Takže Ríšův merch.

Díky dzizisketa za nápad s tričkem, mě napadly jen hrnky, přitom trika s monstry nechávám Ríšovi dělat pravidelně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 15:10

Pinot Noir to tričko je boží!

Offline Potrefenáhusa
38827 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 15:11

Pinot Noir vypadá to senzačně 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 15:27

Pinot Noir merch je bozi! Nedaji se koupit kocici tricka?  A prosim te, vsechno je to ten belabel? 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 15:28

Pinot Noir Vypadá to skvěle, takový tričko bych nosila moc ráda!

Offline Pinot Noir
29860 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 15:40

Evaeva Potrefenáhusa MPLee Len díky!

MPLee jo, Belabel. Hrnky jsem tam nechala dělat poprvé, ale trika už tři. A líbilo se mi, že na triko vytisknou jen ten objekt, ne pozadí, pokud má stejnou barvu jako triko. Takže opravdu jen ty Venomovy bílé oči, nikoliv černý čtverec s očima, jak jsem tam ten obrázek poslala já. Totéž ta kočka - obrázek byl bílý čtverec s černou kočkou, na bílé triko vytisknou jen tu kočku. Když jsme jednou nechávali dělat trika v práci, už ale nevím, u koho, byly tam natisknutá i ta pozadí, to působilo dost amatérsky.